Şimdi Ara

En iyi ton balığı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En iyi derken mümkün olduğunca protein oranı yüksek olup yağ oranı düşük olanı arıyorum. Markette sadece 3 marka vardı. Dardanel Ton, Superfresh ve Pınar. Normalde ton balığını severim artık öğle ve akşam yemeğinde tüketmeyi düşünüyorum. Ya da sadece öğle yemeğinde. Pınar aldım diğer ikisi arasından en iyisi buydu. 2x80g olanı aldım. Değerleri şöyleydi;

Enerji değeri 174 kcal
    Enerji değeri 728 kj
    Protein 24.1 g
    Yağ 8.6 g
    Karbonhidrat 0 g

Bu değerler 100 gram için. Ben bir tanesini aldım ve yedim salata ile. Kutuyu açınca yağını iyice süzdüm. Salataya koydum yedim. Yağını süzerek doğru mu yaptım onuda söylerseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hergun yemek hem pahaliya gelir hemde konserve baliklarda civa orani yuksek oldugu icin bence sakincali. haftada 2 yeterlidir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

hergun yemek hem pahaliya gelir hemde konserve baliklarda civa orani yuksek oldugu icin bence sakincali. haftada 2 yeterlidir bence

Bilmiyorum hocam teşekkürler

• Ton balığında ağır metal olayı yıllardır söylenmekte hafta en azından 1-2 gün kullanmakta yarar var hem omega 3-6 vitaminleri içeriyor balık hem o yandan değişiklik olmuş olur 100-150 gr'ı bi antrenman için protein oranını bize sağlıyor hazır olması avantaj.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu ton balığı bozuk mu
    10 ay önce açıldı
    en iyi sucuk
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.