Şimdi Ara

En iyi Ses veren telefon Sizce (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
8.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla 3110'un hoparlör sesinin müthiş olduğu söyleniyor
  • w850 6233 den aşağı kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tayfa-140

Genel konuşursak;

hoparlörde en kaliteli sesi az farkla Nokia 5700, en yüksek sesi Nokia 6233 verir.
    Kulaklıkta en kaliteli ve en yüksek sesi vermede ise bu üç telefon yarışır :

Nokia N91,Sony Ericsson W950i ve modlanmış Motorola Rokr E2...

Bence çok doğru bi yorum!!!
  • beyler konu sapıyor biraz daha yavaşşş 05 li yazlımı en kolay nasıl atarım w810i ye
  • W850 + ''W850 Kulaklık ve Hoparlör Sesi yükseltmesi'' ile birlikte... Gerçektende hem ses seviyesi baya yükseliyor hemde kalite düşmüyor... Yeni telefon almak isteyenlere veya W850i telefonu olanlara tavsiye ederim... Forumda konu ile ilgili daha geniş bilgi ve anlatımlı uygulama bulabilirisniz...
  • Fiyatı tuzlu gelmezse N91 8GB en iyi mp3 çalan telefondur. Şuan için N91'e değil rakip, yanına yaklaşabilen telefon yok. Eğer 400-500 YTL civarı müzik telefonu arıyorsan Motorola Rokr E2 alabilirsin.
  • quote:

sizce en iyi ses veren telefon hangisi w810i n70 6300 5300 w800 gibi teller arasından size göre en iyi ve en net ses hangisi???

Belirttiğin beş telefon arasından W810i ve W800i'nin ses performansı daha yüksektir. Eğer ses kalitesine gerçekten önem veriyorsan iyi bir mp3 çalar almanı tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

sizce en iyi ses veren telefon hangisi w810i n70 6300 5300 w800 gibi teller arasından size göre en iyi ve en net ses hangisi???

Belirttiğin beş telefon arasından W810i ve W800i'nin ses performansı daha yüksektir. Eğer ses kalitesine gerçekten önem veriyorsan iyi bir mp3 çalar almanı tavsiye ediyorum.

5300 daha iyi değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeBeto18

quote:

quote:

5300 daha iyi değil mi?

Nokia 5300 ile bu telefonların ses performansları arasında uçurumlar bulunmuyor. Ekran çözünürlüğü ve A2DP profili desteğine önem vermeyenlere W810i'yi tavsiye ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

5300 daha iyi değil mi?

Hoparlör olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

quote:

quote:

quote:

5300 daha iyi değil mi?

Hoparlör olarak.

hyr, hm hoparlör hem kulaklıkta 5300 üstün. ama kulaklıkta çok büyük fark yok ve bass olarak W***i daha iyi. ama ses performansı olarak 5300.

• walkman telefon önermem. ses performansları artık hepsinin vasata yaklaşıyor... 50 ytlik ucuz bi mp3 player bile alsan Walkman serisinden daha iyi ses elde edersin
  • ''We did a rather subjective quality test purely out of curiosity and let us tell you our opinion on music quality with the Nokia 5300. When we played one and the same song on the Nokia 5300 and a sample Sony Ericsson W900 which we had available at the time, the head-on competition was indeed lost by the Nokia 5300 when using the original headsets supplied with the respective phones. When we used a third-party full-size stereo headset on both mobiles, it turned out that they sound pretty much the same with no noticeable differences in quality or bass frequencies. That was the case though before we turned on the Walkman MegaBass preset which really made the W900 shine. But after playing a little bit with the manual equalizer on the Nokia 5300 we managed to achieve the same results by gradually gaining up the low and high frequencies. So in the end, it turns out that Nokia 5300 is a pretty good match for a Sony Ericsson Walkman handset when used with a regular stereo headset.''

Kısacası ortada herhangi bir üstünlük bulunmuyor. Xpress Music serisiyle (5200, 5300, 3250) N91-N81 gibi telefonlar karşılaştırılmamalı diye düşünüyorum.

• peki N81'in ses kalitesi hakkında yorum varmı?
  • quote:

peki N81'in ses kalitesi hakkında yorum varmı?

Sitelerde telefonun ses kalitesi ile ilgili pek detaylı bir bilgi yer almıyor.
  • 6233
  • beyler unuttugunuz bi şey var bendeki n73 ün dışarı verdiği ses 6233 ü katlıyo defalarca denedim aynı şarkıyı aynı anda açtım n73 yüzde 60 seviyesinde falan 6233 ün full sesini bastırıyo yüzde 100 de ise 50 metreden rahat duyuluyo

forza n 73
  • Walkman herzaman iyidir. Bu 4 tel arasından bence w810
  • bencede w810i 05 li yazılım+acoustic hoparlorde de kulaklıktada tek
  • w550 nin Üstüne Daha Çok Ses Çıakrtan Telefon Tanımam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.