Şimdi Ara

EN MUTLUSU SUBARU KULLANICILARI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya’da ve İsveç’te düzenlenen müşteri memnuniyeti araştırmalarında otomobil kullanıcıları Subaru’yu bir numara seçti.

Alman araştırma şirketi ADAC-AutoMarxX tarafından otomobil kullanıcıları arasında haziran 2007’de yapılan araştırmada, Subaru aldığı 1,19 puanla müşteri memnuniyeti kategorisinde birinci oldu. Subaru’yu, Toyota (1,29) ve Honda (1,30) markaları izledi. Subaru yetkili satıcı memnuniyetinde de bir numarayı kaptırmazken, ürün memnuniyeti kategorisinde Porche’un ardından ikinci sırada yer aldı.

İsveç araştırma şirketi Autoindex tarafından düzenlenen, 2007 Tüketici Memnuniyeti anketinde ise otomobilinden en çok memnun olan müşterilerin Subaru kullanıcıları olduğu belirlendi. Anket, yaklaşık 6000 otomobil sahibine; araçları, satış süreci, servis ve marka sadakati konularında yöneltilen 150 soru sonucunda derlenen müşteri memnuniyeti verilerini içeriyor. Her bir kategoride Subaru’nun üstünlüğünü kanıtlayan anket sonuçlarına göre:

· Araç (kalite, güvenlik, ekonomi…) kategorisinde Subaru 1. sırada,
    · Satış süreci (yetkili satıcı, showroom, satış personeli…) kategorisinde Subaru 1. sırada,
    · Marka sadakati kategorisinde Subaru 1. sırada,
    · Servis ve satış sonrası hizmetler kategorisinde Subaru 2. sırada yer aldı.

Müşteri memnuniyeti araştırmalarından elde ettiği yüksek dereceler, Subaru markasının performansı, güvenilirliği ve üstün üretim teknolojisi ile otomobil kullanıcıları nezninde fark yarattığının en belirgin kanıtı. Subaru, sürüş performansı ve güvenliği arasındaki dengeyi, marka ile bütünleşen Sürekli Simetrik Dört Çeker Teknolojisi (S-AWD) ve yatay yerleşimli Subaru Boxer Motor sayesinde sağlıyor

http://www.subaru.com.tr/images/news/53_news.doc

• ilginç
  • İmpreza'yı çirkinleştirdiler. Eylülde geliyor deniyor. Ben daha ziyade 2008'deki forester'ı merak ediyorum. Firmanın en önemli kozlarından biri. Bakalım tasarım ve özellikleri ne seviyede olacak? Bir dizel motorda olası.
  • Bu haberi geçenlerde okumuştum,yayınlamadım. Kısıtlı sayıdaki insana uygulandığı için ben bu tip anketleri pek önemsemiyorum.Paylaşım için teşekkürler.
  • Saglam arabalardir Subaru'lar.
  • Türkiye'de ise distribütör firmanın üstün(!) performansı sayesinde sondan birinci olur ancak...
  • Nerde forumun japoncuları. Eksik olmasınlar teşrif etmemişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hll olsun .. Japon
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Nerde forumun japoncuları. Eksik olmasınlar teşrif etmemişler

bu gerilim niye ???

böyle anketler bizim ülkemizdeki durumların nedeyse zıttını yansıtıyor hepp ama memnun edemeyecek bir araçta değil doğruya doğru şimdi . Bir de bizde subarı deyince direk imprezza akla geliyor (şahsen benimde aklıma o geliyor ) ama subaruyu değerlendirirken diğer araçlarını göz önüne almak gerek. Örneğin ; legacy(yanlış yazmış olabilrim ) diye bir sedanı var hem spor hem ağır karaktere sahip çok etkileyici br sedan bu sedan tek başına insanı memnun etmeye yetiyor

• Subaru firması yıllardır çok kaliteli arabalar üreten, kendine özel bir firma. rallilerdeki başarısını yollara taşıyan bir araç. Bende ABD'nin kuzey bölgelerinde (Alaska) subaru satışlarının oldukça iyi olduğunu okumuştum. 4 çeker teknolojilerde çok başarılı bir firma (Tüm arabalarıda 4 çeker sanırım). Ama fiyatının biraz pahalı olması, çoğunlukla motor hacimlerinin yüksek olması, dizel dezavantajı (subaru dünyada ilk defa boxer motor bir dizel üretti) satışının ülkemizde satışının az olmasına neden oluyor.
  • Evet Subaru mutlu eder,hemde modifyeli WRX yada STI olursa.
  • anket sonucunda bir anormallik yok ..

subaruyu alan adam zaten subaru almak için subaru almıştır ..
    kafayı o arabaya takmıştır bir kere almış mesut olmuştur yolda bozulsada kırılsada dökülsede sürücüsüne hoş gelir..hatta arabanın karşısına geçip helal olsun be nasılda akis kesti filan diyedebilir .. anket sonucu normal

bu neye benzer bir kolonyacı dükkanına gider bir sürü kolonya çeşidi vardır ama şahıs pereja ister eyüp sabri tuncerde kolonyadır johnsonda ama vatandaş ısrarla pereja veya revedor kullanmak ister ..bize ne kadar kokusu kötü gelsede biz buna sahip olmak i ıstemesekte adam onu kullanacak ..o adam mutludur ..çünkü kafayı taKmıştır ona kusur göremez .. kendince sıradışı model ve müşterisi subaruyu kabul etmiştir ..kötümü etmiştir ..hayır .. beklentisini karşılıyormu karşılıyor çünkü onu o seçmiştir .. benimde bi ara aklımdan geçmişti sonra ne olduda vazgeçtim hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 24 Temmuz 2007; 19:04:27 >

• kime göre neye göre tırt
  • Orjinalden alıntı: altin-orfoz

kafayı o arabaya takmıştır bir kere almış mesut olmuştur yolda bozulsada kırılsada dökülsede sürücüsüne hoş gelir..hatta arabanın karşısına geçip helal olsun be nasılda akis kesti filan diyedebilir ..

Bir ara bende rahmetli Barış'ın Yalancı yarim dizisinde şöförlüğünü yaptığı Subaru modelini takmıştım ama servisi vs zorluğu çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 20 Temmuz 2007; 18:34:41 >
  • Doğrudur !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.