Şimdi Ara

EN KOLAY YOLADAN NASIL VUCUT YAPILABİLİR????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EN KOLAY YOLADAN NASIL VUCUT YAPILABİLİR????

evde 1lt lik pet şişeler var. onlara full kum doldurdum sonrada içine su attım. 3-5 kg olmuşlardır heradle

bi açıklarsanız en çabuk nasıl vucut yapabilirim ??*

yaşım 16

bu tarz bi vucut .

70 kilo , 1,75 metre boyundayım

en azından böyle bi vucut hergün yarım saat çalışmayla ne zaman olur??nasıl bi çalışmayla bide

• quote:

Orjinalden alıntı: xmmxd@@ls

evde 1lt lik pet şişeler var. onlara full kum doldurdum sonrada içine su attım. 3-5 kg olmuşlardır heradle

bi açıklarsanız en çabuk nasıl vucut yapabilirim ??*

yaşım 16

bu tarz bi vucut .

70 kilo , 1,75 metre boyundayım

en azından böyle bi vucut hergün yarım saat çalışmayla ne zaman olur??nasıl bi çalışmayla bide

O vücuda daha ne yapacan ki

• onun vücudu değil istedigi vucut o
  • bu vucütta fitness var body building değil. yüzme+bisiklet+koşu ve 2-3 kg'lık dumblle'larla günde 30-40 tekrar falan... unutmadan, bu vucüt zayıflık istiyor. Zaten vücudun öyle şekilli olmasının sebebi zayıflıktır. öyle kaslı maslı bişey değil yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

bu vucütta fitness var body building değil. yüzme+bisiklet+koşu ve 2-3 kg'lık dumblle'larla günde 30-40 tekrar falan... unutmadan, bu vucüt zayıflık istiyor. Zaten vücudun öyle şekilli olmasının sebebi zayıflıktır. öyle kaslı maslı bişey değil yani

ya abi bu tarz bi vucut olacak işte

nasıl kolay yoldan yapabilirim. ne yapmam lazım söyleyin bana
  • O vücuda ulaşmak için yıllarca hayatını bu işe vereceksin. Maalesef kolay vücut geliştirme diye bir şey söz konusu değil.
  • arkadaşıöm vucüt yapmak kolay değil hemen de olmaz bnm yaşım 17 8 aydır kendim evde vucüt yapmaya çalışıyorum ve fıtnessa başlicam önmzdeki ay ama dediğim gibi uzun zaman çalışma (düzenli) ve uyuma düzenine dikkat etmen gerek özellikle de yemek saatlerini ve çeşitlerini iyi ayalamalısın yemek ve uyku çok önemli bence sen bi fitness saoluna git sana gereken programı çıkartırlar ve düzenli bir şekilde uyarsa o programa en erken 3 ay içinde şekillenmeye başlar yani iri yarı olmazsın ama atletik olabilirsin bence de yeteri bu ztn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mekik,şınav,barfinks beni görenler halterci sanıyorlar

• bu arada bende 4kg 2 tane dambıl 1kglık 2 tane kum torbası (ayaklara takılandan) ve bir tanede mekik aleti var ama ben zayıf olduğum için genelde kol ve göğüse çalışıyor karında hiçbirşey yok bunda tabiiki bnm düzensiz ve programsız çalışmamında etkisi var sen daha kısa zamanda yapabilirsin

bu arada her hafta kolunu ölçtür farkı göreceksin bnmki şuanda 33cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 21 Eylül 2007; 21:27:30 >
  • powerball kollar için ideal
  • Kolay vucud olmaz.
    Adam gibi bişey istiyorsan direk body salonuna yazıl, ev de hiç ama hiç olmaz o iş.
    Ben antremanda Sağ 30Kg Sol 30Kg Dumble ile çalışıyorum, gene aynıyız, güç var ama görünümde bişey yok.
    Zamanla olacak, çabuk kısmını kafandan at.
  • Şimdi o resimdeki adamın karın kasları çok rahat görülebilmekte. Bu en azından %8 gibi bir yağ oranı var demek. Aynı zamanda çok iyi kütle biriktirdiği için ulaşılması gerçekten çok çok zor ve uzun yıllar isteyen bir vücut. Yağlanmadan büyümek diye bir şey olmadığı için adam yıllarını harcayarak kas kütlesi yapmış, ardından da iyi bir diyetle kas kaybına maruz kalmadan yağlarından kurtulmuş.
  • Abi hepiniz varya pusata özenmişsiniz farkındamısınız son günlerde pusatla ilgili konu açılıyor...
  • [Deleted by Admins]
  • baklava şeklindeki mideyi geçtim, şu üçgen vücut yüzme sayesindedir. iki günde bir, birer saat aralıksız yüzersen max 1 senede kaydadeğer bir gelişme görürsün omuzlarında, göğüs de cabası. Ama o mideyi oturtmak için de hergün en az aralıksız olarak 40 mekik çekmen lazım. Daha sonra 40x2, 40x3 yapabilirsin
  • Kolay yoldan yapabileceğini hiç sanmıyorum.Asılacan ağırlıklara ama teknik bi şekilde rastgele değil.Forumda bunun eğitimini alan arkadaşlar var onlara danışabilirsin.Body Building Topici var uzun uzun yazdılar orda oku istersen.Kolay olmaz.Çünkü emekle vücudunu o hale getiriyosun.Zaman ve çalışma isteyen bi iş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

Mekik,şınav,barfinks beni görenler halterci sanıyorlar

halterci sanıyolardır ama o barfinks değil barfiks
  • body arkadasım fazla degıl 6 ay salona gıt duzenlı beslen ve duzenlı spor yap tabı duzenlı dınlen ondan kat kat fazlası cıkar kesın cozum sen ona vucutmu dıyorsun sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

baklava şeklindeki mideyi geçtim, şu üçgen vücut yüzme sayesindedir. iki günde bir, birer saat aralıksız yüzersen max 1 senede kaydadeğer bir gelişme görürsün omuzlarında, göğüs de cabası. Ama o mideyi oturtmak için de hergün en az aralıksız olarak 40 mekik çekmen lazım. Daha sonra 40x2, 40x3 yapabilirsin

ya hocam 3 ay yüzdüm su topunda sonra bırakmak zorunda kaldım 4 senedir giden arkadaşım var ama onda da sırf görüntü var yani işlev yok teke tek çok dövmüşümdür bilmiyorum belki tekniği yoktur ama bende şöyle bir sorun var 8 aydrı günde 30mekik (3kere) 30 ayak havada şınav (3kere) + birde 4+4kg dambılla çalışıyorum ama nedense görüntü bile yok sayılır sadece kollarım ve göğüsüm hafif şekillendi arkadaşlarım sen çok zayıfsın kilo alacanki o yağlar kasa dönecek siyorlar bilmiyorum artık belki ondandır ha?
    184 boy
    65 kilo

hergün mutlaka 2,5 litre su içerim sabah akşam süt içerim meyve suyu eksik olmaz ama hala kayda değer birşey yok artık fitnessa gidecem tek çare..

not:öküz gibi birşey kesinlikle istemiyorum halterci olmicam sadece atletik bir görüntü oluşsun istiyorum yani göze hoş gelecek ve güç yapacak şekilde aynı resimdeki arkadaş gibi olabilir mesela ama ne kadar işlevi var bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 21 Eylül 2007; 22:09:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dragger28

Abi hepiniz varya pusata özenmişsiniz farkındamısınız son günlerde pusatla ilgili konu açılıyor...

Al işte spor yapmayı, insanın vücuduna şekil vermesini istemesini de diziye bağladın ya. Bravo.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.