Şimdi Ara

EN İYİ SABİT DİSK !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler sabit disk almayı planlıyorum ve sizlerin tavsiyesiyle almaya karar verdim. Şimdi ;
    *Samsung spinpoint f3 500 gb
    *WD Caviar BLUE 500 gb
    *Seagate Barrucuda 500 gb
    Beyler sessizlik sıcaklık performans gibi yönlerden sizce hangisi daha iyi lütfen yardım edin 1 aydır araştırma yapıyorum hiçbir kıyaslama bulamadım.

• wd en iyisi. seagete de gayet iyi. samsung ile ilgili hiçbir bilgim yok
  • wd blue kullanıyorum hala bi yamuk yaptıgını görmedim hdd bence sessiz çalışıyo
  • 2 tb barracuda çok iyi wd aldım elimde kalmıştı 1 tb şans zorlamadan 2 tb barracuda aldım şuanda çok iyi.
  • bende wd blue kullanıyorum biraz sesli çalışıyor işlem yaparken onun dışında her konuda fena değil. hdtune ile taradım %70 kadarını bad sector süz atlattı gerisini sıkıldım bıraktım çok uzun süren bir işlem ne kadar önemli bilmiyorum ama windows puanı 5.6
  • Çok teşekkür ederim beyler. Samsung spinpoint f3 favorimdi,fakat WD alıcam galiba. Hepinize teşekkürler.
  • Segate ve wd ikisinden de kullanıyorum, ikiside taş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

bende wd blue kullanıyorum biraz sesli çalışıyor işlem yaparken onun dışında her konuda fena değil. hdtune ile taradım %70 kadarını bad sector süz atlattı gerisini sıkıldım bıraktım çok uzun süren bir işlem ne kadar önemli bilmiyorum ama windows puanı 5.6

benim 5400 rpm notebook diskim bile 5.9 alıyor seninki niye öyle düşükki? Acaba bir sorunu mu var?

• quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

bende wd blue kullanıyorum biraz sesli çalışıyor işlem yaparken onun dışında her konuda fena değil. hdtune ile taradım %70 kadarını bad sector süz atlattı gerisini sıkıldım bıraktım çok uzun süren bir işlem ne kadar önemli bilmiyorum ama windows puanı 5.6

benim 5400 rpm notebook diskim bile 5.9 alıyor seninki niye öyle düşükki? Acaba bir sorunu mu var?

valla bilmiyorumki bir kaç kez yeniledim puanları 5.6 dan yukarı çıkmadı işlemci 7.6 idi o.c ile 4.20 ghzye çektim 7.7 ye yükseldi. ekran kartı 7.9 ram ler 7.8 ama hdd düşük işte. pek umursamıyorum o puanları gerçi ama diğerleri en az 7.7 iken ortalama puanın bunun yüzünden 5.6 görünmesi göz zevkimi bozmuyor değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.