Philips 9831D modelinin üstüne SD yayınlarda görüntü kalitesine yaklaşan LCD görmedim daha(Ama tabii ki fiyatı da)
quote:
Orijinalden alıntı: Sozar35
Philips 9831D modelinin üstüne SD yayınlarda görüntü kalitesine yaklaşan LCD görmedim daha(Ama tabii ki fiyatı da)
Alıntıları Göster
kesınlıkle cok iyi bir topik..izledigimiz yayın olan sd de en iyi performansı veren cıhazları bilmek yeni alıcılar için çok iyi olucak..
quote:
Orjinalden alıntı: erolapple
Arkadaslar en iyi sd performansı veren tv hangisi sizce?
Forumda PHILIPS LCD CLUB başlığındaki bölümde bir tane var.PHILIPS 37PF9731D/10 şu an TR de SD yayını HD gibi izleyebileceğiniz tek paneldir.
quote:
Orijinalden alıntı: mngb
quote:
Forumda PHILIPS LCD CLUB başlığındaki bölümde bir tane var.PHILIPS 37PF9731D/10 şu an TR de SD yayını HD gibi izleyebileceğiniz tek paneldir.
samsung q91 plasma ve panasonic 37" plasma. SD de bunlarla yarışacak lcd olamaz.
Saygılar,
quote:
Orijinalden alıntı: semsal01
samsung q91 plasma ve panasonic 37" plasma. SD de bunlarla yarışacak lcd olamaz.
Saygılar,
Alıntıları Göster
pioneer 427 xa tepehome da gidip inceleyebilirsiniz...1 numara bence tabi 508 gelene kadar ama o kadar paraya yazık...
quote:
Orijinalden alıntı: EczDarkJackal
pioneer 427 xa tepehome da gidip inceleyebilirsiniz...1 numara bence tabi 508 gelene kadar ama o kadar paraya yazık...
Alıntıları Göster
ben de destegimi atayim SD yayini bildiginiz gibi, plazma daha iyi gosterir plazma'nin en iyisi ise Pioneer yeni nesilleri (8. nesil) yakinda TR'de de satisa baslayacak selamlar
çok provokatif bir topic olmuş.. ben bile dayanamayıp cevap verdim işte..panasonic 37 pv 70
quote:
Orijinalden alıntı: mngb
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mngb
quote:
Evet, dün ben de canlı canlı gördüm... Kesinlikle çok başarılı bu konuda
quote:
Orijinalden alıntı: cat_power
quote:
Orjinalden alıntı: mngb
quote:
Evet, dün ben de canlı canlı gördüm... Kesinlikle çok başarılı bu konuda
Alıntıları Göster
Şimdi ben de birşey söylemesem olmaz. :)
Gördüğüm tüm panel tvler içerisinde (plazma/lcd) SD yayınlarda en iyisi Piolar (427XA, 4270XA, 507XA). Hatta crt tvlerden bile başarılı olduğunu iddia ediyorum. Öte yandan henüz görüp inceleme şansım olmadı ama 8. jenerasyonun SD yayında 7'lerden de iyi olduğu yazılıp çiziliyor yabancı forumlarda.
Selamlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Akseaus
Şimdi ben de birşey söylemesem olmaz. :)
Gördüğüm tüm panel tvler içerisinde (plazma/lcd) SD yayınlarda en iyisi Piolar (427XA, 4270XA, 507XA). Hatta crt tvlerden bile başarılı olduğunu iddia ediyorum. Öte yandan henüz görüp inceleme şansım olmadı ama 8. jenerasyonun SD yayında 7'lerden de iyi olduğu yazılıp çiziliyor yabancı forumlarda.
Selamlar.
Alıntıları Göster
Ben de görüp incelediğim tv ler içerisinde en dogal ve gercekci goruntu olarak philips pfl 7322 modelini gördüm.Elbetteki en paaalı model en iisidir.Ama bence burda yorum yapılcaksa en paalı olana gore degil de en mantıklı olana göre yorum yapılmalı yani fiat da söz konusu olmalı cunku sonucta bu topiğin amacı lcd almak isteyenlere yol göstermek olmalı..Yoksa herkes bilir en paalısı en iisidir gider onu alır ama alamayanlar için (ki bu da cogunlugu olusturuor) her hangi bi yardımı olmas burda solenenlerin.Herkes en paalı modelleri saymıs...
quote:
Orijinalden alıntı: medxr13
Ben de görüp incelediğim tv ler içerisinde en dogal ve gercekci goruntu olarak philips pfl 7322 modelini gördüm.Elbetteki en paaalı model en iisidir.Ama bence burda yorum yapılcaksa en paalı olana gore degil de en mantıklı olana göre yorum yapılmalı yani fiat da söz konusu olmalı cunku sonucta bu topiğin amacı lcd almak isteyenlere yol göstermek olmalı..Yoksa herkes bilir en paalısı en iisidir gider onu alır ama alamayanlar için (ki bu da cogunlugu olusturuor) her hangi bi yardımı olmas burda solenenlerin.Herkes en paalı modelleri saymıs...
Alıntıları Göster
niye lcd diye tutturuyoruz ?
ne topic'i acanin, ne sonradan gelenlerin boyle bir derdi yok.. Biraz okudugumuzu anlamaya calissak...
quote:
Orijinalden alıntı: medxr13
Alıntıları Göster
Sayın Akseaus inanın sizin yazdıklarınızı her okuyuşumda gidip hemen bir pioya sarılasım geliyor.Şu 8.nesil konusu olmasa belki de çoktaaaaan...Sizin için ne kadar enlamlı olur bilemiyorum ama bir plazma alırsam ilk sizinle paylaşacağım...