Şimdi Ara

En iyi müzik programı hangisidir ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aimp2 nin yeni versiyonu çıkmış sesler sanki daha bir güzel geldi bana.

Ayrıca kacasöfer çok teşekkürler güzel bir not olmuş. aimp2 kullanan birini daha görmek iyi oldu.

cobi çok teşekkürler foobar ı indirmedim çünkü aimp2 kadar güzel olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Onun kadar kullanışlı durmuyor, ekolayzır ayarları var mı ? Ama dayanamayıp denerim en kısa zamanda.

• En iyi media player en çok hoşunuza gidenidir. Bunun dışında;

En iyi media player şu demek için

1. Ses kartınızın kalitesi veya onboard ses çipinizin,
    2. Hoparlörlerinizin veya kulaklıklarınızın kalitesi,
    3. Dinlediğiniz şeyin kayıt kalitesi; bitrate, dosya türü vb,
    4. CPU hızı, HDD erişim hızları vb,

bütün bunlardan sonra ancak program gelir.

Onboard ses kartları ve 5-10 milyonluk hoparlörler için önerilecek media player başka, herşeyi özenle seçilip toplanmış bir sistem ve parçaları için önerilecek media player başkadır. Bunun dışında yer kazanmak için sağından solundan kırpılmış yada kalitesiz kayıtlı media dosyaları için başka, kaliteden öden vermeksizin hazırlanan media dosyaları için başkadır.
    Bu da demektir ki bu soru çok bilinmeyenli denklem gibi. Cevabını da kullandığız doneler belirliyor.
    Bundan gerisi teferruattır. İnsanların keyfi ile alakalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 24 Aralık 2009; 0:34:05 >

• Foobar2000 kullanmıştım, fena değil. Aimp'i de burdan duydum, gerçekten çok iyi bir program. Tavsiye için teşekkürler arkadaşlar.
  • Ses Sistemi: Hi-fi

Ses Kartı: X-Fİ Xtreme Music

Medya Oynatıcı: Creative Media Source 5

Ses Medya Uzantıları: .Flac

Kim, ne derse desin iyi bir kartınız ve sisteminiz varsa ki (.mp3'leri saymıyorum bile .flacten sonra çok boğuk geliyor) en iyi oynatıcı cms 5'tir

Foobar2000, Windows Media Player, Aimp2, Winamp 5.53, itunes, JetAudio, Songbird, Cms5'in yanina bile yaklaşamaz

Nedeni, creativin kendi üretimi olan ses kartları için geliştirmiş olması

En Kullanışlısı: itunes, songbird ve aimp2
  • media player 10 çok kullanışlı gelio . . .
  • foobar2000 eklentisiz hem de.
  • benim ses kartım bozuLdu onun için anakarttan dinLiyorum.. winamptan daha güzeL ses geLiyor.. aimpte ses ince gibi zayıf..
  • media player 11 bence çok iyi
  • onda da efekt faLan var geLişmiş seçenekLerde güzeL evet ama kuLLanışı zor.. bütün arşivi winampa atıp ordan her istediğime uLaşmak bana daha koLay geLiyor.. j tuşuna basıp şarkı adını yaz dinLe.. wmp11den ses ayarını yapıyorum sonra winamp kuLLanıyorum
  • arkadaşlar bu cms ne ooluyor cms 5 demiş arkdaşın bir tanesi ben hiçbir yerdee cms 5 programını bulamadım bilen arkadaş link verirse sevinirim
  • mp den şaşma
  • Kesinlikle foobar pc kasmıyor ve gayet kullanışlı ve eklentisiz dahi iyi işler ortaya koyabiliyor net flat ses verebiliyor enstrumanları tek tek duyabiliyorsunuz tabi iyi bir ses kartı ve kaliteli mp3 dosyalarından dinlediğiniz sürece.
  • Aimp2 yi burda gördüm indirip deneyim dedin kalite görsellik ve kullanabiliteyi bir arada sunuyor bundan sonra aimp2 kullanıyorum ben:D bunun msnde ne dinledigimizi gösteren bi eklentisi varmı acaba?
    quote:

Orijinalden alıntı: satcodx23

arkadaşlar bu cms ne ooluyor cms 5 demiş arkdaşın bir tanesi ben hiçbir yerdee cms 5 programını bulamadım bilen arkadaş link verirse sevinirim

cms5 =creative media souruce 5
  • Test ettim cm5 i birde winamp pro + dfx 9.0 eklenti kurulu.

