|
En iyi müzik programı hangisidir ! (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: destroy00
JetAudio Plus idir
-
Albüm kapağını,yaptığım listeyi sade,güzel gösterecek ve içinde müziklerimi silebileceğim tuşun olduğu bir uygulama söyleyebilir misiniz... foobar2000 kullanıyordum tema değiştiriyim derken bozdum. 2021 olmuş bi tema için kırk takla attırıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Vay be zamanında forumun bu bölümlerinde ne takılırdık Ses sistemleri bölümü ne güzel aktifti mp3 ve medya oynatıcılarıyla haşır neşirdik,flac müzikler lossles mp3 ler heryerde yok link kovalıyosun bilmem kaç bit mp3ler arıyorsun , ses kartları bölümü keza öyle creative audigy 2zs efsane kart ona windows sürücüleri yamıyorsun rus bilmem bir adamın kodeği vardı onu kurardın xp için falan.şimdi pc de hoparlör kullanan yok herkes gamer oldu gamer kulaklık alıp işi bitiyo kulaklıkta herşey var zaten ses kartınada gerek kalmıyor.Bazı donanımlar yavaş yavaş ölüyor :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X