Şimdi Ara

En kısa zamanda alınacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir süredir araştırıyorum aklımda kalan tek makine fujifilm a170 alanlar genelde memnun
    bu fiyata en az a170 kadar performans veren başka makinalar varsa hangileridir ?
    yardımcı olursanız memnun olurum..

• Mart in 10 unda guzel bir makine geliyor, acelen yoksa bekle derim
    HD video, 5x zoom, İSO 3200 one cikan ozellikler.

En kısa zamanda alınacak

http://www.amazon.com/Fujifilm-FinePix-AX200-2-7-Inch-Black/dp/B0035WTVMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 21 Şubat 2010; 13:55:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maziman

Arkadaşlar bütçe max 350 TL
    bir süredir araştırıyorum aklımda kalan tek makine fujifilm a170 alanlar genelde memnun
    bu fiyata en az a170 kadar performans veren başka makinalar varsa hangileridir ?

bütçenizi birazdaha yukarı çekerseniz fujinin f serilerinden makina tavsiye aderim
    imzamdan inceleye bilirsiniz
  • biraz daha koyarsan bendeki fujifilm f30u alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

bütçenizi birazdaha yukarı çekerseniz fujinin f serilerinden makina tavsiye aderim

bütçeyi daha fazla zorlamak mümküm değil
    makineleri inceledim gayet güzeller f50 yi beğendim bir kaç yerden fiyat soracağım ancak simdilik durum böyle

Bu arada AX200 fena değil onu bekleyebilirim sanırım biraz daha araştırayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maziman -- 21 Şubat 2010; 22:21:20 >

• quote:

quote:

quote:

bütçeyi daha fazla zorlamak mümküm değil
    makineleri inceledim gayet güzeller f50 yi beğendim bir kaç yerden fiyat soracağım ancak simdilik durum böyle

Bu arada AX200 fena değil onu bekleyebilirim sanırım biraz daha araştırayım..

haklısınız bütçe meselesi yeni burda sizin gibi bütçenize uygun işinizide görür bir çok kişi memnun
    makina tavsiye etrmiştim bir inceleyin
    http://forum.donanimhaber.com/m_37972929/tm.htm

• kafam karıştı tekrar ;
    fujifilm a170;canon 480;canon powershot A1100; fujifilm AX200 arasından canon480 ve 1100 a170 e nasıldır çünkü bunlarında önerildiğini gördüm a170 e alternatif olarak

AX200 beklemeye değecek bir makinemidir gerçi henüz çıkmamış ama sanırım bayağı bilgilisiniz netün hocam..
  • quote:

kafam karıştı tekrar ;
    fujifilm a170;canon 480;canon powershot A1100; fujifilm AX200 arasından canon480 ve 1100 a170 e nasıldır çünkü bunlarında önerildiğini gördüm a170 e alternatif olarak

AX200 beklemeye değecek bir makinemidir gerçi henüz çıkmamış ama sanırım bayağı bilgilisiniz netün hocam..

a1100 ele 480'le a170 aynı ayarda makina f/p a170 tercih edilir.
    ax200 yerine'de fuji f80 beklemeye değerher ihtiyacını karşılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Mart in 10 unda guzel bir makine geliyor, acelen yoksa bekle derim
    HD video, 5x zoom, İSO 3200 one cikan ozellikler.

En kısa zamanda alınacak

http://www.amazon.com/Fujifilm-FinePix-AX200-2-7-Inch-Black/dp/B0035WTVMI

HD videomu

• quote:

Orijinalden alıntı: hepsisony.com

Merhaba

Farklı renk seçenekleri ile bu ürünü önerebilirim.

http://www.hepsisony.com/?urun-detay_2002_Sony_DSC-W320_Dijital_Fotograf_Makinesi___Sony_Kilif_Hediyeli__.html

bari sony 50 MP/cm² pixel density'den düşük modelini önerseydiniz.
    renklerin fazla fotoya katkısı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 23 Şubat 2010; 15:28:50 >

• Netün, hemen her tavsiye başlığında senin Fuji F a170 serisi gibi makinelerinin tavsiyesini görüyorum. Sayende Fuji epey satmıştır, belli ki iyi ürün, bu kadar tavsiye ettiğine göre
    quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

Netün, hemen her tavsiye başlığında senin Fuji F a170 serisi gibi makinelerinin tavsiyesini görüyorum. Sayende Fuji epey satmıştır, belli ki iyi ürün, bu kadar tavsiye ettiğine göre
    quote:

quote:

erencaner bakıyorum nette spot,gg, bir sürü marka var.özelliklerini inceliyorum .
    300,400tl makinaların 200tl satılan makinadan foto kalitesinde bir üstünlüğü yok gidin onlara okadar
    para vereceğinize a170 alınaz çok belirli markalar kendini kanıtlamış.a170 şimdiye kadar alanlardan şikayette olmadı benim bildiğim.fujiyi'de tanımış oldular korkuyorum benden daha çok met etmeye başlayacaklar.
    yalnız fujide hd videoya girdi pixel density,objektif,foto kalitesi düşmez inşallah.

• biraz geç oldu dönmem birkaç yerden daha fiyat araştırması yaptım tanıdıklar aracılığıyla ancak olumlu yanıt alamadım...

bunda karar kıldım http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?productId=bd999089&categoryId=248 birde sayfada alttaki tripodu almayı düşünüyorum pek bilgim yok tripodlar hakkında ama zaten beni idare eder herhalde

düzeltme: şarj cihazımın 2500 üzerini şarjedemediğini öğrendiğim için şarj cihazı aranaya başladım önerebileceğiniz marka model varsa memnun olurum..

http://www.pilburada.com/Urun-Ozellikleri/Pil-Sarj-Cihazlari/ATABA-AT-508-EXTRA-FAST-2-4-ADET-AA-AAA-SARJ-CIHAZI-15-145.%C5%9Farj
    http://www.pilburada.com/Sarjli-Piller/VARTA-PROFESSIONAL-2-x-AA-2700-mAh--SARJ-EDILEBILIR-KALEM-PIL-6-224.pil

almaya karar verdim umarım ihtiyacımı karşılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maziman -- 2 Mart 2010; 22:05:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.