Şimdi Ara

En iyi müzik programı hangisidir ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Foobar2000 kullanıyorum senelerdir. Ekolayzerı diğer playerlara göre çok daha kaliteli. Daha iyi bas ve tiz alabiliyorum.
  • Foobar2000'i çok kullanışsız buldum ve hemen sildim. Aimp2 şu anda 1. sırada.
  • imzamdaki sistemle ben en iyi sesi Windows media player 12 de aldım!
  • songbird
  • Jet Audio kullanıyorum.Olağanüstü bir program.Tavsiye ederim.
  • bende her programi kullandim. ama hepsinde library sabit kaliyor . yalniz windows media player de bu isi dogru yapiyor. bilgisayarima yeni bi sarki girdiyinde otomotik olarak library - ye ati veriyor. ama media plaayer de sorunlarim var. onu kullanamiyorum (sarkilarda atlamalar oluyor). sizin onere bileceyiniz bi player varmi - librarysi otomatik olsun?
  • senelerdir media playır kullanırım bide jet audio deniyelim indiriyorum şimdi
  • Foobar2000 + asio output = en iyi kalite
  • aimp2 çok kullanışlı ve bunun yanında ses kaliteside çok başarılı
  • foobar2000+ wasapi veya foobar2000+asio, ses kalitesi doğallık açısından pc'de kullanılacak en iyi araçtır ancak hiçbir zaman orijinal kayıtlı audio cd'nin yerini tutmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leone_510

foobar2000+ wasapi veya foobar2000+asio, ses kalitesi doğallık açısından pc'de kullanılacak en iyi araçtır ancak hiçbir zaman orijinal kayıtlı audio cd'nin yerini tutmuyor..

aynen en iyiye en yakını bu tercihler. ya wasapi ile ya da asio ile kullanılmalı foobar2000 le. biraz karışık gelebilir başta ama insan alışıyor. zaten bana işini iyi yapan player lazım napıyım görselliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokata -- 4 Haziran 2010; 21:23:03 >
  • Windows media playerdan başkası yalandır.
  • JakX hocam, bak sen açıkgörüşlü birisin. Bence de foobar2000 + asio (veya asapi) eklentisini denemelisin. Bu kadar söylüyorum sana...

Nasıl yapacağın hakkında bilgiyi, internette tarattığında görmen mümkün.
  • Bende aslında uzun süredir aimp kullanıyordum.. Taaki geçenlerde kaliteli bir kulaklıkta sesteki kesilmeleri farkedene kadar. Hatta ilk başta kulaklıktan şüphelendim her hdd ye ve işlemciye yükte seste kesilmeler bozulmalar oluyordu, sonra media playerı denedim ve bu sorunlar kayboldu.

Yani ses kalitesi en yüksek olan olmasada en stabil çalışan media player bence.

Ama dediğinide deneyeceğim bakalım.
  • bi aralar bende aimp winamp power dvd ve birçok buna benzer program kullanıyordum
    fakat en iyisi media player dır ses programı olarakta kesinlikle ve kesinlikle
    ...srs audio sandbox dur bunu kullan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.barutçu -- 5 Haziran 2010; 12:39:34 >
  • Jet audio bence en iyisi 7 senedir falan kullanıyorum
  • Creative Audigy2 zs Elite pro kullanıyorum ve buna bağlı olarak mediasorceden başkasını tanımam sağlam bir ses kartın varsa tabi
  • gelmiş geçmiş en kaliteli müzik dinleme programı J. River Media Center dır.
    30 gün boyunca Media Center 12 kullanmıştım o gün bugündür o keyfi arıyorum ama nafile..
  • abi foobar nedir yaaa yüklememle silmem bir oldu
    mediamonkey gold kullanıcısıyım herkese tavsiye ederim medya yöneticisi mükemmel
  • w 7 öncesi mediaplayer ya da iriver plus3.W7 de garip ama gom player.En gerçekçi ekolayzır sonucu veren player.Bahsedilen AIMP2 hariç tüm playerlar tek tek karşılaştırılarak denenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.