Şimdi Ara

En küçük 3D TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pcme bağlamak için tv arıyorum 3D olsun led lcd fark etmez smart olmasın saten pc bağlıcam ama küçük olsun 19" 20" 21" 22" flan üstüne çıkmasın yakın mesafe kullancam çünkü ama bu boylarda 3d tv bulamadım bildiğiniz varsa markası ne olursa olsun link atarsanız sevinirim hiç yoktan inceliğim şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum

• Aradığın ınc büyüklüğün de 3d monütör türkiyede zor bulursun.. Ebay yada amozon da 3 d çok model bulunmak da uzun iş ama hepsi gümrüktür şudur budur..
  • monütör var ama tv istiyorum yeri gelince flaşla flan izliyeceğim oda 32"den küçük yok acaba üretilmiyor mu ?
  • hım tv tmm ok zannetmiyorum üretiyorlardır da belki burda yoktur illaki vardır hocam olmaması saçma olur.

Bu arada 22" D5000 Series 5 SMART 3D Full HD LED TV diye samsung un kendi sitesinde var ama yabancı sitesin de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Te Amo Querido -- 31 Temmuz 2013; 18:39:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kopuk-83

Arkadaşlar pcme bağlamak için tv arıyorum 3D olsun led lcd fark etmez smart olmasın saten pc bağlıcam ama küçük olsun 19" 20" 21" 22" flan üstüne çıkmasın yakın mesafe kullancam çünkü ama bu boylarda 3d tv bulamadım bildiğiniz varsa markası ne olursa olsun link atarsanız sevinirim hiç yoktan inceliğim şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum

Şu linkteki ürünü tavsiye ederimhttp://www.sanalpazar.com/Lg-Dm2350d-Cinema-Tv-23-Inc-3d-Tv__isp8866636 hocam Lg DM2350D-PZ 23inc 3D LED LCD Monitör+TV tavsiye ederim... pasif gözluk kullanmasi en büyük artısı. 2 gozluk hediyesi var.full hd... 23 inç usb film oynatma kumandasi smarti felan var. Sifirini piyasada çok nadir bulabilirsin 2012 senesinin urunu. Ama sanalpazarda sahibinden de felan 2. El var. 2. El garantisi devam edeni cihazlar 500 tl civarinda. Yukaridaki linkteki ürünü ben almaya karar verdiydim.evdeki tv bozulunca Sonra vazgeçtim 42 inç büyük tv aldim. Linkteki satici 4 gozluk hediye veriyor ve daha 8 aylık cihaz. Garantisi var temi kaçirma derim. Sifiri 750 civarinda kacirmayin

• BOB_FARUK06 B kullanıcısına yanıt
    2.El için pahalı çeşitde yok doğru dürüst türkiyede 2014 serilerini mi beklesem onlarda belki işe yarar bir model çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.