Şimdi Ara

En iyi oval hoparlör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BMW 5.20 aracım var ses sistemini mükemmel yapmak istiyorum ama sırayla alıcam herşeyi. Şimdiki maaşımla sadece arkaya oval almayı düşünüyorum ama 100-150 liralık piyasadakiler pek tatmin etmiyor beni ama çıkıpta 1.000 liraya da oval almam yani. Amacım sıfır araçlardaki ses kalitesini alabilmek sesi ne kadar açarsam açayım kaliteyi bozmayacak ve bass ile tizz vericek ses kalitesi mükemmel olucak. Şimdilik 2 oval alıcam sonra amfi sonra bass falan sırayla tamamlıcam tesisatı sizden oval için marka model tavsiyesi istiyorum

• sadece oval hoparlör almak la olmuyor o iş zaten elinizdeki sistem alıcağınız veya şuan kini kaldırmıyor olabilir

öncelikle alıcağınız anfi belirlenmeli ona göre oval ve ön componentleri belirlersiniz ses çıkışına uygun hoparlör kullanacaksınız ki patlama çatlama katlama olmasın

bass kabin alıp ona anfi bağlayın derim diğer sistemide tiz lweri açık baslarıda biraz kısık bırakırsanız size yeterli olacaktır zaten düşük sistem anca o kadar olur illaki sistem belli bir sesten sonra boğulur çünkü siz sistemden hem bas vursun hem tiz i versin istiyorsunuz o sebebtendirki sistem boğulur bass kabin bu yüüzden gereki işte :)
  • 6985
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

6985

hala var mı bu efsane?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordplanett

quote:

Orijinalden alıntı: falken34

6985

hala var mı bu efsane?

malesef hocam.eskı urunlerın kalıtesı yok artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KALİTELİ SUBWOOFER ÖNERİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.