Şimdi Ara

En iyi müzik programı hangisidir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Müziklerimi winamp ta dinliyordum uzun yıllardır. Ta ki aimp2 yi bulana kadar. Gerçekten çok daha kaliteli ve efect leride harika. Merak ettiğim daha iyisi varmıdır ?

• Efektli müzik dinliyorsan kalitenin ne önemi var?
  • Yanlış anlamışsın efekt li dinlemiyorum sadece efekt leri harika. Biraz siyasi oldu galiba ama gerçekten efektli dinlemiyorum. Her efekt inde kaliteyi bozmadığının bilincindeyim.
  • efektleri açmıyorum sadece ekolayzır'da bas tiz yükseltirim biraz
    onlarca program denedim enchanger eklentileri de zaten o efektlere fazla kaptırınca bir bakıyorum müzik yerine yankı dinliyormuşum gibi oluyor.
    bana göre en güzelleri

windows media player
    jet audio
    foobar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rally08

Selam arkadaşlar. Müziklerimi winamp ta dinliyordum uzun yıllardır. Ta ki aimp2 yi bulana kadar. Gerçekten çok daha kaliteli ve efect leride harika. Merak ettiğim daha iyisi varmıdır ?

ses kartı olarak ne kullandığınıza bağlıdır.

Creative MediaSource 5 Player özellikle Creative ses kartlarının tüm limitlerini kullanabildiği için eğer Creative kullanıyorsanız en iyisidir. (testini kendiniz de yapabilirsiniz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

quote:

Selam arkadaşlar. Müziklerimi winamp ta dinliyordum uzun yıllardır. Ta ki aimp2 yi bulana kadar. Gerçekten çok daha kaliteli ve efect leride harika. Merak ettiğim daha iyisi varmıdır ?

ses kartı olarak ne kullandığınıza bağlıdır.

Creative MediaSource 5 Player özellikle Creative ses kartlarının tüm limitlerini kullanabildiği için eğer Creative kullanıyorsanız en iyisidir. (testini kendiniz de yapabilirsiniz)

Audigy 2 zs kullanıyorum. CMS yükledim ama gerçekten çok basit geldi bana. Ses de aimp kadar kaliteli çıkmıyor gibi. Bilmem yanılıyormuyum ki. Bir de liste falan çok kullanışsız cms de. aimp te klasör isimlerini bile yazıyor öyle birşey olsaydı keşke cms de.

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

efektleri açmıyorum sadece ekolayzır'da bas tiz yükseltirim biraz
    onlarca program denedim enchanger eklentileri de zaten o efektlere fazla kaptırınca bir bakıyorum müzik yerine yankı dinliyormuşum gibi oluyor.
    bana göre en güzelleri

windows media player
    jet audio
    foobar

Kardeş foobar nedir, nasıldır. Biraz bilgi verebilirsen iyi olur. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • foobar görüntüsü basit olan hatta pek bişeye benzetemeyeceğiniz ama sitesindeki asio vb eklentilerle birlikte çok doğal ve kaliteli ses veren bir yazılımdır
    bu adresten indirebilirsin ama söyliyeyim ya çok beğeneceksin yada hiç beğenmeyeceksin
    http://www.foobar2000.org/download
    bu arada aimp de çok kaliteymiş hoşuma gitti
    quote:

quote:

efektleri açmıyorum sadece ekolayzır'da bas tiz yükseltirim biraz
    bana göre en güzelleri

windows media player
    jet audio
    foobar

Kardeş foobar nedir, nasıldır. Biraz bilgi verebilirsen iyi olur. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 22 Aralık 2009; 0:16:35 >

• jet audio
  • Müzik programlarının görüntüsüyle ilgilenmiyorum. O arkada işini yapar ben de önde kendi işimi. O yüzden foobar benim için çok güzel; küçük, hızlı ve işini iyi yapıyor.

Bu arada foobar2000'inin yeni beta sürümünü (1.0 Beta 5) deneyen oldu mu? Bir sorun falan var mı?

quote:

foobar görüntüsü basit olan hatta pek bişeye benzetemeyeceğiniz ama sitesindeki asio vb eklentilerle birlikte çok doğal ve kaliteli ses veren bir yazılımdır
    bu adresten indirebilirsin ama söyliyeyim ya çok beğeneceksin yada hiç beğenmeyeceksin

• bende kurulu sorunsuz çalışıyor
    bu arada winamp+asio kullanıyorum ses iyimi kötü kara veremiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: vitex

Müzik programlarının görüntüsüyle ilgilenmiyorum. O arkada işini yapar ben de önde kendi işimi. O yüzden foobar benim için çok güzel; küçük, hızlı ve işini iyi yapıyor.

Bu arada foobar2000'inin yeni beta sürümünü (1.0 Beta 5) deneyen oldu mu? Bir sorun falan var mı?

quote:

foobar görüntüsü basit olan hatta pek bişeye benzetemeyeceğiniz ama sitesindeki asio vb eklentilerle birlikte çok doğal ve kaliteli ses veren bir yazılımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 22 Aralık 2009; 11:11:42 >

• foobar
  • evet fotobar,denemelisin
  • Eğer creative sağlam bir ses kartınız varsa mediasourcerden daha kaliteli sesi hicbir media çalıcıdan alamadım creativeden şaşmayın derim ben
  • media center den dinliyorum
    tizleri dierlerine göre daha iyi veriyor
  • media playeri güncelleyerek kullanıyorum bi ihtiyacım kalmıyo başka en hızlı ve stabil çalışanı bence wmp zaten hız ve stabiliteden sonrası benim için boş. ses kalitesi de pek değişmiyo zaten programa göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstm -- 22 Aralık 2009; 18:18:39 >
  • foobar2000 şahane, gerisi hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurca

Eğer creative sağlam bir ses kartınız varsa mediasourcerden daha kaliteli sesi hicbir media çalıcıdan alamadım creativeden şaşmayın derim ben

Kullanışlı değil.
  • MEDİA PLAYER EN DÜZGÜN SES VERENİ TABİ SES KARTIN VE HOPERLÖR SİSTEMİNDE UNUTULMAMALI . PROGRAMDAN ÇOK DAHA ÖNDE GELİYORLAR
  • Estetik, görünüm, tema ve ses kalitesi önemli diyorsan kesinlikle AİMP2
    Ses kalitesi yeterli diyorsan Media Player 11
    Winamp çok işlevli bir programdır fakat 5.1 ses sistemin varsa tavsiye etmem
    Yani yazdıklarımı içersinde asgari olarak bulunduran tek program AİMP2'dir rus yapımı bi programdır.Kullanmaya devam et derim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.