Neden hiç kimse Tamek dememiş Hani şu şişelerin içinde satılıyorya işte onlardan nar,üzüm,ve karışık çeşitleri var
quote:
Orjinalden alıntı: boldshark
quote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
Lezzet değil sağlıklı olmasına özen gösterin.
Katkısız olan tek meyve suyu Dimes'dir. (Ve bence en lezzetlisi de) Diğer meyve sularında kanserojen maddeler var.
Katkısız olduğunu nerden biliyorsun?
Üzerinde yazdığı için mi, yoksa Dimes'i iyi bilen tanıdıkların mı var?
Evet Dimes'i iyi bilen, sağlıklı yaşam için çoğu ürünleri araştıran tanıdıklarım var.
Örneğin Netto adlı meyve suyunda da katkısısz yazar üzerinde. Ama katkı maddesi bulunuyor bir kelime oyunu yapıyorlar. Çoğu meyve suyu markasında da bu böyle ama Dimes'de böyle değil, gerçek katkısız meyve suyu üretiyorlar.
hemen 2 sokak ötede kiler var.ordan aroma cam alıyoruz.
1.Aroma 2.Cappy 3.Tamek 4.Dimes 5.Meyöz 6.Sunsride(Tatmadım bilmiyorum en alta koydum)
Ya Sunsride nin tadı nasıl
Bimde satılan jucy diye meyve suları var kayısılısının tadı gerçekten süper ismine bakıp kanmayın.Yan tarafını okursanız Bim a.ş adına Tamek gıda sanayi tarafından yapılmıştır diyo.Yani tamek' in ismi değiştrilimiş daha ucuz olan meyva suyu ve süper.
1-Cappy 2-Aroma 3-Tamek
tamek çok iyi ya özellikle şeftali
Tamek Cappy aynı kalitede. Dimes ve Aroma ayın alırsan cam olanı tavsiye ederim.
cappy karışık havuçlu felan değişik bişey
quote:
Orjinalden alıntı: GamingExpert
Var mı Nazo gibisi? daha iyisi susuzluğun kendisi
Abi bırak ya nazo kadar tiksinç bişey yok geçen yaptım karıştırdım baya bardağa döktüm oda ne böyle sanki boya öyle bi hal almışki ip gibi suyun içinde dalgalanıyo o an döktüm koca 1.5 litre nazoyu ucuz etin suyu kara derler ya ondn işte
Pınar en iyisi
Dimes
dimes
en doğalı DİMES
diğerleri dimesten sonra katkısız yazmaya başladı.
çok araştırdığım konulardan biridir bu ben denemeyi özellikle şeftali hususunda yaptım bence en zorlu kulvar bu çünkü diğerleri %100 hazırlanabilior fakat şeftali ancak püreden üretilebilior.
meyöz şeftali için konuşmaya bile gerek yok kalitesini herkes bilior
cappy şeftali için söliceğim şey pazardaki coca cola liderliğinden dolayımıdır nedir artık kaliteye neredeyse hiç önem vermiolar çünkü yoğunluk çok düşük ve çorap gibi kokuyor (dikkatlice koklarsanız anlarsınız içinde ne kadar katkı maddesi içeriyor kimbilir?)
pınar şeftali cappye yakın bi tat ve koku sergilior fakat daha değişik tadı var nitekim bundada hayli bi katkı bulunmakta ve tadında belirginleştirmekte fakat cappy den iyi denebilir.
dimes şeftali düzgün ve gerçekten katkısız olması tercih sebebini arttırabilir ekşimsi o koku bunda dahada hafif tad güzel iyi bir seçim olabilir...
aroma şeftali üstteki 4ünden daha güzel yoğunluk,tad koku olarak tercih edilesi yüksek vede çocukluğumda hep aroma içtiğimi hatırlıyorum.
benim diğerlerine nazaran içlerinde ennn çok beğendiğim kokusu mis gibi meyve tadı damakta kalan Tamek şeftalidir.Tadını unuttuğunuzu düşünerek tekrar tatmanızı öneririm bulunması çok zor değil tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe
quote:
Orjinalden alıntı: zalimtürk
Neden hiç kimse Tamek dememiş Hani şu şişelerin içinde satılıyorya işte onlardan nar,üzüm,ve karışık çeşitleri var
Firma karalamak gibi olmasın ama daha bugün Tamek içtim hiç beğenmedim beğenmedim