Şimdi Ara

EN IYI SD YAYIN GOSTEREN TV (LCD & PLAZMA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar en iyi sd performansı veren tv hangisi sizce?

• güzel topic
    lcd si olan arkadaşlar yorumlasınlar bizim de iyi sd performanslı bi lcd miz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilimadam

güzel topic
    lcd si olan arkadaşlar yorumlasınlar bizim de iyi sd performanslı bi lcd miz olsun
    iyi konu olmuş ama yorumlar bana kalırsa duygusal olacaktır maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer97s

iyi konu olmuş ama yorumlar bana kalırsa duygusal olacaktır maalesef.

Alıntıları Göster
    haklısın ama yorum sayısı arttıkça gerçeklik oranı yükselir diye düşünüyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    Aslında bu forumu anket şeklinde yapsaydınız daha verimli olurdu. En azından Tv alacak kişi başlangıçta genel bir fikir sahibi olurdu.
  • quote:

Alıntıları Göster
    hiçbiri iyi degil bu konuda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fb100.Yil

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

CRT'ye göre kesin öyle de, kendi aralarında bir sıralama yapsak! Yapmışken 40/42" iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_15555957/tm.htm

Burada incelenmiş ürün, panasonic tx 32lx700f.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt_one

http://forum.donanimhaber.com/m_15555957/tm.htm

Burada incelenmiş ürün, panasonic tx 32lx700f.

Alıntıları Göster
    Philips 9831D modelinin üstüne SD yayınlarda görüntü kalitesine yaklaşan LCD görmedim daha(Ama tabii ki fiyatı da)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sozar35

Philips 9831D modelinin üstüne SD yayınlarda görüntü kalitesine yaklaşan LCD görmedim daha(Ama tabii ki fiyatı da)

Alıntıları Göster
    kesınlıkle cok iyi bir topik..izledigimiz yayın olan sd de en iyi performansı veren cıhazları bilmek yeni alıcılar için çok iyi olucak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erolapple

Arkadaslar en iyi sd performansı veren tv hangisi sizce?

Forumda PHILIPS LCD CLUB başlığındaki bölümde bir tane var.PHILIPS 37PF9731D/10 şu an TR de SD yayını HD gibi izleyebileceğiniz tek paneldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mngb

quote:

Forumda PHILIPS LCD CLUB başlığındaki bölümde bir tane var.PHILIPS 37PF9731D/10 şu an TR de SD yayını HD gibi izleyebileceğiniz tek paneldir.
    samsung q91 plasma ve panasonic 37" plasma. SD de bunlarla yarışacak lcd olamaz.

Saygılar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: semsal01

samsung q91 plasma ve panasonic 37" plasma. SD de bunlarla yarışacak lcd olamaz.

Saygılar,

Alıntıları Göster
    pioneer 427 xa tepehome da gidip inceleyebilirsiniz...1 numara bence tabi 508 gelene kadar ama o kadar paraya yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EczDarkJackal

pioneer 427 xa tepehome da gidip inceleyebilirsiniz...1 numara bence tabi 508 gelene kadar ama o kadar paraya yazık...

Alıntıları Göster
    ben de destegimi atayim
    SD yayini bildiginiz gibi, plazma daha iyi gosterir
    plazma'nin en iyisi ise Pioneer
    yeni nesilleri (8. nesil) yakinda TR'de de satisa baslayacak
    selamlar
  • çok provokatif bir topic olmuş..
    ben bile dayanamayıp cevap verdim işte..panasonic 37 pv 70
  • quote:

Orijinalden alıntı: mngb

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mngb

quote:

Evet, dün ben de canlı canlı gördüm... Kesinlikle çok başarılı bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: cat_power

quote:

Orjinalden alıntı: mngb

quote:

Evet, dün ben de canlı canlı gördüm... Kesinlikle çok başarılı bu konuda

Alıntıları Göster
    Şimdi ben de birşey söylemesem olmaz. :)

Gördüğüm tüm panel tvler içerisinde (plazma/lcd) SD yayınlarda en iyisi Piolar (427XA, 4270XA, 507XA). Hatta crt tvlerden bile başarılı olduğunu iddia ediyorum. Öte yandan henüz görüp inceleme şansım olmadı ama 8. jenerasyonun SD yayında 7'lerden de iyi olduğu yazılıp çiziliyor yabancı forumlarda.

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akseaus

Şimdi ben de birşey söylemesem olmaz. :)

Gördüğüm tüm panel tvler içerisinde (plazma/lcd) SD yayınlarda en iyisi Piolar (427XA, 4270XA, 507XA). Hatta crt tvlerden bile başarılı olduğunu iddia ediyorum. Öte yandan henüz görüp inceleme şansım olmadı ama 8. jenerasyonun SD yayında 7'lerden de iyi olduğu yazılıp çiziliyor yabancı forumlarda.

Selamlar.

Alıntıları Göster
    Ben de görüp incelediğim tv ler içerisinde en dogal ve gercekci goruntu olarak philips pfl 7322 modelini gördüm.Elbetteki en paaalı model en iisidir.Ama bence burda yorum yapılcaksa en paalı olana gore degil de en mantıklı olana göre yorum yapılmalı yani fiat da söz konusu olmalı cunku sonucta bu topiğin amacı lcd almak isteyenlere yol göstermek olmalı..Yoksa herkes bilir en paalısı en iisidir gider onu alır ama alamayanlar için (ki bu da cogunlugu olusturuor) her hangi bi yardımı olmas burda solenenlerin.Herkes en paalı modelleri saymıs...

• quote:

Orijinalden alıntı: medxr13

Ben de görüp incelediğim tv ler içerisinde en dogal ve gercekci goruntu olarak philips pfl 7322 modelini gördüm.Elbetteki en paaalı model en iisidir.Ama bence burda yorum yapılcaksa en paalı olana gore degil de en mantıklı olana göre yorum yapılmalı yani fiat da söz konusu olmalı cunku sonucta bu topiğin amacı lcd almak isteyenlere yol göstermek olmalı..Yoksa herkes bilir en paalısı en iisidir gider onu alır ama alamayanlar için (ki bu da cogunlugu olusturuor) her hangi bi yardımı olmas burda solenenlerin.Herkes en paalı modelleri saymıs...

Alıntıları Göster
    niye lcd diye tutturuyoruz ?

ne topic'i acanin, ne sonradan gelenlerin boyle bir derdi yok..
    Biraz okudugumuzu anlamaya calissak...

• quote:

Orijinalden alıntı: medxr13

Alıntıları Göster
    Sayın Akseaus inanın sizin yazdıklarınızı her okuyuşumda gidip hemen bir pioya sarılasım geliyor.Şu 8.nesil konusu olmasa belki de çoktaaaaan...Sizin için ne kadar enlamlı olur bilemiyorum ama bir plazma alırsam ilk sizinle paylaşacağım...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.