arkadaşlar kediyi kısırlaştıracağım. daha önce şu mamayı https://www.toptanmama.net/index.php?route=product/product&product_id=1048 kullanıyordum çok severek yiyordu ama kısırlaştırdıktan sonra kısır kedi maması verin diyorlar aynı markanın var ne dersiniz? https://www.toptanmama.net/index.php?route=product/product&product_id=60 |
En İyi Kedi Maması ? (67. sayfa)
-
-
İşin aslı mama içeriği bana iyi gelmedi. İşlenmiş ve kurutulmuş etler gerçek et değildir. Hayvanın etinden çok kemikleri, ayakları vs kullanılır.
Fitmin ya da mystic bakabilirsiniz. -
İşin aslı mama içeriği bana iyi gelmedi. İşlenmiş ve kurutulmuş etler gerçek et değildir. Hayvanın etinden çok kemikleri, ayakları vs kullanılır.
Fitmin ya da mystic bakabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: SineMelawen
Fitmin ya da mystic bakabilirsiniz.hocam fitmin aşırı pahalı mistik fiyatları güzelmiş. peki kısırlaştırılmış kedi için mistikten ne öneriyorusunuz? tavuklu mamalara bayılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter Morgan -- 8 Mart 2021; 15:1:44 > -
temizmama.comBonacibo Light Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Mamasıhttps://www.temizmama.com/bonacibo-light-kisirlastirilmis-yetiskin-kedi-mamasi
Önceden hiç bu markayı kullanan oldumu ?
-
Tavuklu mama bir süre sonra alerji yapabilir. Genelde balık veya varsa etlisini alabilirsiniz. Ben nd,acana, orijen kullaniyorum açıkçası. Kullanan arkadaşlarım var fitmin ile mystici baya seviyor kedileri. -
arkadaslar yegenıme 10 gün önce yaklaşık 2 aylık scottish fold hediye etmiş arkadası..veteriner proplan yada royal canin kitten verin demiş ama ben bu iki markadan pek hoşlanmıyorum (açıkcası biraz pahalılar)..kitten mama olarak bu iki markadan devam mı edelim yoksa başka maka öneriniz var mıdır..arkadası buna göndermeden önce yaklaşık 2 kg felicia göndermiş bitmek üzere ve ben kediye mama almak istiyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 19 Mart 2021; 12:29:45 > -
Altı üstü 1 kedi bakıyorsanız mümkünse mamanın ucuzuna kaçmayın. Sokaktaki canlar aç kalmasın diye biz bile en ucuzuna kaçmamaya çalışıyoruz. Bunların faydasını bırak zararı olur.
Aslında en ucuz ve kalitelisi evde kendinizin yaptığı olacaktır. Mesela ucuza denk getirip sardalya ya da hamsiyi 1-2 havuç ve kabak ile pişirip, birer öğünlük porsiyonlar halinde dondurucuya atabilirsiniz.
Kürü mamanın yanında haftada bir haşlanmış yumurta sarısı, ayda bir tavuk ciğeri verilebilir. Arada sokaktakileri de görürseniz süper olur. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam dostum nasihat istemiyorum..varsa bana kuru mama markası ver diğer şeyleri yapıyorum ben merak etme
Bahsettiğiniz Royal Canin kuru mamasının sakatatlardan imal edildiğini bana satan kişi söylemişti. O "ayarda" mamalar arasında Proplan markası Royal Canin'e oranla daha iyidir demişti.
Ancak Proplanın içeriğine bakarsanız içerikte %20 tavuk eti olduğunu (kitten mama için) görürsünüz, geri kalan da karbonhidrat vs. Evde bulunan anne kedinin yavrularını arkadaşlara dağıtmıştık. 2 tanesi proplan kullanıyor ve bence obez olacaklar.
Ben Acana markasını kullanıyorum. Acana ürünlerinde sırf yavru kedi için 1 tane ürün var fakat "all life stages" olarak kullanılabilecek 3 farklı çeşidi daha var.
Evde 2 tane kedi var. Bugüne kadar Mama fiyatları yüksek diye düşünmedik
Ek olarak piyasa değeri 3000-5000 lira arasında değişen bir kedi için "pahalı mama" yorumunuzu da anlamış değilim. Scottish Fold kedi olarak neredeyse kedinin Mercedes'i, birisi hediye ediyor... yani sıfır almışsınızgibi, ve yazdıklarınızdan bu otomobile tüp taktıracak gibisiniz.
Hiç kusura bakmayın...
Bu forum da bulunan 60 sayfaya şöyle bir bakabilirseniz belirli bir fikir sahibi olabilirsiniz
-
ND az tahıllı tavuklu narlı kısır kedi maması aldım. Orijinal ambalajlı 10 kg lık. Son kullanma tarihine 2 yıl var ama mamanın görüntüsü biraz tozlu ve pütürlü. Aşırı koku var. Oda kokmaya başladı. Öncesinde aynı ürünün tahılsızını açık mama olarak aldım. Görüntüleri farklı ve koku bu kadar yoktu. Normal mi acaba? Var mıdır bilen?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçenlerde biz de aldık, çok fazla şikayet üzerine firmaya arkadaşım mail attı. Kendi içlerinde celistiler, bir çalışanları yağı değişti demiş, diğer çalışanı hiçbir değişim yok demiş. Kuzu etli kisirini aldık yeni çıktı diye. Kızım kaç kere kustu. Nd almayı düşünmüyorum artık açıkçası.
Son zamanlarda mamalarda hem çok yüksek fiyat artışı var, hem de kalite düşüşü. Sokaktaki canlar için dr.sacchi yavru maması alıyordum, ama eski kalitesinden eser kalmadı. Geçenlerde arkadaşım15kg cat chow yavru mamasını 240 tl ye almış. Taneler yağlıydı ve kediler beğenerek yiyorlardı.
Ek:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 24 Mart 2021; 22:29:54 >
Nd için benzer şeyler yazmıştım.şahsen ben asla nd almam
Orijen ve acanadan devam edeceğiz anlaşılan. İkisi de ateş pahası olmuş ne yapacağız bilmiyorum :( 1.8kg 245lira orijenin
5.4 kg mı yokmu daha uygun olur
Tek kedi olunca büyük almak pek mantıklı olmuyor. Bir süre sonra tadı değişiyor yemiyor hanfendi. 😀
Açıkçası kediye üzüldüğümden dolayı yazmaktayım. Bu tip çöp içerikli sözde mamaları kediye yedirmeyin. Bu mamaları kedilere yedirten tek şey içerisine ilave edilen suni aromalardır. İçeriğinde sizin umduğunuz ya da bildiğiniz et yok. İçeriğinde kurutulmuş tavuk eti asla olamaz, içerik hatalı yazılmış. Ayrıca, gdo içermez gibi komik ibarelere de aldanmayın. Mamanın içeriğindeki mısır ve diğerlerinin hibrit olduğunuda belirteyim.
-
Kedim 1 yaşına girmek üzere, N&D Kitten Tahılsız Tavuklu tüketti. Şimdi ne tür bir mamaya geçmeliyim?
Özellikle tahıllı, düşük tahıllı ve tahılsız farkı nedir?
hangisini tercih etmeliyim, alternatif önerilere de açığım.
-
Nd içerik değiştirdiği için ben tavsiye etmiyorum artık. Bütçenizi biraz asabilirseniz, acana veya orijen öneririm.
Tahıl kediler için çok gerekli bir şey değil. Özellikle kısır kediler için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SineMelawen -- 13 Nisan 2021; 14:25:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X