Şimdi Ara

En iyi Ses veren telefon Sizce (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
8.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende n73 almayı düşünüyorum ama arkadaşımda w810i gördüm süper ses veriyo kararsız kaldım şimdi
    ikisini bir arayada getiremedim :) getiren varsa bir yorum yaparsa sevinirim . 6233 ü es geçiyorum ses var ama telefon biraz kaba duruyor
  • Bugüne kadar kullanmadığım telefon kalmadı arkadaşlar
    Ve şu anda N82 dışında piyasada ne kadar telefon varsa hepsini kullandım
    Size açık ve net olarak ifade edebilirim ki piyasadaki telefonlar arasında >>>

En kaliteli sesi veren Nokia N81'dir Hem bas hemde tizlerin bir harmoni içinde bu kadar güzel sunulduğu başka bir telefon yok şu ana kadar denediklerim içerisinde ... Sonra Nokia 6233 ve W900 gelir

Bazı arkadaşlar N73'ten bahsetmiş ve en kaliteli sesi verdiğini ifade etmiş Kesinlikle değil N73 gerçekten yüksek ses veriyor ancak sadece tizler ön planda ... tamamen bastan yoksun bir hoparlör sesinde (ki ne kadar ekolayzer ayarı yaparsanız yapın değişmiyor) kaliteden bahsedemezsiniz

Diğer yandan evet N73 en yüksek dış hoparlör sesi olan telefonlardan bir tanesi Nokia 6233 ve W900 ile beraber ... Bunlardan sonra N81'i sıralamaya koyabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Bugüne kadar kullanmadığım telefon kalmadı arkadaşlar

En kaliteli sesi veren Nokia N81'dir Hem bas hemde tizlerin bir harmoni içinde bu kadar güzel sunulduğu başka bir telefon yok şu ana kadar denediklerim içerisinde ... Sonra Nokia 6233 ve W900 gelir

Bazı arkadaşlar N73'ten bahsetmiş ve en kaliteli sesi verdiğini ifade etmiş Kesinlikle değil N73 gerçekten yüksek ses veriyor ancak sadece tizler ön planda ... tamamen bastan yoksun bir hoparlör sesinde (ki ne kadar ekolayzer ayarı yaparsanız yapın değişmiyor) kaliteden bahsedemezsiniz

Diğer yandan evet N73 en yüksek dış hoparlör sesi olan telefonlardan bir tanesi Nokia 6233 ve W900 ile beraber ... Bunlardan sonra N81'i sıralamaya koyabiliriz

Cok güzel bir acıklama yapmıssın ama bass ve tizden cok cıkan sese önem veriyoruz gibi...

• quote:

Orjinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Bugüne kadar kullanmadığım telefon kalmadı arkadaşlar

Cok güzel bir acıklama yapmıssın ama bass ve tizden cok cıkan sese önem veriyoruz gibi...

Sanırım öyle

Renkler ve zevkler sonuçta

• w810i+31+acustik En İyisi
  • herkese selam.arkadaşlar bende nokia 6300 ve kulaklık olarak cx300 ikilisi var ve çok memnunum özellikle bass larından.cx300 kulaklığımı 6280,6500,k790,k750,n73me,n80ie,n70,6131 telefonlarının HEPSİNDE DENEDİM ve hepsini kullandım.içlerinden en iyisi 6300-cx300 ikilisidir.6280in sesi biras daha yüksek ama kaba olduğu için tercih etmiyorum.bence tel veya mp3 player almadan önce bi cx300 kulaklık almanızı tavsiye ediyorum.bu kulaklıkla her telefondan iyi ses alırsınız.tabi kullandığız tel için 3,5 mm jack gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: himalaya

