Şimdi Ara

En küçük silikona rağmen kulakta durmama [Kulaklıktan anlayanlar içeri]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz üzere bazı kulaklıklarda en küçük silikonu taksanız bile kulaklık kulağınızda duramayabiliyor çünkü sorun silikondan ziyade o kulaklıkta ses veren yuvarlak kısım var ya silikon taktığımız hah işte orası oluyor. Orası büyük olduğu zaman ne yaparsanız yapın o kulaklık kulakta durmuyor. Mesela bende Sony mdr ex 650 kulaklık vardı ve kulağıma müthiş bir uyum sağlıyordu. Sonra bir ara rock zircon kulaklıkların forumda adı baya geçince denemek için aldım ve bir de ne göreyim kulağıma olmuyor. Sonra Bendeki sony ile rock zirconun o yuvarlak silikon takılan plastik kısımlarının boyutlarını karşılaştırdım ve sony'nin daha küçük olduğunu gördüm.

Bahsettiğim kısım kırmızı ile işaretlenen

En küçük silikona rağmen kulakta durmama [Kulaklıktan anlayanlar içeri]

Şimdi yazının karmaşık olduğunun farkındayım fakat asıl sorum için bunları açıklamam gerekiyordu. Yeni bir kulaklık arayışındayım. Yeni alacağım kulaklığı muhtemelen internetten alacağım. Şimdi biliyorsunuz bir ürünün kutusu açıldığında onu bir daha iade almazlar. Yani deneyip olmadığında iade edemem. Bende alacağım kulaklığın yuvarlak kısmının boyutlarının kulağıma uygun olması için hangi kriteri göz önünde bulundurmalıyım ? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

Not: Konu uygun bölüme açıldı fakat bölüm son derece pasif olduğu için buraya tekrar açıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kulagın bozuk

• yukarı

• Aynı dert bende de var. Her kulağa farklı silikon uç kullanıyorum mecburen. Ama yine bile düzgün durmuyor kulakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Aynı dert bende de var. Her kulağa farklı silikon uç kullanıyorum mecburen. Ama yine bile düzgün durmuyor kulakta.

Mesele silikonda değil hocam. Konu içeriğinde bahsettiğim şey

• Hocam airpods alabilirsin silikonlu kulaklık istemiyorsan.

• Cant Let Go kullanıcısına yanıt

Hocam airpods saçma sapan bir şey ya. Resmen kulağıma tecavüz ediyor. Ses kalitesi elbette mükemmel bunu nereden biliyorum ? Çünkü arkadaşımdan alıp 1 günlüğüne kullanmıştım. Silikon kulaklıklardan şikayetçi değilim bu arada. Umarım konu içeriğini okummuşsunuzdur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.