Şimdi Ara

En iyi Ses veren telefon Sizce (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
8.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birçok arkadaşımında dediği gibi 05+acoustic ile şimdiye kadar karşıma çıkabilen olmadı. Ortamlarda sadece benim telefonda müzik açılır.
  • hiçbiri. sadece w850
  • 6233 güsel ses veriyi..
  • ya nie kimse n73 demior bende var n73 hayvan gibi ses vereyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sokullu

ya nie kimse n73 demior bende var n73 hayvan gibi ses vereyor

boş tenekeyede vurunca hayvan gibi ses çıkıyor
  • 6233 ama w550 de baya yüksek ses veriyor
  • peki 5200 ve 5300 ses konusunda nasıl.sıralamaya kacıncı sıradan giriyor??
  • W810İ
  • w550 falan halt etmiş benim eski telefonum motorola e398 de bir ses wardı... tabiki orjinal değil müdahaleyle o seviyeye getirdim. biliyorsunuzdur e398 ilk 3d ses özelliğine sahip telefon ve kanarlarında 2 tane hoparlorü wardı özel bir plastik kutu gibi birşeyin içinde o titreşimle bas özelliğine sahip olmasını sağlıyordu.telin sesini %400 arttırmıştık ne günlerdi be tabi daha sonra telefonun soketinden kaynaklanan bi nedenle çökerttim ve bidaha geri dönüşünü sağlayamadık. şu anda olsa w810 dan müziği kulaklıkla e398 den kulaklıksız açık havada dinlerim
  • W810i acustikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

quote:

ölüyorum

bu arada yaptığınız komik bir tartışma
    gülüp geçmek istiyorum sadece
    800-900 liralık yada 1,5 binliralık telefonla 350-400 liralık telefonu karşılaştırıyorsunuz!?
    Bana göre şu zamanda parasını en çok hakeden telefon w810i dir.
    335 liraya aldım ve o fiyata bu telefondan daha yüksek performans sağlayabilecek bir telefon tanımıyorum.
    hem ekonomik hemde mükemmel bir telefon
    bu kadarı yeter bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

quote:

ölüyorum

bu arada yaptığınız komik bir tartışma
    gülüp geçmek istiyorum sadece
    800-900 liralık yada 1,5 binliralık telefonla 350-400 liralık telefonu karşılaştırıyorsunuz!?
    Bana göre şu zamanda parasını en çok hakeden telefon w810i dir.
    335 liraya aldım ve o fiyata bu telefondan daha yüksek performans sağlayabilecek bir telefon tanımıyorum.
    hem ekonomik hemde mükemmel bir telefon
    bu kadarı yeter bence.

kesinlikle katılıyorum w810i süper telefon.bende yeni aldım 031+acoustic var süper ses geliyo

• W serisi (yeni nesil telefonları bilmiyorum) kulaklıkta birbirine yakın hatta aynı performans veriyor bence. Ama kullandığım telefonlara bakarsak hoparlör sesi olarak tartışmasız w550 diyorum zaten. Ardından w800 ve w810...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

W serisi (yeni nesil telefonları bilmiyorum) kulaklıkta birbirine yakın hatta aynı performans veriyor bence. Ama kullandığım telefonlara bakarsak hoparlör sesi olarak tartışmasız w550 diyorum zaten. Ardından w800 ve w810...

bi ara bende w700 vardı w810i nin yarısı kadar ses çıkarıyodu
  • w550 i tabiki
  • quote:

quote:

????
    n73un sesini dinlednmi?
  • e2 yi de unutmayalım....modlandığı zaman n91 e yaklaştığı söyleniyor....kulaklık sesinde tabii...
  • W810i
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3rm@N

quote:

quote:

????
    n73un sesini dinlednmi?

6233 ten sonra n73 aldım ve ses çok tiz ve az geldi. 6233 çok tok ve yüksek ses veriyordu. ondan sonra n73 samsung u600 ve 6300 kullandım ama hiçbirinde fayda görmedim gittim eski telefonumu geri aldım. w810 da çok iyi telefon ama ekranı küçük ve dış sesi 6233 ün yanına yaklaşmıyor n73 bile daha yüksek ama o da çok tiz.

• Karedeşler bende nokia N73ME var isteyen W810 la gelsin isteyen 6233 ile ben 4 tane 6233 ile yarıştırdım hoparlör sesinde en iyi ve en yüksek benimkisi cıktı hatta bi keresinde w810i ile yarıştırdım benim tel çalarken onun sesi sinek vızıltısı gibi kaldı. Herkese saygılarla inşallah tüm insanlara en güzel telefonlar nasip olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin003 -- 3 Aralık 2007; 5:25:46 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.