Bildirim
En pahalı lensler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
canon 1200mm f5.6 var, 100.000 dolar civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
onun yanı sıra değerini bilemediğimiz lensler de var, carl zeiss 50mm f0.7 mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rvelous -- 14 Şubat 2012; 17:47:30 > -
leica nın ne mantığı var pek anlamadım..ama sigma 200-500 o fiyatı hakediyor diye düşünüyorum..quote:
Orijinalden alıntı: M@rvelous
canon 1200mm f5.6 var, 100.000 dolar civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
onun yanı sıra değerini bilemediğimiz lensler de var, carl zeiss 50mm f0.7 mesela -
En pahalısı aranırsa konu uzar gider çünki özel sipariş verilerek yapılan lenslerin fiyatıda bol sıfırlı haliyle..quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
leica nın ne mantığı var pek anlamadım..ama sigma 200-500 o fiyatı hakediyor diye düşünüyorum..
Alıntıları Göster
Yanılmıyorsam en pahalı lens 2 milyon $'lık Leica Apo 1600mm F/5.6
2. Zeiss Apo Sonnar 1700mm F/4
Özel üretilmeden ulaşılabilecek extreme lensler ise Sigma 200-500mm F/2.8 , Canon/Nikon 600mm F/4 ,Sigma 300-800mm F/5.6 ,Leica F/0.95 vs. vs.
-
1: LEICA APO-TELYT-R 1:5.6/1600mm
Price:16 million HKD ( 2,064,489 USD )
2: Zeiss Apo Sonnar T* 1700 mm F4
Price: disclose
3: Canon EF 1200mm f/5.6 L USM Lens
Price: 9,800,000 yen ( 102,498.2 US$ )
4: Sigma 200-500mm f/2.8 EX DG Telephoto Zoom Lens - Canon Fit
Price: £19,399.01 ( 31,987.0276 US$)
5: Canon EF 800mm f/5.6L IS USM Super Telephoto Lens
Price: £10,359.14 ( 17,081.1859 US$ )
6: Sigma 300-800mm f/5.6 EX DG HSM
Price: $9,999.00 on amazon
7: Sigma APO 300-800mm f/5.6 EX IF HSM Lens for Nikon
Price:£7,273.99 ( 11,994.0821 US$ )
8: Nikon 600mm F4G ED VR AF-S Nikkor Lens
Price: £6,999.00 ( 11 540.6511 US$ )
9: Canon EF 400mm f/2.8L Image Stabilization USM Lens
Price: £6,659.34 ( 10 980.5857 US$ )
10: Nikon 400mm F2.8G ED VR AF-S Nikkor Lens
Price: £6,499.00 ( 10 716.2011 US$ )
Kaynak:http://regality.hubpages.com/hub/10-Most-Expensive-Camera-Lense
-
Spor TOTO Süper Lig ve Bank Asya karşılaşmalarında gördüğüm telephoto lenslerin fiyat aralıkları ne acaba? özellikle beyaz olanlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikiziltoprak -- 14 Şubat 2012; 19:09:44 > -
Bunlari kullananlar var midir ya da ornek fotograflari var midir? İnceleme isteriz fp orani nedir ne degildir bir bakalim -
Dünyanın en pahalı lensinin görüntüleri ;quote:
Orijinalden alıntı: malumatfuruş
Bunlari kullananlar var midir ya da ornek fotograflari var midir? İnceleme isteriz fp orani nedir ne degildir bir bakalim
-
quote:
Bunlari kullananlar var midir ya da ornek fotograflari var midir? İnceleme isteriz fp orani nedir ne degildir bir bakalim
National Geographic belgesellerinde kullanılıyor. 70-300 mm Tamron ile Kaplanı çekebilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: jamboree
Benim bildiğim ilk iki,
1 - Leica M Prototype le 2/50 mm Summicron - $36,500
ikinci el, üzerinde soyulan yerler varmış.
<Link>
2 - Sigma 200-500mm f/2.8 - $25,999
<Link>
Hocam 50mm f2 summicron bende de var, bu fiyat olmadığına eminim
Sharks@ yakışır, o ne güzel lens öyle
-
Hocam 1 milyon ben 1 milyonda siz koyun alalım.Sizin nex-5n'de kullanırız -
türkiye'de canon 1200mm ile adamı dışarıda çekim yaparken yakalasalar bazuka filan sanıp direkt içeri tıkarlar. biraz fazla büyükquote:
Orijinalden alıntı: CanTnçr
Hocam 1 milyon ben 1 milyonda siz koyun alalım.Sizin nex-5n'de kullanırız -
2 milyon doları Leica'ya vereceğime gider gözlemevi kurar, onun teleskobunu kullanırım daha iyiquote:
Orijinalden alıntı: spitzer
türkiye'de canon 1200mm ile adamı dışarıda çekim yaparken yakalasalar bazuka filan sanıp direkt içeri tıkarlar. biraz fazla büyük
Alıntıları Göster
-
1700mm ye o kadar para verdik diyelim 2xTC takabilecekmiyiz
: ) -
quote:
Orijinalden alıntı: safa_oyuncu
quote:
National Geographic belgesellerinde kullanılıyor. 70-300 mm Tamron ile Kaplanı çekebilir mi?
2 milyon dolarlık aleti de iki kedi çekecek diye riske atmazlar heralde diye tahmin ediyorum
-
quote:
quote:
quote:
National Geographic belgesellerinde kullanılıyor. 70-300 mm Tamron ile Kaplanı çekebilir mi?
2 milyon dolarlık aleti de iki kedi çekecek diye riske atmazlar heralde diye tahmin ediyorum
Hahahaha :) hayran kaldım bakış açısına
-
5 milyar dolar harcayip insaa ettikleri komunikasyon uydularini rokete bindirip uzaya niye gönderiyorlar ki; cok riskli kiquote:
Orijinalden alıntı: halogquote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
-
En pahali lens insanin kendine yakisani giymesidirquote:
Orijinalden alıntı: 145tr
5 milyar dolar harcayip insaa ettikleri komunikasyon uydularini rokete bindirip uzaya niye gönderiyorlar ki; cok riskli ki
Alıntıları Göster
Leman'da miydi Penguen'de miydi bu kose?
Simdi ben 50mm f1.8D'yi 3 milyon $'dan satisa cikarsam en pahalisi o olur aslinda. Alan olmasa da namim yurur
-
quote:
Orijinalden alıntı: halog
quote:
quote:
quote:
burada kedileri küçümsediğim anlamı çıkmasın sayın veteriner hekim
yani bizde olmayınca böyle yere göğe sığdıramıyoruz, belki ben sahip olsam yüzüne bile bakmayacağım
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: halog
quote:
quote:
quote:
burada kedileri küçümsediğim anlamı çıkmasın sayın veteriner hekim
yani bizde olmayınca böyle yere göğe sığdıramıyoruz, belki ben sahip olsam yüzüne bile bakmayacağım
tercihinizdir saygı duyarım :) Umarım ilerde sahip olursunuz :)
Benzer içerikler
- keysmart kimin
- instax mini 11 turuncu ışık yanıp sönüyor
- basılı bir belgeyi dijital ortama aktarmak için neler yapabiliriz
- e devlet askerlik fotoğraf yükleme
- dc 5v ne demek
- çocuk fotoğraf makinesi tavsiye
- hdr ne işe yarar
- photoshop yapay zeka
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X