Şimdi Ara

En İyi Tanışma Cümleleri (Türk Kızı içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
6
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=DaERQ0cjf4A

8:30 daki eleman efsane

yorum sizin

• Yaw hehe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TirnakciCemil -- 9 Eylül 2014; 16:05:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalp-Hırsızı

Yaw hehe

yanlış geldin inci sözlük değil burası
  • 1:02'deki kız nedir öyle ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokedici_destroyer

1:02'deki kız nedir öyle ya

kaliteli malzeme ,mükemmel işçilik
  • Laf sokmaya çalışan kompleksli kızlar aşırı iticiydi, hele 3:55 evlerden ırak.
  • Normal bir şekilde hayır diyen kızlara kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Ama aklınca laf sokmaya çalışanların ağzına tuvalet terliğiyle vurmak lazım.
  • hiç bi zaman bi konuya mağara demek içimden gelmezdi ama harbiden mağara be kardeşim

• Up

• beyler videoyu iyi izleyin de kızları da insan yerine koymayı öğrenin. bu aşırı tepkileri bir erkek verse döversiniz ama kız olunca 'ne laf soktu' oluyor
  • Sacece ilk bölümü izledim, bence son derece espirili güzel ve umut verici bir durum. Forumda umutsuz yazılar yazan arkadaşlar izlemeli. 100 kızın üzerinde deneyin bunu daha belki de 3. 4.'de çözersiniz işi. Yalnız videodaki arkadaşın reddedilmeye tepkisi çok acemiceydi... Reddedilme yada ihtimal dahilindeki ters cevaplar için de yine neşe ve özgüven dolu ve espirili bir yaklaşımımız ve cevabımız olmalı. Reddedilince yıkılmamalıyız, hatta reddedilmeyi başarıyla karşılayan ve olumlu izlenim bırakan biri 2. kez sorduğunda bile olumlu yanıt alabilir.

Yalnoz bunda da arada birkaç tane fake vardı sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2274D8842 -- 23 Eylül 2014; 17:19:15 >
  • Devamını da izledim ve o kadar tatlı bir kızı reddeden mallara da inanamadım
  • izlerken gerildim
  • Constanza kullanıcısına yanıt
    efsane olur bu

"yürü git manyak mıdır nedir"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 23 Eylül 2014; 18:20:13 >
  • 1:41 kezban detected
  • 3:22
  • Asosyal kardeşlerime önerim, bu videoyu izleyip gaza gelmeyin. Cidden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.