Şimdi Ara

En sevdiğiniz kamyon markası (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
0
Favori
290.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyide şahinleri biliosun.dağılmayan şahin mi var.öle olcaksa hiç yapmasınlar.bak renoda türkiyede üretim yapıo axor türkiyede üretilio travego keza öle.tamamen yerli bişey yapamıyacığmıza göre bukadar olur anca
  • bmc şantiye içindir.axor uluslararsı taşımacılık.sen gördünmü uluslararsı taşımacılık yapan bi bmc çekicisi.bzm 2005 axor da da değişen bir şey yok bu zamana kadar...ayrıca bmc hala euro 1 mi kullanıo?
  • aslında kamyon ve tırlardan anlamam ancak eniştem kamyon alıcam diye evden cıktı tırla geldiği günden beri ve birde iç kabini gördükten sonra zevkli oluyordur sanırım kullanması diye düşündüm burdan sesleniyorum bana tır kamyon hiç farketmez birkere kullandırana bende benim setra veya starliner2 otobüsü kullandırırım ben cok konustum hadi herkese kolay gelsin emeklerinize klavyenize ve mousenize sağlık hepinize iyi aksamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 28 Temmuz 2007; 21:21:56 >
  • abi bzm araba türkiyede pek durmuyor.ztn garaj 5 . sitede. fırsat olduğu zmn tabikide olur. axor kullanırsın dimi ? beğenmeyenler var da
  • hiç farketmez ford 1210 bile olur yani bende sana gel otogara veya ben bornovaya parkederim otobüsü gel kullan ehliyet sorun olmaz kaptırsanda gel yani
  • ooo saol abi.ztn aralıkta geri alcam uzunyola bile cıkarız beraber
  • zaten birdaha kaptırırsan trafik polisinden önce ben kovalıcam seni haberin olsun
  • yok abi bi daa yaparmıyım hiç.saol beni uyardığın için
  • BMC yurtdışına yolladığı
    HAWK
    FALCON
    CONDOR
    850 - CLUB
    850 - TBX
    880 - SC - LX
    215 - SCB Romanya - İtalya - İspanya
    220 - SLF Romanya - İspanya - Bulgaristan
    modellerinde 2006 dan beri EURO 4
    Yurtiçi araçlarında
    220 - CB
    215 - SCB
    gibi modellerinde müşterinin parasına göre halen EURO 3 - EURO 2 kullanıyor.
    Kamyonlarından PROFESYONEL serisinde ise yurtdışına EURO 4 , Türkiyede ise EURO 3 motorlar kullanıyor.
  • Ben şahsem öle şantiye işi falan olcaksa Pro alırım abi.Sürerim valla dağa bayıra çamura banamısın demez ya...Yoksa alcam Mercedesi manı scaniayı dafı oraya sürtürcem buraya sürtürcem milyarlık parçasıyla uraşacam olurmu ya.
    Zaten ben ne kadar kazanacam ki.
    Zaten maşallah arabada bi tampon var nerdeyse yere sürtcek...
    Hadi bakalım...11 senelik bir efsane...B(ritish)M(otors)C(ompany) Profesyonel....
    Yemin ediyom param olcak işim bu olcak alcam 1142 yi bide kırmızıyı of be...
    Cd çalarıydı.Merkezi kilitli.Otomobil gibi araba ya...
  • Tatalar

En sevdiğiniz kamyon markası

• Tata, 50.yilarda otomotiv dünyasina mercedes yardimiyla merhaba demisti....
    bazi kamyonlarda halen eski MB kupalari kullaniyorlar....mesela
    o bildigimiz burunlu mersonun kabini.....
    Tata Nostalji

• Resimler gerçekten hem arşivleyici bir yapı hemde bilgilendirici bir mesaj niteliğinde...

• sewiğim markaları şöle sıralarsak
    1.renault magnum
    2.mercedes actros
    3.daf
  • Bu başlıkta heralde nihai ömrünü tamamladı galiba...
  • BMC nin ne kadar pazar payı varmış.Yani o dergide kaç yazıyor?Yoksa normalde Türkiye yi BMC yönetiyor.
  • en güzeli SCAINA
  • Olsun yinede Türkiye yi BMC yönetiyor...
    Ha bu arada tüm medeni(!) arkadaşlara söyliyeyim...Ben BMC fabrikasında üretim bölümünde çalışıyorum...

Yani benim hayatımda bindiğim binlerce kamyon , kamyonete , otobüse , askeri araca burdaki kimse binmemiştir. Yani ona göre haberiniz olsun...
  • arkadaşım bmc fabrikası bzm axor incelemişti.bizden aracı istediler bizde verdik incelediler.arkadaşlar inanmadı . öle bişe olamaz dediler.olabilir değilmi?
  • quote:

arkadaşım bmc fabrikası bzm axor incelemişti.bizden aracı istediler bizde verdik incelediler.arkadaşlar inanmadı . öle bişe olamaz dediler.olabilir değilmi?

Böyle bir şey akla mantığa sığarmı yahu?
    Koskoca yıllardır kamyon üreten bir firma bi kamyondan canlı olarak kopya çekecek.
    Hadi çekecek öyle mi ister ya?Her otomotiv firması birbirlerinin araba broşürlerini alıyo takip ediyo ne yapmış ne etmiş diye..

Ona bakarsanız Mercedes , Man , Volvo gibi firmalar artık birbirleriyle stil kopya alışverişi yapıyor.
    Man otobüs yaptı aynı Mercedes , o kamyon yaptı aynı scania..
    Devir artık o devir.
    Kamyonu kimden istemişler sizden mi? Valla gülerim buna ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERKAN850 -- 3 Ağustos 2007; 3:07:57 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.