Şimdi Ara

en kolay dil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kuş dili
  • bence ingilizce
  • neden?
  • Türkçe çok zor

İngilizce en kolay dil
  • quote:

Orjinalden alıntı: /lord/

bence en kolay dil türkçe

ana dilin türkçe olduğu için bunu diyebilirsin ama Türkçe en zor dillerden biridir.. Bence ingilizce kolay ....

• ne biçim TÜRKsünüz siz ya
  • Bencede ingilizce kolay dil...
  • çince
  • Japonca.
  • en zor dil Türkçe'dir

türkçe sondan eklemeli olduğu için diğer dillere göre daha zor öğrenilir

ayrıca türkçe lastik gibi dildir. nereye çekersen oraya gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: /lord/

ne biçim TÜRKsünüz siz ya

Ne alaka? Senin dediğin şey şunun gibi

-Nüfusu en çok olan ülke neresi
    -Çin
    -Ne biçim Türksünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 9 Temmuz 2008; 15:28:05 >

• Türkçe en zor dillerden biridir. Öğrenmesi zordur.Bende ingilizce en kolay diye biliyorum ama bence en kolay pascal
  • en kolay dil Rusçadır. geçmiş zaman şimdiki zaman ve gelecek zaman olmak üzere 3 zaman vardır. farklı fiil çekimleri sadece dilin zor yanlarından birisidir.
    Rusçanın kolay bir dil olması daolayısıyla yazarlar romanlarında karakterlerin kendini ifade etmelerini , duygularını okuyucuya rahat yansıtmalarını sağlamıştır. Dostovyeski, tolstoy.. daha birçok dünyacaünlü yazar rusça sayesinde romanlarını rahat yazabilmişlerdir.
    tek zor yanı ki o da 2 gununu almaz... harfleri latin harflerinden biraz değişik..
  • quote:

Orjinalden alıntı: metarc

en kolay dil Rusçadır. geçmiş zaman şimdiki zaman ve gelecek zaman olmak üzere 3 zaman vardır. farklı fiil çekimleri sadece dilin zor yanlarından birisidir.
    Rusçanın kolay bir dil olması daolayısıyla yazarlar romanlarında karakterlerin kendini ifade etmelerini , duygularını okuyucuya rahat yansıtmalarını sağlamıştır. Dostovyeski, tolstoy.. daha birçok dünyacaünlü yazar rusça sayesinde romanlarını rahat yazabilmişlerdir.
    tek zor yanı ki o da 2 gununu almaz... harfleri latin harflerinden biraz değişik..

2 günde öğrenilir mi gerçekten alfabe?
  • @thr

karşıdaki insanla nasıl iletişime geçeceğiz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metarc

en kolay dil Rusçadır. geçmiş zaman şimdiki zaman ve gelecek zaman olmak üzere 3 zaman vardır. farklı fiil çekimleri sadece dilin zor yanlarından birisidir.

2 yıldır moskovada yaşıyorum hala rusçayı öğrenemedim tam olarak.dünyanın en zor dili deniyo biçok ülkede ve buraya gelenlerin söylemleriyle.
  • arkadaşlar, dil öğrenmek tamamen kişinin yeteneğiyle ilgili bir durumdur. 2 yıldır orda yaşayan arkadaş sen türklerin arasında yaşıyorsun demekki.. ben kamyonculuk yapan ilkokul mezunu 3 haftada söküp gelen abilerimi bilirim. bu kadar diyorum.
  • ve 2 günde kiril alfabesini öğrenemezsiniz.asıl alfabeden başka bide onun el yazısı şekli var tüm rusya el yazısı kullanıyo el yazısı ise kiril alfabesiinden daha zor ve farklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddie

ve 2 günde kiril alfabesini öğrenemezsiniz.asıl alfabeden başka bide onun el yazısı şekli var tüm rusya el yazısı kullanıyo el yazısı ise kiril alfabesiinden daha zor ve farklı.

edit:çevremde bi tane türk yok.rus okulunda okuyorum.lise 1.sürekli rusça konuşuyorum.ama tam olarak öğrenemedim.ha tanıdığım türkler var onlarda aynı 3 yılda öğrendik diyolar.bilmeden konuşma sonuçta yaşayan daha iyi bilir değil mi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.