Şimdi Ara

En iyi Ses veren telefon Sizce (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
8.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @saddamx w810i 05li akustik le w610 a yüklenebilen akustik arasında uçurum var w610i en azından %30 daha yüksek ve kaliteli ses veriyor.@infernox hoparlör seside 6233 ten yüksektir bir yanlış olmasın huni yapmadan tabii
  • Kesinlikle dışarı ses vermede w550i daha onu alt eden görmedim benKulaklık olarak ise sonyericsson walkman series
  • @svideoz sen sanırım W810i'nin 05 li sürüme geçince ne kadar ses artışı olduğunu bilmiyosun bide kaustic atınca tam bi kalite geliyo
    31 li sürümü için aynı şeyi söyleyemem ama 05 li sürüm için rakibi yok gibi bişi çok sağlam ses çıkarıyo
  • Bu konudan defalarca açıldı, hepsi sayfalarca uzunlukta, bir konu daha açmak gereksiz olmuş ama söyleyeyim yine de:
    Hoparlörde en iyi 3 telefon: Sony Ericsson W550i, Nokia 5700, 6233.
    Kulaklıkta: Nokia N91, Motorola E2, Sony Ericsson Walkman serileri (W950i özellikle).
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

Bu konudan defalarca açıldı, hepsi sayfalarca uzunlukta, bir konu daha açmak gereksiz olmuş ama söyleyeyim yine de:
    Hoparlörde en iyi 3 telefon: Sony Ericsson W550i, Nokia 5700, 6233.
    Kulaklıkta: Nokia N91, Motorola E2, Sony Ericsson Walkman serileri (W950i özellikle).

Arkadaşta 5700 var, ses yüksekliği konusunda Nokia 6233 ondan gerçekten çok daha yüksek ses veriyor.
    Netlik açısından ise az farkla 5700 daha başarılı konumda.
    Diğer telefonların hakkını yemeyelim, o yüzden belirtmek istedim.
    Mesela onun yerine Sony Ericsson W610i'yi koyabiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 5 Ekim 2007; 16:28:42 >

• ya arkadaşlar n95 in sesini duydum gerçekten güzel ses veriyor çift hoparlöründen stereo harika valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumur

ya arkadaşlar n95 in sesini duydum gerçekten güzel ses veriyor çift hoparlöründen stereo harika valla

bi de kulaklıkla daha da süper oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

@svideoz sen sanırım W810i'nin 05 li sürüme geçince ne kadar ses artışı olduğunu bilmiyosun bide kaustic atınca tam bi kalite geliyo
    31 li sürümü için aynı şeyi söyleyemem ama 05 li sürüm için rakibi yok gibi bişi çok sağlam ses çıkarıyo

evet çok iyi biliyorum ses neredeyse iki kat artıyor.şimdi ben şöyle sorayım sen w610i+w850 nin modlu akustik dosyasıyla sesin nasıl arttığını ve kalitesinin nasıl olduğunu biliyor musun dinleme fırsatın oldumu bence bir dinle ondan sonra bakalım aynı yorumu tekrar edebilecek misin?unutmaki ben iki telefonu kullandım ve ona göre yorum yazıyorum sense tek taraflı ve subjektif yorumluyorsun
  • Sonyericsson un walkman serisi piyasadaki alayını tokatlar.
  • Kulaklıkta hiçbir telefon N91'in yanına bile yaklaşamaz. Teknik veriler, limitler, ses berraklığı, ses çıkış gücü en iyisi olduğu zaten biliniyor. Ne W*** ne de E* N91'e rakip olamazlar. (W950i kullanıcısı olarak söylüyorum) Piyasaya yeni çıkacak olan N81 modelini öneririm. teknik özellikler N91'den daha başarılı ve ses kalitesi de N91'le aynı olduğu söyleniyor...
    Hoparlörde de 6233 ve W550i en iyisidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeBeto18

Kulaklıkta hiçbir telefon N91'in yanına bile yaklaşamaz. Teknik veriler, limitler, ses berraklığı, ses çıkış gücü en iyisi olduğu zaten biliniyor. Ne W*** ne de E* N91'e rakip olamazlar. (W950i kullanıcısı olarak söylüyorum) Piyasaya yeni çıkacak olan N81 modelini öneririm. teknik özellikler N91'den daha başarılı ve ses kalitesi de N91'le aynı olduğu söyleniyor...

Forumda daha önceleri profesyonel siteler W950i'yi, N91'i ve İpod'u müzik konusunda karşılaştırdılar.
    Sonucu hatırlamıyorum.
    Ancak her iki telefon da eşit, hatta W950i biraz daha iyi olarak gösterildi.

Dipnot = Günümüzde ise Motorola Rokr E2 modlanmış haliyle oldukça başarılı konumda bulunuyor...