w550 falan halt etmiş benim eski telefonum motorola e398 de bir ses wardı... tabiki orjinal değil müdahaleyle o seviyeye getirdim. biliyorsunuzdur e398 ilk 3d ses özelliğine sahip telefon ve kanarlarında 2 tane hoparlorü wardı özel bir plastik kutu gibi birşeyin içinde o titreşimle bas özelliğine sahip olmasını sağlıyordu.telin sesini %400 arttırmıştık ne günlerdi be tabi daha sonra telefonun soketinden kaynaklanan bi nedenle çökerttim ve bidaha geri dönüşünü sağlayamadık. şu anda olsa w810 dan müziği kulaklıkla e398 den kulaklıksız açık havada dinlerim

bir de bu var değil mi? E398... Hala yarışabiliyor mu yüksek telefonlarla? yani w550i ile kıyasladın mı?
    ondan da yüksek ve iyiyse yuh dicem artık ve helal olsun dicem motoroloya. o ses sistemini nasıl yapmış :D

• nokia 5110
  • E398 MOTOROLA HALA BUTUN MODELLERDEN DAHA YUKSEK SES VERMEKTE VE TABİKİ KALİTELİ MODLADIKTAN SONRA TELEFON BİR MÜZİK SETİNE DÖNÜŞÜYOR NERDEYSE

quote:

Orjinalden alıntı: gandarro

quote:

Orjinalden alıntı: himalaya

w550 falan halt etmiş benim eski telefonum motorola e398 de bir ses wardı... tabiki orjinal değil müdahaleyle o seviyeye getirdim. biliyorsunuzdur e398 ilk 3d ses özelliğine sahip telefon ve kanarlarında 2 tane hoparlorü wardı özel bir plastik kutu gibi birşeyin içinde o titreşimle bas özelliğine sahip olmasını sağlıyordu.telin sesini %400 arttırmıştık ne günlerdi be tabi daha sonra telefonun soketinden kaynaklanan bi nedenle çökerttim ve bidaha geri dönüşünü sağlayamadık. şu anda olsa w810 dan müziği kulaklıkla e398 den kulaklıksız açık havada dinlerim

bir de bu var değil mi? E398... Hala yarışabiliyor mu yüksek telefonlarla? yani w550i ile kıyasladın mı?
    ondan da yüksek ve iyiyse yuh dicem artık ve helal olsun dicem motoroloya. o ses sistemini nasıl yapmış :D

• Kulaklık ses kalitesi ve ses çıkış gücü N91 / N91 8 GB, sonra N82
    Hoparlör ses kalitesi N81 / N81 8 GB
    Hoparlör ses çıkış gücü 6233 ve W550i, sonra N81 / N81 8 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeni_Surprizi -- 26 Ocak 2008; 12:08:11 >
  • Orjinalden alıntı: BeBeto18

Kulaklık ses kalitesi ve ses çıkış gücü N91 / N91 8 GB, sonra N82
    Hoparlör ses kalitesi N81 / N81 8 GB
    Hoparlör ses çıkış gücü 6233 ve W550i, sonra N81 / N81 8 GB

Kulaklik ile ses kalitesinde objektif RMAA olcumlerine gore yaniliyorsun. N91 ve N91-8GB sonra N81 ve N81-8GB sonra N95-8GB ve N82 sonra duz N95 seklinde soylediklerim tamamen objektif RMAA (Rightmark Audio Analyzer) olcumlerine dayaniyor (N95-8GB, N95 ve N82 oldukca buyuk ve genis dalgalanmalari olan Frequency response grafiklerine sahipler buda onlari ses kalitesi siralamasinda N91, Iphone, N81 ve W950i gibi cihazlarin oldukca gerisinde birakiyor):

RMAA degerlerini yorumlamak icin bazi ip uclari:

frequency response: 40 ten dusuk 15000 den buyuk olunca sorun yok.
    noise levels: mutlak degeri ne kadar buyukse ses o kadar iyi
    dynamic range : mutlak degeri ne kadar buyukse ses o kadar iyi
    (THD) ve (IMD) : ne kadar kucukse ses o kadar iyi
    stereo crosstalk: mutlak degeri ne kadar buyukse ses o kadar iyi
    Grafiklerinde dalgalanmalari kucuk olanlar ve duz bir cizgiye yakin olanlari makbul.

