Şimdi Ara

En sevdiğim 3 insandan 2'si sigara içiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem ve sevgilimden bahsediyorum.Sigaradan nefret ediyorum ve onların kendilerine bu şekilde zarar veriyor olmaları çok çaresiz hissettiriyor.Çok şey denedim baskı da yaptım ağladım yalvardım da çare olmadı.Bilinçaltıma yerleşmiş artık bu sabah yine bağırarak uyandım rüyamda sesleri kısılmıştı.Ne yapabilirim bırakmalarını sağlamak için ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum sen sigara icmedigin icin bilemezsin tabi sigarayi birakmak cok kolay degildir

Bende kac senedir iciyorum bir kac sefer birakmayi denedim olmuyor arkadas birakamiyorum

Simdi bir iki eleman gelir "hersey kafada bitiyor moruqq" der ama o isler öyle kolay degil

• Fazla abartıyorsunuz bence. Ben de sigaradan nefret eden biriyim ama bu insanların kişisel tercihleri. Tavsiye edebilirsin ama bırakmak istemiyor olabilirler. Tamam sağlıksız da 10yıl erken ölecek değiller yani? Cips yemek gibi bişey sonuçta. Rüyalara girecek kadar kötü bişey değil. Sizde obsesyona dönüşmüş sanırım

• Sigarayı bende sevmem ama içen içsin. Herkesin kendi hayatı.
  • Annem 25 senedir içiyor onun için zor diyelim sevgilim ise düzenli olarak 1 yıldır içiyor maksimum ki bağımlı değilim diyor ve bazı günler içmediği oluyor sizce bu bir bağımlılık değil mi ve onun da mı bırakması zor içmeyin siz de bırakın şu lanet olası şeyi.Bir arkadaşımın annesi bir arkadaşımın babası hayatını kaybetti akciğer kanserinden

• Dabster kullanıcısına yanıt
    Her gün rüyama girmiyor tabii obsesyon seviyesi değil ancak çok cips yiyen çocukları için endişelenen anneler gibi düşünün sevdiklerinizin hayatını her şeyin üstüne yerleştirdiğinizde oluyor böyle durumlar.

• bravo hocam herkesin hayatına kimse karışamaz mottosu erken geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mnebjk kullanıcısına yanıt
    öyle sevgiliden hayır gelmez ayrıl ilerde çocuk yaparsan annesi çocugu zehirleyecek o sigara ile geç olmadan ayrıl bas tekmeyi bağımlı zavallıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InScienceWeTrust -- 27 Temmuz 2018; 8:40:56 >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    dogru soyluyorsun hocam. Icmeyen adam onun nasil bi caresizlik yaptigini bilemiyor. Keske hic baslamasaydik. Icmeden baslamadan once ben nasil duruyordum diye dusunuyorum. Insallah birakiriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.