Şimdi Ara

En İyi Numara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir hat almayi düşünüyorum.
    Şöyle hep ozendigimiz cix numaralardan
    Olur ya 1234. 2121. Gibi bitenlerden .
    Taktik veya tavsiyelerin izi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade1713 -- 7 Şubat 2014; 9:29:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki numaramın sonları 9999 ve 3434 diye bitiyor.Genellikle bu numaraları nerden buldun diye tepkiler alıyorum ve bazıları para karşılığında almak istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CeoBurak

İki numaramın sonları 9999 ve 3434 diye bitiyor.Genellikle bu numaraları nerden buldun diye tepkiler alıyorum ve bazıları para karşılığında almak istiyor

Bu iki numaranın prefixleri nasıl diye merak ettim. (Mesela 532 ne kadar iyiyse 531 o kadar kötü gibi)

Başlığı açan arkadaşa yanıt vermek gerekirse de, 532 prefixler en değerlisi ama devamını güzel bulmak ciddi para vermeyi gerektirir.

Sonunu denk getirirken ise ufak rakamlar daha güzel duruyor. Mesela sonu 9494 diye bitse ya da 8686 gibi bitse o kadar güzel değil. Ama diyelim 1212 olsa gayet güzel duruyor. Ortadaki rakamlarda da küçük rakamlar daha güzel duruyor. Ya da sonu 00 olursa da küsuratsız net gibi görünüyor ve şirket telefonu gibi ciddi ve güzel bir izlenim veriyor. 1515 ya da 2525 gibi son dört rakamı olanlar da güzel.

CeoBurak arkadaşın numaralarına bakarsak; 9999 büyük numaraların kötü durması örneğine bir istisna çünkü o seri sonu diye güzel duruyor belki. 3434 de çok güzelmiş ufak rakamlar olması sebebiyle.

Tabii bu dediklerimi buraya yazması kolay ama iş öyle numaralar bulmaya geldi mi elde etmesi epey zor. :)

@blade1713

• CeoBurak kullanıcısına yanıt
    burakçım başlığın açılış amacıda zaten nerden bulduğunu anlamak :) bende bulmak istiyorum ona göre araştırırım.
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Zor mu
    Hangi yollari onerirsiniz? nereden bulabiliirm.

• Gittigidiyor, Sahibinden.com gibi sitelerde arama yapabilirsiniz hocam. Aradiginiz numarayi bulamassaniz numaralar satan kisilere mesaj atarsaniz size istediginiz nunaralarida bulabilirler.

Bu tarz numaralarda genelde herkes memleketinin plakasini arar. Izmir'liyse 35 35 gibi.

• Benim ikizde dediğiniz gibi var.Sonu 52 52.Başı da uygun.5 sene önce babam para ödeyip almıştı yanlış hatırlamıyorsam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Yılın En İyi 10 Filmi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade1713

Arkadaşlar yeni bir hat almayi düşünüyorum.
    Şöyle hep ozendigimiz cix numaralardan
    Olur ya 1234. 2121. Gibi bitenlerden .
    Taktik veya tavsiyelerin izi bekliyorum.

Son 4 sayiyi kendi sehrin yap guzel olur mesela benimki 2828 Giresun

• Daha dün 110liraya sattım özel no 😃

• Özel no dediğiniz 532 ile başlayan numaralar mı ?
  • Rakamları n uyumu .ahenkle dans eden sayilar istiyorum
    Başlangıçtan ziyade son 4 rakam daha önemli benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: Selvolution

Gittigidiyor, Sahibinden.com gibi sitelerde arama yapabilirsiniz hocam. Aradiginiz numarayi bulamassaniz numaralar satan kisilere mesaj atarsaniz size istediginiz nunaralarida bulabilirler.

Bu tarz numaralarda genelde herkes memleketinin plakasini arar. Izmir'liyse 35 35 gibi.