En iyi Ses veren telefon Sizce

Linkler:
    http://www.gsmarena.com/nokia_n81_8gb-review-180p5.php#
    http://www.mobile-review.com/review/nokia-n81-en.shtml
    http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?p=644296
    http://www.mobile-review.com/review/nokia-n95-8gb-en.shtml
    http://tech.sina.com.cn/mobile/n/2007-01-22/10411346648.shtml

Grafiklerinde dalgalanmalari kucuk olanlar ve duz bir cizgiye yakin olanlari makbul. Frequency repsonse grafiklerine gore en iyi olan Ipod Touch tabii ki ve en kotusude N95-8GB oluyor. W950 ile N81 ise grafiklere gore ikisinin ortasindalar, N81 in grafigi ortlama olarak daha dogrusal ama kucuk girinti cikintilari var W950 nin grafiginde girinti cikinti yok nerdeyse Ipod gibi duz ama 40 a dogru yaklasirken grafik asagiya dogru egiliyor ve response zayifliyor. Tabii detayli yorumu anlayan arkadaslara birakiyorum. Ve diyorum ki, W950i boyleyse W960i nin ses kalitesi hakikaten cok guzel olmali.

N81

N95-8GB

W950

IPod Touch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 26 Ocak 2008; 13:17:42 >

• ozzturkgem, yanılmış olabilirim, yapılan yorumlara baktığımda N91'den sonra en iyisinin N82 olduğu söyleniyor. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem... N81 8GB'tan müzik dinleme şansım oldu. Kalite ve çıkış gücü çok başarılı, basslarda iyi. N82'den müzik dinlemedim, dediğim gibi yapılan yorumlar sonucunda bu kanıya vardım. İnsanlar ses kalitesini ve ses seviyesini genelde karıştırıyorlar ondan olabilir belki.

quote:

W950i boyleyse W960i nin ses kalitesi hakikaten cok guzel olmali.

Grafikte yapılan testlerde W950i ve W960i'nin ses özellikleri aynı çıkmış. Fakat bass gücü ve ses seviyesi olarak W960i daha iyiymiş. (GSMarena)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeni_Surprizi -- 26 Ocak 2008; 13:25:43 >
  • Bu arada ufak bir ekleme daha N95-8GB de response 2000Hz den itibaren dusuyor bu dususu insan kulaginin algilmasi cok kolay ama W950 de dusus 50-60Hz civari basliyor ve bu dususu fark etmeyi zorlastiriyor. Yani N95-8GB nin ses kalitesi pek iyi degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeBeto18

ozzturkgem, yanılmış olabilirim, yapılan yorumlara baktığımda N91'den sonra en iyisinin N82 olduğu söyleniyor. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem... N81 8GB'tan müzik dinleme şansım oldu. Kalite ve çıkış gücü çok başarılı, basslarda iyi. N82'den müzik dinlemedim, dediğim gibi yapılan yorumlar sonucunda bu kanıya vardım. İnsanlar ses kalitesini ve ses seviyesini genelde karıştırıyorlar ondan olabilir belki.

quote:

Grafikte yapılan testlerde W950i ve W960i'nin ses özellikleri aynı çıkmış. Fakat bass gücü ve ses seviyesi olarak W960i daha iyiymiş. (GSMarena)

Vayy bunu nasil atladim . Bu guzel haber bende W960i dusunuyordum zaten.

