Şimdi Ara

en kral mp3 playerler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugune kadar birçok mp3 player kapısmaları oldu.ama en iyisinin hangisi olduguna karar veremedik.burada en iyilerine karar verelim.su anda piyasada ve forumda en iyi mp3 playerler arasından en iyileri bunlar...

1)trextor vibez

2)sony hd3

3)i pod touch

4)creative muvo

5)cowon d2

bu aletler forumda ve pıyasada gecen en iyi mp3 playerler..bunlardan en iyisinin ne olduguna hep birlikte karar verelim....

• Böyle bir yarışmayı bende düzenlemiştim birader. Hatta herkes özellikleri ve resimleriyle eklesin hem yeni mp3/mp4 alacaklara rehber olur demiştim. Ama bizim millet ancak yeni tanıtılan bir ürüne ..ok atmayı bilir böyle yararlı çalışmalara girmezler.

Ama madem açmışsın bende yazayım.Gerekçesiyle birlikte.

MEİZU M6 Mini Player. /Türkiyede Next-Meizu olarak satılıyor.

Neden?
    2.4 inch 262.000 renk ekran QVGA ekran kullanlar bilir gerçekten kalitekli bir ekran üstten alttan sağdan baksan bile ekranda bozulma yok.
    35 saat pil ömrü meizuyu geçen sadece Cowon D2 ve teclast T39 var.
    Radyo çekimi 10 üzerinden 10 Bugüne kadar elimden o kadar player geçti radyosu bu kadar iyi olan yok.
    Ses kaltesi pırıl pırıl berrak bir ses. ROSH standartlarına uymayıp daha yüksek olsa iyi ilk yazılımı öyle idi. 40 olan ses seviyesinde 25 i geçemiyordunuz:) Ama şimdi öyle değil
    Kullanım kolaylığı ( tek elle kullanın )
    Sade ve şık tasarım ve kaliteli dış malzeme.

COWONCULARA TAKILAYIM BİRAZ:)

Son olarak kalitede COWON 10 ise Meizu 9 dur.
    Fiyatta ise Meizu 10 ise Cowon D2 6 dır. Cowon d2 4 gb 350 YTL Meizu M6 8gb 300 YTL ( 50 YTL ye de güzel bir cx300 alınır:)) +4gb hafıza

• aslında her yonden baska seyler soylenıyo.ama bence mp3 playerlerde en onemlı olan sey ses kalıtesi,calma suresi ve saglamlık...yanı malzeme kalıtesi...gidipte ekran kalıtesıne veya diğer ozelliklerine bakmak çok saçma geliyo.eger onlara bakcaksak mp3 yerine cep telefonu almalıyız....meizunun adını cok duymustum.fakat trextor vibez kadar iyi bir sese sahip mi,veya creative kadar kullanişlımı,veya sony kadar kalıtelımı sence.bu urunu kıyaslamaya sokuyosan bunları bilmelisin bence.ama bana gore mp3tekı en onemlı unsur ses kalıtesı ıse bunların ıçınde en kralı vibezdir....
  • en ii mp3 player diye bişey yoktur bu kişiden kişiye göre değişir, bissürü kriter var aslında vibeze en ii ses kalitesine sahip demek de doğru deil bnce, sonuçta ses de göreceli bir kavram,
    ama en alınabilir uygun mp3 playerlar denilirse bnce bunlar: cowon f2(veya u3)--samsung t9--meizu m6....bunları alanın memnun kalmaması biraz zor bn şahsen m6 ya yakınım, hem diğerlerine göre ekranı büyük, film flan izlenebilir, hem de bnm msjın 2 yukarısındaki arkadaş, ztn uygun olan fiyatı daha uygun yapabiliyor..yani m6nın f/p oranı bnce çok ii..
  • quote:

4)creative muvo

En iyi Mp3 Markası creative'dir, anlamayan akılsız insanlar gidip sony, i pod alır
  • Eğer gerçek bir mp3 player alınacaksa görevi sadece mp3 çalmak olan bir alet alınmalı. Ne kadar ayrıntı girerse ağırlık, boyut, şarj süresi, taşınabilirlik azalır. Şimdiye kadar bir çok mp3 çalar kullandım bunların arasında en memnun kaldığım ürün sony'nin 2gb hafızalı nw-s603 modeli idi. rahatlıkla çakmak cebime atıp istediğim zaman kolayca parça atlayabiliyordum.

