En kotu suruculerin oldugu sehir?

-
-
Ben konya diyorum . Trafikte hiç bir zaman bu şehirde olduğu gibi stres yaşamamıştım . Bu arada konya da ki araç modelleride çok ilgimi cekmisti . Ya çok eski külüstür olmuş araclar var yada BMW , Mercedes , Audi gibi lüks araçlar var. Orta düzey araçlar pek yok gibi konyada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var var spectrum geniştir bizim oralarda :)
İzmirden Konyaya giderken. Uşaktan sonra trafikte bir dengesizleşme başlıyor. Şahsen izmiri övecek son insanımdır ama iç anadolu trafik konusunda berbat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anadolu, Karadeniz vs berbat ama yoğunluk az, şehirler büyük olmadığı için kurtarıyor. Büyükşehir olarak Bursa en rezili bence.
Boyabat derim baskada birsey demem
bursa da her an bi kereste karşınıza çıkabilir. bi ayarsız çıkmadığında sorguluyorum niye diye.
-
Manisalı der susarım. 45 plaka gördüğüm an gaz pedalına abanır geçtikten sonra da sabitleyici ile devam ederi arkamdan yetişmesin diye :)))
-
En kötü için fikrim yok ama bayram öncesi yanlışlıkla girdiğim Adapazarı'nın merkez trafiği, bu güne kadar memlekette gördüğüm en saygılı ve sakin trafikti. İnsanlar kavşaklarda, kavşak icerisindekine yol veriyordu, makas atan ve taciz eden tipler yoktu, korna hiç duymadım... İstanbul'daki orman kanunlarından sonra huzur duydum doğrusu.
Konu ilerledikçe, sonuç tüm Türkiye çıkacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de Konya'da bulunmuştum kısa bir süre. Bu kadar güzel yolları olup, bu kadar kötü trafiğe sahip olması çok garip. Adam 50 metre sonra sağdaki çıkıştan çıkacak ama hala en sol şeritte. Sonra bir anda en sağa bir kırıyor, çık işin içinden çıkabilirsen.
-
başlığı okuduğumda verdiğim cevap "hepsi"
-
10 sene kadar önce Konya merkezden geçiyorum, önümdeki araba hafifçe bisikletciye çarptı.
Düşen bisikletçi kalktı bindi devam etti. Dönüp de bana ne çarptı diye bakmadı bileotomobildeki zaten inmedi.
1 dakika sonra dümdüz yolda bı şahinci önce sağ sol yapmqya başladı sonra kaldırıma çıktı geri indi hiç bişey yokmuş gibi devam etti yine
Tuhaf bı anımdir.
İstanbul dışında çoğu şehir kullananmayi bilmiyor gibi geliyor bana. Çok acemice, çok saçma hareketler yapıyorlar.
kesinlikle Manisa başı çeker.
-
20 yıldır direksiyondayım. Ağır vasıta ve hususi otomobil sürücüsü olarak Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde bulundum.
Bu sorunun cevabı net olarak Ankara'dır. Hiç bir şehir bu konuda Ankara'nın eline su dökemez. Trafik adabından ve saygıdan bu denli uzak başka bir memleket görmedim.
İstanbul her zaman eleştirilir ama ankaraya bakınca İstanbul sürücüleri melek kalır. Evet İstanbul trafiği hep kalabalıktır, daima hızlı ve pratik olmanız beklenir, hep bir keşmekeş içindedir ama kendi içinde bir düzeni vardır ve saygılı sürücü oranı bana göre oldukça yüksektir.
İstisnaları olsa da istanbul'da çoğunluk belaya bulaşmadan varış noktasına varmayı amaçlar.
Ama Ankara'da çoğunluk bizzat bela aramak için yollara çıkmış gibi geliyor bana :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 19 Nisan 2024; 23:35:40 >
bursada çok berbat bi trafik var. izmirde de tam tersi beni şaşırtan akıcı bi trafik var. tabi bunlar benim bikaç gün gibi çok kısa tecrübelerim sonucunda oluşmuş fikirler :) ne kadar doğru bilemiyorum.
-
Açık ara Ankara. Buradaki sürücülerin sağlam bir eğitimden geçirilmesi lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
+1907.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
20 yıldır direksiyondayım. Ağır vasıta ve hususi otomobil sürücüsü olarak Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde bulundum.
Bu sorunun cevabı net olarak Ankara'dır. Hiç bir şehir bu konuda Ankara'nın eline su dökemez. Trafik adabından ve saygıdan bu denli uzak başka bir memleket görmedim. İstanbul her zaman eleştirilir ama ankaraya bakınca İstanbul sürücüleri melek kalır. Evet İstanbul trafiği hep kalabalıktır, daima hızlı ve pratik olmanız beklenir, hep bir keşmekeş içindedir ama kendi içinde bir düzeni vardır ve saygılı sürücü oranı bana göre oldukça yüksektir. İstisnaları olsa da istanbul'da çoğunluk belaya bulaşmadan varış noktasına varmayı amaçlar. Ama Ankara'da çoğunluk bizzat bela aramak için yollara çıkmış gibi geliyor bana :)) |
Manisalı der susarım. 45 plaka gördüğüm an gaz pedalına abanır geçtikten sonra da sabitleyici ile devam ederi arkamdan yetişmesin diye :))) |
Ben konya diyorum . Trafikte hiç bir zaman bu şehirde olduğu gibi stres yaşamamıştım . Bu arada konya da ki araç modelleride çok ilgimi cekmisti . Ya çok eski külüstür olmuş araclar var yada BMW , Mercedes , Audi gibi lüks araçlar var. Orta düzey araçlar pek yok gibi konyada
|
Konu ilerledikçe, sonuç tüm Türkiye çıkacak.
|
Benzer içerikler
- araç stop ettikten sonra fan çalışması renault
- enjektör temizleyici nasıl kullanılır
- egzoz muayenesinden geçmenin püf noktaları
- toyota corolla 2025
- lpg" li araçta buji arızası
- android auto sesli komut çalışmıyor
- kia ev 3 fiyat
- seat arona en dolu paketi hangisi
- zes şarj istasyonu fiyat
- seres araba hangi ülkenin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X