Şimdi Ara

EN İYİ VİRÜS PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR EN İYİ VİRÜS PROGRAMI SİZCE HANGİSİ DENEYİMLERİNİZDEN BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ

• En iyimi bilemem ama NOD-32 den memnunum
  • bu konu defalarca açıldı ancak yinede fikrimi belirteyim:bence şuanda kaspersky nod32 den daha iyi anlıycağın eskiden ikisinede iyi denebiliyordu ancak şimdi nod 32 de gerileme mevcut diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimi1179

bu konu defalarca açıldı ancak yinede fikrimi belirteyim:bence şuanda kaspersky nod32 den daha iyi anlıycağın eskiden ikisinede iyi denebiliyordu ancak şimdi nod 32 de gerileme mevcut diye biliyorum.

öle ama kasyper çok agarlaştırıyo bilgisayarı
  • Tartışma çıkmaması ve bu konudan 100 tane olması dolayısı ile başlık yönetme bildirilmiştir.Hemen aşağıda aynı başlık mevcut
  • kardeş sen de bilirsin nortonun şuana kadar bütün sürümleri kasardı ama norton internet securtiy 2009 mucize gibi kasmıyyor.Üstelik Auto-Protection korumasından 3 virüss buldu indir bi dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Tartışma çıkmaması ve bu konudan 100 tane olması dolayısı ile başlık yönetme bildirilmiştir.Hemen aşağıda aynı başlık mevcut

bu tür konuların artık yasaklanması gerekir diye düşünüyorum.Bıktık artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 28 Şubat 2009; 16:00:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Disk Defrag Programı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.