Şimdi Ara

en iyi ses kaydedici program.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
6.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendi sesimle ingilizce kelimeleri ipoduma kaydedicem windows ustunde calisan en iyi ses programihangisidir bana tavsiye edebileceginiz .cok fazla yer kapliyor diger programlar buna nasil bir care bulurum bir yardim edermisiniz bana arkadaslar cok mutlu olurum lutfen @kazanova

• Adobe Auditon ses kaydı yapabiliyor, ses'de düzenleme ve efeckte veriyor, bi inceleyin isterseniz.

en iyi ses kaydedici program.
  • kardesim cok tesekkur ediyorum hemen indirip test edicem saol allah razi olsun senden
  • Free sound recorder programı,, da iyidir.. mp3 kayıt ayarlarını, setting-preset quality-320kbps yapın, diğer ayarlarıda 320kbs yapıp. ayarları preset konuma alın.
    gerisi mikrefon-seskartı vb.. gibi şeylerde kaliteyi etkiler.. dış ortamdaki seslerde, kayıtı etkiler. bir önceki önerilen programa kötü demiyorum-özellikli. ben bunu kayıt için kullandığım için önerdim.
    Bir soru sormak istiyorum; ben bu programı kasa bilgisayarda, audıo out mix kayıt olarak ayarlamıştım. (internetten istediğim ses-müzik-konuşma kayd oluyordu.
    Fakat leptopumda, sağdece mıc olarak ayarlanıyor, buda çıkış ile mıc giriş arasına köprü yapmamı gerektiriyor.. bilgisi olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 28 Mayıs 2013; 19:53:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi zil sesi olan mp3'ler
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.