< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En iyi yağmur kaydırıcı ürün hangisi?
-
-
hızlı cilaların hepsi olmasa da bazıları camlar için de kaydırıcı özelliği görüyor ama iyice yedirmek lazım polisaj ile yapmasının amacı o. kol kuvveti ile yaparım diyorsanız ufak bir bölgede deneyin memnun kalırsan komple yaparsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Newmix diye bi marka var hızlı cilasi da yagmur kaydırıcı ürünü de gayet basarili öneririm ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasiol Glassshield
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BİMdeki Camsil de yağmur kaydırıcı etki yapıyor. ama etkisi ne kadar sürüyor bilmiyorum. :)) -
Nasiol Glasshield
-
Başlıktaki sorunun cevabını aramak için uğrayanlara ekstra bilgi olması adına yazıyorum. Sorunun cevabı kesinlikle Nasiol Glasshield değil.
Biraz araştırıp, ben de sipariş verdim. Ürünü birkaç hafta evvel almıştım ama aracıma detaylı uygulama yaptıracağım için sonrasında uygulamak için bekletmiştim. Araç tertemizken yönergelerine uygun olarak dışarıdan tüm camlarıma ve dikiz aynalarıma uyguladım ve 1 gün otoparkta kürleşmesi için beklettim.
Ürünün hidrofobik özelliği oldukça iyi. Ortalama 70 km/s hızdan sonra pek sileceğe ihtiyaç duyulmuyor gerçekten. Yağmurlu havalarda özellikle yan camlarda ve dikiz aynalarında büyük faydasını gördüm.
Ürünün önemli bir AMA'sı var yalnız: Daha önceki yorumlarda da belirtildiği üzere ürün ön camda sileceklere sesli bir şekilde atlama yaptırıyor. Sileceğin daha kolay cam üzerinde kayması beklenirken, belli ki tam tersine sileceğin sürtünme katsayısını artırmış.
Bu sebepten dolayı şehir içi hızlarda bu olay tam bir eziyete dönüştü uyguladığımdan beri.
Firmaya problemle ve çözümüyle alakalı mail atmıştım. Verdikleri cevabı aşağıya koyuyorum;
"Glasshield ürünümüz yüzeye tek kat uygulandığında bu problem yaşanmıyor. Çift kat uygulandıgında bu sorun yaşanabiliyor. Bu sebeple tek kat uygulama tavsiye ediyoruz. Ve ürün açıklamalarında 50 km hızlardan sonra çalıştığı bilgisini veriyoruz. Ürünü yüzeyden sökmek isterseniz cam yüzeyler için pasta işlemi yaptırarak camlardan sökebilirsiniz ürünü."
Ürün zaten tek kat olarak uygulandı. Bahsettikleri hızların altında "O çıkan seslerle ve atlamalarla başının çaresine bak" demişler özetle.
Çözüm önerileri de pastayla söktürmek :)
Atlama yaparak gacır gucur ses çıkartan sileceklere sahip olmak istemiyorsanız bulaşmayın.
-
Soft99 Glaco fazlasıyla iş görür pişman etmez.
-
Yağmur kaydırıcıların hemen hemen hepsi aynı. Arabayı uzun yol ağırlıklı kullanıyorsanız ön cama da uygulamak lazım. Şehir içi kullanımda diğer camlar ve yan aynalar daha uygun olur.
Temizlemek için etanol kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
öneri için teşekkürler ama ne yazık ki alkol ile çıkmıyor bu meret.
-
Evet daha önceden duymuştum bunu ama unutmuşum. Aklıma gelseydi direkt bunu alır, denerdim. Nasiol belasından kurtulduktan sonra deneyeceğim. Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X