Otobüs yolculuklarında ayrı bir kolaylık sağlıyordu avucumun içinde tutarak istediğim tüm seçenekleri bakmadan yapabiliyordum oysa bir ipod'u cep telefonu gibi tutup o şekilde işlemlerinizi yerine getirmeniz gerekir. kollarınızı bağlamış vaziyette yolculuk etmeyi seviyorsanız bu işkence olur Zaten bir ipodda ne kadar süre video izleyebilirsiniz ki? 40 dk. mı?

Şarj süresinden bahsetmeme gerek yok sanırım 30 saate yakın yüksek seste müzik dinleyebiliyorsunuz.

Benim tavsiyem eğer adam akıllı bir mp3 çalar arıyorsanız boyutları ufak yüksek pil ömürlü bir cihaza bakmanız( sony s603, cowon u3 vsvs..) Eğer medya oynatıcılı bir mp3 çalar arıyorsanız öncelikle sony psp'ye bakılmalı daha sonra cowon d2 gibi alternatifler düşünebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitter -- 14 Ekim 2007; 13:32:19 >

• meizu dan daha kaliteli denecek bir mp3 calar var ise o da cowon dur. ses kalitesi , ozellikler, pil suresi, kullanim kolayligi gibi bircok konu degerlendirildiginde. sony i bu arada mp3 calar diye nitelendiren kimdir merak ettim, daha gecen seneya kadar geri zekaliliar atrac formatinda israr ediyor ve de woklman diye satiyordular. sonunda adam oldular da mp3 calan cihazlar satiyorlar. ancak sony kadar iyi mi sorusu cok yanlis. Sony den her anlamda cok daha iyi . bir de ipod larin ses kalitesinin meizu/cowon/creative gibi rakiplerine gore acik ara geride oldugunu hepiniz biliyor olmalisiniz, ne isi var o listede yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN İYİ 5.1 SESE SAHİP DVD FİLM
    20 yıl önce açıldı
    En İyi BASS şarkıları..!!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • archos-iriver i da unutmayalim tabii.
  • herkesin çaları en iyisidir. (bkz: imza)
  • Archos 605 ve Cowon q5 lerde 800 480 16 milyon renkli ekranlar var.Bence şu anda en iyiler.Cowon daha çıkmadı o yüzden en iyisi bence Archoskullanıyorum diye dmiyrm ama kullansanız siz de dersiniz
  • bence tartışmasız archos 605 wi-fi serisi hem satıyorum hem kullanıyorum mukemmel bir cihaz

Sattıklarım
    dijital fot makineleri :http://forum.donanimhaber.com/m_18770885/mpage_1/key_//tm.htm#18792454
    archos 605 wifili :http://forum.donanimhaber.com/m_18771139/mpage_1/key_//tm.htm#18771139
    archos 405 :http://forum.donanimhaber.com/m_18739032/mpage_1/key_//tm.htm#18739118
    next meizu 1gb-2gb-4gb:http://forum.donanimhaber.com/m_18505836/mpage_1/key_//tm.htm#18517664
    dell core 2 duo 2 ghz t7200 2 gb 256geforce...http://forum.donanimhaber.com/m_18792166/mpage_1/key_//tm.htm#18792166

• quote:

Orjinalden alıntı: CounterGamer

quote:

4)creative muvo

En iyi Mp3 Markası creative'dir, anlamayan akılsız insanlar gidip sony, i pod alır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.