evet arkadaşlar bütün stalker serilerini oynayıp bitirdim şimdi bir de call of pripyat ı modlu olarak tekrar oynamak istiyorum o atmosferi tekrar yaşamak istiyorum (shadow of chernobyl ' in atmosferi kadar olmasa da ) sizce call of pripyat için en iyi mod hangisi?
Atmosfear
heralde sitede pek fazla stalker hayranı yok
misery diye bi mod var onu dene 2.0 sürümü çıkacak bende onu bekliyorum, şuan 1.1 versiyonu var.
oyuna yeni görewler we hikaye ekleyen yeni mekan tasarımları ekleyen bir mod war mı acaba??
quote:
Orijinalden alıntı: iceberg_1x
evet arkadaşlar bütün stalker serilerini oynayıp bitirdim şimdi bir de call of pripyat ı modlu olarak tekrar oynamak istiyorum o atmosferi tekrar yaşamak istiyorum (shadow of chernobyl ' in atmosferi kadar olmasa da ) sizce call of pripyat için en iyi mod hangisi?
Merhaba öncelikle bende STALKER serisinin tüm oyunlarını zevkle oynayıp bitirdim. Ayrıca bir çok modu denedim Özellikle Call of pripyat için M.SU. modunu şiddetler öneririm çok fazla yeni silah ve grafik efekltleri ile karıştırılmış bir moddur. Bug sorunu hiç olmadı hemen elinize geçmesini istediğiniz bir silahı oyuniçindeyken ESC basıp menüdeki ayar kısmından seçebiliyorsunuz ..Altta linki mevut v2 patchini kurmayı unutmayın .