Şimdi Ara

En iyi müzik dinleme programı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
21.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba...Geçen gün araştırmıştım öylesine ve müzik dinlemek için oldukça altarnetif program gördüm wmp,winamp,aimp3,fooobar2000,jetaudio,itunes,mediamonkey v.b bunlar ve benim bilmediklerimin dışında en kaliteli en temiz sesi hani programda bulabilirim acaba ?Bunca zamandır wmp ve arada winamp kullanıyordum wmp memnunum ama bu altarnetifleri görünce konu açma gereği duydum şimdiden teşekkürler

• ben bs player kullanıyorum. memnunum. tavsiye ederim
  • Birşey sorucam bu yazılımlar arasında aman aman bi ses kalite farkı göremedim açıkçası diyeceksin ki müzikten anlamıyorsun ben müzikle uğraşıyorum fakat şarkıya efekt ekeleyerek bozmayı sevmeyenlerdenim doğallık önemli ve kaliteli ses o yüzden aşağı yukarı çoğu aynı geldi aimp3 gerçekten iyimiş wmp beğeniyorum(çoğu kişi beğenmeme sebebini anlamadım) winampa gerek yok bence sende yorumlarsan bilgi verirsen sevinirim
  • Vlc'yi bu arada sakın müzik için kullanma. Waveout32'e ayarlamadan seste hayır yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes foobar2000 ile jet audio övmüş fakat ben wmp12 kullanıyorum ve aimp3 var.Arada i tunes kullandığım oluyorda ben benim kullandıklarım ile arkadaşların yazdıkları arasında pek bi fark göremedim üstelik aimp3 çok kullanışlı ve kaliteli bir ses sunuyor wmp12 de öyle doğal bir ses var benim görüşüm budur.Itunesi neden pcde tutuyorum bilmiyorum ama kullandığım oluyor :)
  • Winamp'a Jammix Enhancer eklentisi kurun, farkı farkedin. Başka hiç bir programa gereksinim kalmaz..
  • Şu iyi, bu iyi desem ne kadar doğru olur bilemiyorum. Hepsinde de bir eksiliklik oluyor. Bence hepsini yükleyip ayrı ayrı dinleyip denemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quard

Şu iyi, bu iyi desem ne kadar doğru olur bilemiyorum. Hepsinde de bir eksiliklik oluyor. Bence hepsini yükleyip ayrı ayrı dinleyip denemek.

Bence en iyi öneri bu. Sadece ses değil tüm algılamalar insandan insana çok değişiklik gösterir, iki kişi bir yaprağa bakarken gördükleri yeşil bile aynı değildir, göz kapasiteleri, durdukları yere göre ışığın kırılma derece farkları vs. gibi bir dolu etken renklerin tıpa tıp aynı olmasını engeller, ne demişler; "Zevkler ve renkler tartışılmaz..". Kulak ve ses için de aynı tür şeyler geçerli, herkesin kendine göre bir ses algılama kabiliyeti ve ruhunu okşayan tınısı var. Bu yüzden olabildiğince çoğunu deneyip hangisinin bizce doğru olduğunu kendimiz anlamamız lazım..

• En iyi mp3 oynatıcı Aimp media playerdir. Onu tek geçerim. Hiç programda olmayan özeliklerle gelir. Bütün eklenti tema v.s gibi özelliklerinin bir arada olduğu sayfaya bakabilirsiniz. Yararlı olması dileğiyle. . .

http://forum.donanimhaber.com/m_68650985/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68650985
  • gelişmiş bir ses sistemi olmadan hangisinin daha ii olduğunu tartışmak yersiz. yani elinizdeki sıradan hoperlör ve kulaklıklarla bunu anlayamazsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.