• beyler 05 li sürüme gecmmenin kısa yolunu söylermisiniz ve bir tehlikesi varmı telefon acılmama gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

@svideoz sen sanırım W810i'nin 05 li sürüme geçince ne kadar ses artışı olduğunu bilmiyosun bide kaustic atınca tam bi kalite geliyo

evet çok iyi biliyorum ses neredeyse iki kat artıyor.şimdi ben şöyle sorayım sen w610i+w850 nin modlu akustik dosyasıyla sesin nasıl arttığını ve kalitesinin nasıl olduğunu biliyor musun dinleme fırsatın oldumu bence bir dinle ondan sonra bakalım aynı yorumu tekrar edebilecek misin?unutmaki ben iki telefonu kullandım ve ona göre yorum yazıyorum sense tek taraflı ve subjektif yorumluyorsun

en son sana gelen W810i arızalı deilmiydi ne ara attın 05 sürüm ve akustik anlamadım hem telefonu 1 hafta kullandım diyosun hemde denedim diyosun ben tek taraflı bakmıyorum ancak sen sürekli tek taraflı görmek istiyosun ben W610i kötü demiyorum ama sen sürekli W810i yi kötülemeye çalışıyosun

• W300 ;))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

Kulaklıkta hiçbir telefon N91'in yanına bile yaklaşamaz. Teknik veriler, limitler, ses berraklığı, ses çıkış gücü en iyisi olduğu zaten biliniyor. Ne W*** ne de E* N91'e rakip olamazlar. (W950i kullanıcısı olarak söylüyorum) Piyasaya yeni çıkacak olan N81 modelini öneririm. teknik özellikler N91'den daha başarılı ve ses kalitesi de N91'le aynı olduğu söyleniyor...

Forumda daha önceleri profesyonel siteler W950i'yi, N91'i ve İpod'u müzik konusunda karşılaştırdılar.
    Sonucu hatırlamıyorum.

Dipnot = Günümüzde ise Motorola Rokr E2 modlanmış haliyle oldukça başarılı konumda bulunuyor...

kesinlikle yanlış;)
    google a gir, N91 ve W950 yaz ve onlarca kıyaslama göreceksin. ses kalitesi, ses çıkış gücü, ses berraklığı açık ara farkla N91'in üstün olduğunu yazıyorlardı hepsinde de. W950i ise uygulama ve yönetim başlığında galipti. ama ses olarak çok fark var ben w950i kullanıcısıyım ve en son fw sürümüyle bile N91'in yanına pek yaklaşamıyorum. ki zaten W950i yada E2'nin N91 kadar olması iyi beklenemez çünkü N91'de DSP denen bir ses çipine sahip. sanırım N81'de de var o çip. onun dışında hiçbir telefonda yok..
    ayrıca apple ipod ve N91'in sesi zaten aynı, walkman serisi sadece tatminkar seviyede mp3 çalıyor...
    olay bu dostum

N91'e şu an en yakın ses veren telefon motorola Rokr E2'dir. onun dışındaki müzik telefonlarını N91'le kıyaslamak gereksiz ve yersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeni_Surprizi -- 5 Ekim 2007; 20:49:52 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

Sonucu hatırlamıyorum.

kesinlikle yanlış;)
    google a gir, N91 ve W950 yaz ve onlarca kıyaslama göreceksin. ses kalitesi, ses çıkış gücü, ses berraklığı açık ara farkla N91'in üstün olduğunu yazıyorlardı hepsinde de. W950i ise uygulama ve yönetim başlığında galipti. ama ses olarak çok fark var ben w950i kullanıcısıyım ve en son fw sürümüyle bile N91'in yanına pek yaklaşamıyorum. ki zaten W950i yada E2'nin N91 kadar olması iyi beklenemez çünkü N91'de DSP denen bir ses çipine sahip. sanırım N81'de de var o çip. onun dışında hiçbir telefonda yok..
    ayrıca apple ipod ve N91'in sesi zaten aynı, walkman serisi sadece tatminkar seviyede mp3 çalıyor...
    olay bu dostum

N91'e şu an en yakın ses veren telefon motorola Rokr E2'dir. onun dışındaki müzik telefonlarını N91'le kıyaslamak gereksiz ve yersiz.

Söylediklerine doğru-yanlış diye yorum yapamam.
    Bizler de profesyonel inceleme sitelerinin yalancılarıyız.

Eskilerden birisi görürse hak verir bana...

• bu sitede over and under diye biri vardı. o bizzat N91 ve W950i'yi test etmiş.. benimle hem fikir.
    bende W950i var, kankamda da N91 var. "Tatu - Ja Tvoja Ne Pervaja" şarkısını açtık ve ikisini de Sennheiser HD-215 kulaklıkla test ettik. Arada çok fark vardı ve o kıyaslamayı yaptığım günden beri W950i'mden nefret ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeni_Surprizi -- 5 Ekim 2007; 20:55:41 >
  • w800 hepsinden iyiydi arkadaşlar...
  • saddamx dedektif oldun bakıyorum evet 2 haftada iki w810i değiştirdim ve ikinci w810i ye 05li sürümü yükledim nede olsa firmware yüklemek 1 hafta sürmüyor.dediğim gibi ses yaklaşık iki kat artıyor m.bass ciddi şekilde yükseliyor ancak bunlar kesinlikle ve kesinlikle w610i yi geçmeye yetmiyor bunu samimi söylüyorum umarım sende deneme şansı bulursun ve ondan sonrada objektif yorumunu yazarsın hoşçakal
  • valla arkadaşlar bir ericsson cu olarak söylüyorum bu saydıgımız modelleri kulaklıkta n91 8 gb göle götürür susuz getirir

dinlemeyen varsa bi denesin diyorum istedigininz kulaklıgı kullanının hifi filan farketmez yani kocaman hifi sennhiserla dinledim mükemmeldi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.