Şimdi Ara

En iyi taahhütsüz internet hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bi eve taşındım.6 ay kullanabileceğim taahhütsüz bi internet arıyorum. Netspeed TurkNet gibi sağlayıcılar hakkında hiç bilgim Yok. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Hem bu konu altında bi tartışma başlatmış oluruz. Çünkü bi çok kişi farklı yorumlarda bulunuyor. Herkese bi rehber olur. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu anda en kötüsü turknet 2 seçenek var en düşük 16 MB 75 lira diğer seçenekte 85 lira ödüyoruz.

• Peki hangi firmayı önerirsin?

• Burada önemli olan sizin bulunduğunuz yerin altyapısı. Ben turknet kullanıyorum. Birkaç arkadaşıma da aldım. Benim modem vdsl olduğu için hız gayet ideal. Ama başka arkadaşında uyduruk bu modem olduğu iicn buzu 8 mb geçmiyor. Şimdi ona sorarsan kötü ama bana sorarsın gayet iyi. Sonuçta 50 mb internet alıyorum 69 tl. Sizin ve bulunduğunuz yerin imkanları burada kaliteyi belirleyen şey oluyor birazda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slim_dante

Burada önemli olan sizin bulunduğunuz yerin altyapısı. Ben turknet kullanıyorum. Birkaç arkadaşıma da aldım. Benim modem vdsl olduğu için hız gayet ideal. Ama başka arkadaşında uyduruk bu modem olduğu iicn buzu 8 mb geçmiyor. Şimdi ona sorarsan kötü ama bana sorarsın gayet iyi. Sonuçta 50 mb internet alıyorum 69 tl. Sizin ve bulunduğunuz yerin imkanları burada kaliteyi belirleyen şey oluyor birazda
    1 Haziran'da sonra 85.99 lira ödeyeceksiniz ya da
    Özgür iletişim olarak 16 Mb e kadar Limitsiz 75,99 alacaksınız ya da Özgür iletişim Ekstra olarak 100 Mb e kadar Limitsiz 85,99 alacaksınız.

• Dün Netspeed e başvurumu yaptim bakalım nolacak ins sıkıntılı olmaz (35 mbps ye kadar olan paket için)

• yok öyle bir şey malesef.
  • Cbklqn kullanıcısına yanıt
    Kullanmaya başladıktan sonra yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim

• Hocam bi turlu baglatamadim bir tane elektrikci bulamadim şu bizim evin net kablosunu kutuya cakicak
    onun dışında cumartesi kargoya vermiştim evrakları Pazartesi günü ulaşmış evraklar aradılar birlikte doğrulama yapalım diye salı günü öğlen bağlandı internet ama dediğim gibi halen kullanamadım.

Edit: Hocam derğerler güzel inş böyle devam eder ve sıkıntısız kullanırım

En iyi taahhütsüz internet hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbklqn -- 16 Mayıs 2019; 11:35:1 >

• Cbklqn kullanıcısına yanıt
    Eyvallah usta galiba bende başvuracam artık

• quote:

Orijinalden alıntı: pasaabey

Eyvallah usta galiba bende başvuracam artık
    millenicom u tavsiye ediyorum. senelerdir sorunsuz . sorun olunca mhizmetlerine anında bağlanıyorsun. bunu reklam amaçlı algılama.araştırmanı denemeni tavsiye ediyorum.

millenicom gelene karşılıklı 1 ay bedava promosyon kodu 731 38 C 57

Size özel indirim kodunuz ile arkadaşlarınıza referans olabilirsiniz. Önermiş olduğunuz arkadaşınızın indirim kodu ile 0850 333 0 333 nolu çağrı merkezimiz üzerinden başvuru yapması gerekmektedir. Başvurunun tamamlanması ve referans olunan kişinin aktif Millenicom müşterisi olması sonrasında, bir sonraki fatura döneminde hem siz hem arkadaşınız 1 ay bedava internet hizmeti almaya hak kazanır.

taahhütsüz zaten geçin deneyin ben memnunum.deneyin derim, bayadır kullanıyorum. iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 19 Mayıs 2019; 13:1:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.