Bildirim
En iyi Ses veren telefon Sizce
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kulaklıkta walkman serileri daha iyidir, w810i ile w800 arasında seçim yapacaksan mutlaka w810i'yi seç, hopalör ses çıkışından bahsediyorsan listeye 6233 ekle iyi bir kulaklık ile beklentilerini karşılayabilir -
ben yama yazılım yüklerim dersen w810i ordaki tellerin hepsini geçer ama orjinal olsun diyorsan ses az çıkar onun için 6233 de seçiminde bulunsun... -
hoparlörde w550 ve 6233 kulaklık ta n91 -
w810i ye yazılım yükleyen telefoncular varmı istanbulda hangi bölgelerde war acaba??? -
Genel konuşursak;
hoparlörde en kaliteli sesi az farkla Nokia 5700, en yüksek sesi Nokia 6233 verir.
Kulaklıkta en kaliteli ve en yüksek sesi vermede ise bu üç telefon yarışır :
Nokia N91,Sony Ericsson W950i ve modlanmış Motorola Rokr E2... -
Sonyericsson K810i K790i çok çok kaliteli ses ve temiz ses -
tabiki w550i tartısmasız!! su ana kadar karşılaştırmadığım telefon sayısı az birebir karşılastırdım hepsi foss!! -
Hakkatn doğru bak ben onu unuttuydum -
Çok tartışıldı
5700/6233/W550i hoparlörde bangır bangır
W810i/mod'lu e2/n91 kulaklıkta -
w550 hoparlörde çok iyidir. Ama desibellerini ölçmek lazım. Atla deve arası bir fark yok bazı telefonlar arasında. -
w810i+05+acustik
Bunları yap kalitede geçen olmaz seni -
quote:
Orjinalden alıntı: PunKd_Brk
tabiki w550i tartısmasız!! su ana kadar karşılaştırmadığım telefon sayısı az birebir karşılastırdım hepsi foss!!
tmm yüksek ses ve biraz kalitede tabiki w550i ama tipi yok beaaa
siz en iyisi W810i i SEçin -
arkadaşlar bu konu çok tartışıldı
1. 6233
2. w550
.
.
.
.
.
uzar gider 6233 ile w550 arasında fazla bir fark yoktur. -
bende çok açık ve net cevap veriyim hem w810 hemde w610i kullandım w610i nin malzeme kalitesi ,hoparlör ve kulaklık sesi mükemmel w610i yi seç keşkeler le işin olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 4 Ekim 2007; 19:35:15 > -
beyler yazılım yükleyecek telefoncu bilen warmı yazılım yama cam driver falan filan istanbulda olsun mümkünse gaziosmanpasada varsa söyleyin yada baska yer yeterki söyleyin -
Kardeş bende çok aradım ama bulamadım, inşallah forumda bilen biri çıkar gerçi sanmıyorum ama neyse artık... -
koca ist bu tellere yazılım atan yer yokmuya ben atıcamda bi kere kalkıstım telefon bi daha acılmadı servise vermek zorunda kaldım serviste zorla yaptı zorla derken yapmıyacaklardı biraz ısrarla yaptılar -
W810i + 05+ Akustik başka bişi demiyorum 2+1 ile kapışıcam az kaldı::):)
hem karizma hem yüksek ve kaliteli ses hem fotoğraf makinası W810i tek kelimeyle bi tarz!!! (ANLATILMAZ YAŞANIR) -
Bu topic hep açılır ve cevabı da hep aynıdır. Kulaklıkta kesinlikle N91.
Hoparlorde 6233.
(rokr e2, w810 ve walkman türevleri, vs. iyi ses verenleri dinledim. (kulaklıkla))
Sonuç N91 hala tahttaki yerini koruyor.
Hoparlor sesinde de elini daha güzel huni yapan kazanır.
Benzer içerikler
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- samsung a15 alınır mı
- küçük ekranlı telefonlar
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- telegramda video izleme
- secure folder nedir
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon tavsiyesi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X