Şimdi Ara

En iyi müzik programı hangisidir ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yandaki sistem panelinde olan ekipmanla yaptığım denemelere göre (ki 2 yıllık bir dinleme süresinden sonra kesin karar verdim) tadında bırakılmış bbe mp'nin hastası olarak ben cowon media center ya da eski adıyla jetaudio diyor ve susuyorum.
    gerçi winamp mediaplayer gomplayer kmplayer vs vs vs hemen hepsini denememe rağmen daha foobar ı denemedim onu da deneyince buraya geniş bir konu açıcam sanırım...
  • çoğu kişi foobar'ı övmüş konuda. ben de deneyim dedim ama hiç de övüldüğü gibi değil. çok cansız geldi bana ve bazı frekansları gerektiği gibi vermiyor sanki. karşılaştırdım ve jet audio en iyisi hala benim için.
  • Doğal bir ses arıyorsanız klasik wmp kullanın dfx lede deneyebilirsiniz

Ama sese şekil vereceğim herşeyini deneyeceğim diyorsanız JetAudio

Zaten deneye deneye kafana göre olanı bulursun program bir yere kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dances with Wolves -- 13 Haziran 2010; 4:12:44 >
  • jetaudio her daim tek geçerim ama olmadık yerlerde takılmalar kitlenmeler yapabilio belki benim kullandığım versiondandır şu an arayüz rahat olduğu için aimp kulanıyorum rahat hızlı kaliteli beleş program
  • JetAudio kadar doğallıktan uzak bir oynatıcı yok bence. İlk başlarda bana da çok güzel geliyordu, ancak ne kadar dandik olduğunu anladım artık. Dandik diyorum, ancak bir süre önce ben de böyle "renkli" ses veren bir medya oynatıcı kullanmaktan hoşlanıyordum. Özellik, arayüz vs. olayları ise renk ve zevk meselesidir. Örneğin foobar2000'in arayüzü neredeyse berbattır. Ama alışınca sıkıntı olmuyor, çünkü aslolan ses kalitesidir.

Bunların tamamı benim düşüncemdir, lütfen saldırmayı düşünen arkadaşlar önce bir kez daha düşünsün.

• tabiki winamp arkadaşlar boşa konuşuyorsunuz, foobar2000 nide winamp ı yapan arkadaş yaptı ayrıca foobar2000 in ses kalitesi winampa göre biraz daha iyidir ama müzikteki o duyguyu tam olarak veremiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 16 Haziran 2010; 1:35:37 >
  • arkadaslar meraba ben aranıza yenı katıldım herkese selamlar bende 3 senedir logıtec z 5500 üm var ama kulanamadım ben onu normal kullanabılecem 5 +1 sanıyordum fakat değilmiş ve ses kartı gerekıyormuş şimdi ne alıp ve hangi ses kartını almam lazım evim müstakıl teşekür ederim
  • Mediamonkey porgramını bir deneyin derim. Derleme konusunda çok başarılı.
  • foobar + plug-in'ler kullanıldığında; kullanışlılık, özelliklerin bolluğu ve ses kalitesi olarak yarışabilecek player yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 1 Temmuz 2010; 20:55:08 >
  • JEt Audıo Forever♥♥
  • 2-3 senedir jet audio kullancısıyım 2 adet z5500 var cok memlunum egerkı bı kerede olsa jet audio deneyın...
  • windows media player
    jet audio

• Bazılarına müstehak, hiç üzülmüyorum ama...
  • foobar kullanıp "ses kalitesini" beğenmedim diyenler Noise Sharpening ve ASIO output eklentilerini kullanıp denediler mi merak ediyorum?
  • winamp + enhancer eklentisi, creative ses kartı ile Logitech 5.1 ses sistemimde çok kaliteli ses alıyorum. Müzik için teknik bileşenler bence çok daha önemli.
  • JetAudio Plus
    flat eko
    x-sound ayar
    techno dinlerken x-bass aç
    ak aleme
  • Cowon jet audio media center'ın ses tonlamaları çok harika.. Ayrıca audio ve video converter özelliği çok kullanışlı.. Spectrum epolayzır'ın görselliği de süper
  • ya indir bi winamp kullan liste ikullanmıosan goldwave de herşeyi yaparsın
  • Bu saydiginiz programlarin windows media player'dan ne gibi eksiklikleri var merak ettim ?
  • MEdia player tek geçerim özellikle m.player 12 ye dolby digital özelliğide eklenmiş daha çok filmlerde etkili olsada müzikleride boş geçmiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.