Flac olarak 1152 kbps Madonna Celebretion açtım tiz ve enstrüman ayırımlarında winamp bariz daha güzel ses çıkışı sağlıyor.Tabi birde dfx pluginin bu işte mükemmel etkisi var mutlaka deneyin derim.Tabi bu benim fikrim.Karar sizlerin cm5 de güzel player bence ama winampta eklentiler ile daha çok detay alma şansınız var ki alıyorsunuzda.
  • 1 senedir JetAudio kullanıyorum.(Öncesinde Winamp kullanıyordum) Bazen MediaSource ve PowerDVD'de kullandığım oluyor.
  • Arkadaşlar birde sony media go diye bir program var psp veya sony ericson cep telefonu olanlar bilir belki denemenizi tavsiye ederim:) Değişik bir deneyim ama winamp'tan birde ondan dinlediğimde aradaki dağlar kadar farkı hissedebiliyorum :) cms vs hiç denemedim ama...
  • Foobar2000 demişsiniz, indirdim, kurdum, winamp ile aynı parçayı kıyasladım ve sildim. Beğenmedim.
    AIMP2 laptopda vardı. Şimdi indirip PC'de kurdum Ama oda wnp kadar hoşuma gitmedi. Ama 2sinde de ayar yapmadım.
    Winamp, ekletisi ile birlikte iyi.
  • http://activeden.net/item/music-player-cms/84729 arkadaşlar şu müzik programını bedava indirebilecegim bir link varmı . seslerin vurgusu beni programa aşık etti . ama malesef para istiyorlar . belki ücretsiz link veren yer vardır müzikle ilgilenen arkadaşlar yardımcı olursa cok makbule gecer . herkese hayırlı geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satcodx23

http://activeden.net/item/music-player-cms/84729 arkadaşlar şu müzik programını bedava indirebilecegim bir link varmı . seslerin vurgusu beni programa aşık etti . ama malesef para istiyorlar . belki ücretsiz link veren yer vardır müzikle ilgilenen arkadaşlar yardımcı olursa cok makbule gecer . herkese hayırlı geceler.

Bu programı hiç görmemiştim pek ahım şahım değil gördüğüm kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: NVN

Foobar2000 demişsiniz, indirdim, kurdum, winamp ile aynı parçayı kıyasladım ve sildim. Beğenmedim.
    AIMP2 laptopda vardı. Şimdi indirip PC'de kurdum Ama oda wnp kadar hoşuma gitmedi. Ama 2sinde de ayar yapmadım.
    Winamp, ekletisi ile birlikte iyi.

Foobar2000'nin sitesinde sıkça sorulan sorularda aşağıdaki soru ve cevap var.

Does foobar2000 sound better than other players?

No. Most of “sound quality differences” people “hear” are placebo effect (at least with real music), as actual differences in produced sound data are below their noise floor (1 or 2 last bits in 16bit samples). foobar2000 has sound processing features such as software resampling or 24bit output on new high-end soundcards, but most of the other mainstream players are capable of doing the same by now.

Kısaca Foobar2000'nin diğer playerlardan daha iyi olup olmadığı sorulmuş. Cevap olarakta playerlar arası ses kalitesi farkının psikolojik olduğunu ve farklılıkların diğer etmenlerden kaynaklandığı söylenmiş.

Bu durumda arayüz, eklentiler , kullanım kolaylığı gibi etkenler belirliyor player seçimini.

Ben foobar2000'i basitliği, küçük ve bilgisayarı zorlamaması ve başarılı asio desteği yüzünden tercih ediyorum. Sesi etkileyen hiç bir eklenti kurmadığım için bana fazlasıyla yeterli oluyor.

Herkesin playerdan farklı beklentileri olduğu için, kendisi için en iyi player deneyerek bulunabilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.