Bildirim
en iyi ses kaydedici program.
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Adobe Auditon ses kaydı yapabiliyor, ses'de düzenleme ve efeckte veriyor, bi inceleyin isterseniz.
-
kardesim cok tesekkur ediyorum hemen indirip test edicem saol allah razi olsun senden -
Free sound recorder programı,, da iyidir.. mp3 kayıt ayarlarını, setting-preset quality-320kbps yapın, diğer ayarlarıda 320kbs yapıp. ayarları preset konuma alın.
gerisi mikrefon-seskartı vb.. gibi şeylerde kaliteyi etkiler.. dış ortamdaki seslerde, kayıtı etkiler. bir önceki önerilen programa kötü demiyorum-özellikli. ben bunu kayıt için kullandığım için önerdim.
Bir soru sormak istiyorum; ben bu programı kasa bilgisayarda, audıo out mix kayıt olarak ayarlamıştım. (internetten istediğim ses-müzik-konuşma kayd oluyordu.
Fakat leptopumda, sağdece mıc olarak ayarlanıyor, buda çıkış ile mıc giriş arasına köprü yapmamı gerektiriyor.. bilgisi olan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 28 Mayıs 2013; 19:53:57 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X