Şimdi Ara

En İyi NoteBook'lar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asus
    toshiba
    hp

siz en çok hangileri tercih ediyorsunuz??

• ''en iyi'''diye bişey yoktur.her markanın kendine göre birtakın avantajları ve dezavantajları var...ama piyasada satılan markalar içinde toshiba,sony vaio, asus...piyasaya genelde hakim markalardır...
  • selamlar arkadaşlar niye kimse ibm/lenovo dan bahsetmiyor. eğer lenovo ibm kalitesini bozdu ise bizde bilelim. alınan tüm markaların neredeyse tamamı çinde ve diğer uzak doğu ülkelerinde yapılıyorken lenovo zaten %50 sini ürettiği ibm mi satın aldığında kimse bahsetmiyor. ibm/lenovo hakkında bir topic açtım. almak için kimse cevap bile vermedi. ama xp pro kurulamayan dvd sinde cd yakan acer hakkında tonlarca topic var. en iyi notebook tercihime gelince sony sonra ibm,dell,toshiba sonra diğerleri
  • ben acer'imden gayet memnunum. cihazım ile ilgili aradığım herşeyide internetten rahatça bulabiliyorum. profesyonel olmasakta, ilk notebookum acer beni çok memnun bıraktı. nazar değmesin
  • HP derim ben .. Sonra Sony , sonrada Asus ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onaral -- 16 Aralık 2006; 11:33:50 >
  • genelde hepimiz kullanıp memnun olduğumuz laptopları yazıyoruz ama biraz daha objektif bi bakışla IBM lenovo 1 numara diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop daha iyi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sony ve toshiba ilk ikiyi paylaşır herkesde bunu bilir zaten tartışmaya gerek yok.Hp ise çok satmasına rağmen en sorunlu laptoplardan oldukları için en iyi olması imkansız
  • bence en iyiler dell ve fujitsu
  • fujitsumu
  • Kesinlikle Lenovo. Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum ve şu da olsaydı dediğim hiçbirşeyini bulamadım daha.. Görünüşü ilk başta biraz klasik gelebilir ama, zamanla diğer markaların yanında ağırlığını farkettiriyor kesinlikle..
  • En iyinin göreceli bir kavram olduğu fikrine katılıyorum.

Bana göre en iyilerden birisi : Apple MacBook Pro 15 ve 17. Şu an 17 kullanıyorum forumun bu bölümünde bir Apple başlığı yokmuydu?Aramna fonksiyonu ile aradım bulamadım,arka arkaya sayfalara baktım yine bulamadım.Eğer bir şekilde öyle bir başlık yok ise ya'da bir problem oldu ise Apple MacBook Pro incelememi yeni bir başlık açarak yazabilirim.(Tabiki ilgilenen okumak isteyen olur ise)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 18 Ağustos 2007; 3:00:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.