Peki Gittigidiyor ya da Sahibinden sitelerinde o numaraları satanlara nasıl güveneceğiz.Adam muhtemelen birisinin üzerine açmıştır o hattı.Sonra o kadar para verip mağdur olmakta var ya da dolandırılmak.
    Bir ara bende alacaktım sonra vazgeçtim hiç bulaşmadım.
  • Hocam orda satış yapan satıcılar daha önce en az 200-300 tane satış yapmış, bir tane bile olumsuz yorum almamış kişiler genellikle. Hiç satış yapmamış kişiler için diyorsanız haklısınız ama çoğu güvenilir satıcılar. Ben şuan kullandığım numarayı Gittigidiyor üzerinden aldım.

3 şekilde numara alınıyor:

1. Numara zarfını kargoyla gönderiyorlar, siz en yakın o operatörün bayisine gidip hattı açtırıyorsunuz ücretsiz olarak. (Ben bu şekilde aldım.)

2. Kimlik fotokopisini gönderiyorsunuz, onlar açıyorlar hattı sizde gidip 8TL vererek yeni hat çıkartıp kullanıyorsunuz.

3. Satıcılar genelde telefoncu dükkanlarına gidip orda biraz pazarlıkta yapma imkanıyla numarayı normal bi şekilde alıp açtırıyorsunuz. (En güveniliri.)

Sorun çıkarsa GG'da ödeme onayı vermeyip, siteyi araya sokma gibi bi imkanda var 1 ve 2'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selvolution

Hocam orda satış yapan satıcılar daha önce en az 200-300 tane satış yapmış, bir tane bile olumsuz yorum almamış kişiler genellikle. Hiç satış yapmamış kişiler için diyorsanız haklısınız ama çoğu güvenilir satıcılar. Ben şuan kullandığım numarayı Gittigidiyor üzerinden aldım.

3 şekilde numara alınıyor:

1. Numara zarfını kargoyla gönderiyorlar, siz en yakın o operatörün bayisine gidip hattı açtırıyorsunuz ücretsiz olarak. (Ben bu şekilde aldım.)

2. Kimlik fotokopisini gönderiyorsunuz, onlar açıyorlar hattı sizde gidip 8TL vererek yeni hat çıkartıp kullanıyorsunuz.

3. Satıcılar genelde telefoncu dükkanlarına gidip orda biraz pazarlıkta yapma imkanıyla numarayı normal bi şekilde alıp açtırıyorsunuz. (En güveniliri.)

Sorun çıkarsa GG'da ödeme onayı vermeyip, siteyi araya sokma gibi bi imkanda var 1 ve 2'de.

1 numarada dediğini tam anlamadım.Numara zarfı derken hattın orjinal paketini mi gönderiyor.Hani var ya Turkcellin turuncu küçük hat paketleri.Bunun gibi mi.O zaman hatta kullanılmamıştır demek anladığım kadarı ile.

• Evet orjinal sıfır paketi direk gönderiyorlar. Kendi kullandığı numarayı devip yapıp satanlarda vardır ama o farklı bi durum, genelde sitedeki satıcılar telefoncu ve ellerinde onlarca özel numara mevcut.
  • Gençliğimde benimde çok merakım vardı, onlarca çift numara hattım vardı, eşe dosta aileye dağıttım, bi kısmını sattım, sonra o heves bitti şükür, şimdiki numaram karman çorman ve ben hala mutluyum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade1713

Zor mu
    Hangi yollari onerirsiniz? nereden bulabiliirm.

Ancak parayla satın alınabilir. Eskiden alıp, fazla olduğu için kullanmadığım iki tane hattın birini arkadaşım isteyince ona vermiştim. Diğeri de boşta duruyor şu an öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 8 Şubat 2014; 7:06:56 >
  • Benim son 3 rakamim, ismimden olusuyor. 0202 vs gibi numaralari dolandiricilar cok daha rahat buluyor gibi geldigi icin boyle bir yopl izledim.

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-numara-vip-numara-musteri-hizmetleri-gibi-888-0-888-153752797/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

Arkadaşım sanırım böyle bi cix istiyorsun?
    Ara konuş.. ilan güncelll.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.