Soylediklerinde haklisin ses kalitesi ile sesin yuksek olmasi arasindaki farki bilmeyip inceleme yapan cok kisi var. Bende daha once bu tur incelemelere kaniyordum. Neyse ki RMAA cikti gercekler ortaya dokuldu. Herkese ses kalitesinden bahseden bir inceleme okudularsa mutlaka RMAA grafikleri var mi yok mu ona bakmalari ve buna gore incelemeye inanmalarini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 26 Ocak 2008; 13:31:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozzturkgem

quote:

Orjinalden alıntı: BeBeto18

ozzturkgem, yanılmış olabilirim, yapılan yorumlara baktığımda N91'den sonra en iyisinin N82 olduğu söyleniyor. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem... N81 8GB'tan müzik dinleme şansım oldu. Kalite ve çıkış gücü çok başarılı, basslarda iyi. N82'den müzik dinlemedim, dediğim gibi yapılan yorumlar sonucunda bu kanıya vardım. İnsanlar ses kalitesini ve ses seviyesini genelde karıştırıyorlar ondan olabilir belki.

quote:

Vayy bunu nasil atladim . Bu guzel haber bende W960i dusunuyordum zaten.

Soylediklerinde haklisin ses kalitesi ile sesin yuksek olmasi arasindaki farki bilmeyip inceleme yapan cok kisi var. Bende daha once bu tur incelemelere kaniyordum. Neyse ki RMAA cikti gercekler ortaya dokuldu. Herkese ses kalitesinden bahseden bir inceleme okudularsa mutlaka RMAA grafikleri var mi yok mu ona bakmalari ve buna gore incelemeye inanmalarini tavsiye ederim.

İnsanlar ses kalitesinde subjektif olabiliyor. Ahmet X modelinin sesine iyi diyor, Mehmet kötü diyor ve insan neye inanacağını şaşırıyor. En kesin ve güvenli bilgi bilgisayar ölçümleriyle yapılan grafik testleri. Onlar yalan söylemez çünkü. Bir de cihazın ses seviyesi çok yüksek olduğu zaman "oooo ses kalitesi dehşet süper" gibi yorumlarla karşılaşıyoruz.

• P910i çıktığı zamanlarda en iyi ses ondaydı tabi PowerMp3 programı yüklü haldeyken.
    Kaç defa hocaya kaptırıyordum telefonu
  • Bende w200i var
    ortaklaşa yaptığımız erdem modded akustiği (orjinalinden 10 kat yüksek ve derin ses) yükledikten sonra, bu dandik telefonum pek çok w810 ve nokia (mesela 6600) yı yere serdi...
    Benim telefonun sesini geçen tek tel, yine erdem modded akustik ile modlanmş w300i (kaliteli bir dış hoparlörü var) oldu.
    W810i aldığımda bu akustiği ona da atacağım... Bakalım ne olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrusaderZone -- 27 Ocak 2008; 5:24:40 >
  • yaa sizin için sesin çok çıkması önemli galiba ses yüksekliği bakımından n 95 diyorum

bakın yüksek yada alcak demiyorum kalite.. sesin doğalını tizini çok tatlı bir şekilde veren telefon 6300

w810 dien arkadaşlarada e yuhh diorum ben 6300 w810 ikisini karşılaştırdım bariz önde 6300 sony ericsonlar twiter gibi çalıo ne hafiften bas var nede ses kalınlığı

en iisi 6300
  • arkadaslar ben su anda bir telefon almanın esigindeyim internetten bircok yerden arastirdim w550i'nin sesinin cok iyi oldugu söyleniyor büyük ihtimallede onu alacagim ama gecen bi arkadasimla geziyodum onun n73'ü var yemin ediyorum n70'i 4 e 6233'ü de 2 ye katlar her iddiasina varım
  • ya allah askına ne n95 i n95 sedat dayımda var yeni aldıgım anycool t828 in sesinin yanına bile gelmiyor birde bazı sivri zekalılar eski telefonum olan w810 demişler galiba tlfonu sinek vızıltısıyla karsılastırmıslar en cok ses veren telefon anycool t828 dir bu topicte burda son bulur!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.