Şimdi Ara

En sıcak gezegen kaç derece mesela?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bişi sorcam şimdi benim bütün sömler epey gelişmiş gravitasyonu açmak için terketmeye kıyamıyorum. En sıcak gezegenimde sıcaklık 70 derece. Sizce yeterli mi bu sıcaklık. Mesela 1. 2. yada 3. gezegenlerde ne kadar oluyo yaklaşık? Evet derseniz nanit 4 'e çıkarmak için uğraşacam yoksa boşuna heba etmeyelim madenleri.

• Aynı sorunu ben de yaşamıştım gelişmiş bi söm terkettim 20k puan da beraberinde gitmişti, ama değdi buna 1'den yeni bi söm aldım sıcaklığı 85°C ile 125°C arasi buydu bi solar bana 51 enerji sağlıyodu ben de 5900 solarla açtım gravitasyonu

uzun vadeli düşünürsen 1'den söm almak gravitasyon için daha mantıklı, alan küçük çıkıyo olabilir ama biraz geliştirmek istersen terraformer basarsın alanı büyütürsün

gravitasyonun ve sonrası konusunda her türlü sorunu cevaplamaya çalışırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiperX

bi solar bana 51 enerji sağlıyodu ben de 5900 solarla açtım gravitasyonu

Benim 70 derece olan gezegenimdede 1 solar 50 enerji veriyor. Bu durumda 100 solar fazla basarak açığı kapatırım. En iyisi burda yatırımlara devam edeyim ben.
  • Ya bu arada uzatıyomuşum gibi oldu ama şimdi gezegenlerimi inceledimde tekrar 8. sıradaki sıcaklığı 34 derece olan gezegendede 1 solar 50 enerji veriyor (32 solar var 1600 enerji yazıyo karşısında.) Ben hiçbişi anlamadım bu işten sıcaklığın önemi nerde kaldı o zaman?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiphopman

Benim 70 derece olan gezegenimdede 1 solar 50 enerji veriyor. Bu durumda 100 solar fazla basarak açığı kapatırım. En iyisi burda yatırımlara devam edeyim ben.

70° olan bir gezegen 50 enerji vermez bildiğim kadarı ile sen buna hammaddeye gelip bir hammadde hesapladan baktın mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KyoKusanagi

quote:

Orjinalden alıntı: hiphopman

70° olan bir gezegen 50 enerji vermez bildiğim kadarı ile sen buna hammaddeye gelip bir hammadde hesapladan baktın mı ?

@hiphopman hammadde menüsüne ilk girdiğinde zaten solarlar sana 50 üretiyormuş gibi gelir bu normaldir. hammadde menüsünden hesapla tuşuna bastıktan sonra solarların gerçekte ürettiği enerjiyi hesaplayabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: HiperX
    @hiphopman hammadde menüsüne ilk girdiğinde zaten solarlar sana 50 üretiyormuş gibi gelir bu normaldir. hammadde menüsünden hesapla tuşuna bastıktan sonra solarların gerçekte ürettiği enerjiyi hesaplayabilirsin

Doğru söylüyorsun hocam güncelleyince azaldı enerji. Neyse alacaz bizde bi 1'den gezegen napalım
  • Boşver SICAKLIK Hesabı Yapmaya Sen 150 Plazma Bas Oraya Uyduları Uçurmasınlar...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CW_Doktoray

Boşver SICAKLIK Hesabı Yapmaya Sen 150 Plazma Bas Oraya Uyduları Uçurmasınlar...!

haklısın patlamaması için savunmayı sağlamlaştırman lazım ama 150 plazma kimsenin gözünü korkutmaz ben 20 milyonluk savunma bastım eleman geldi vurdu

en iyisi savunma basmadan çok hızlı bi şekilde ( mesela bi gün içerisinde ) solarları toptan çıkarmaktır, onun için de nanit 4 (min.), tersane 12-13 (min.) yapmak ondan sonra basmak lazım, bu şekilde sıcak bi sömde 20-21 saat içinde çıkartırsın solarları

• en sıcak gezegen merkur die biliyom Neredeyse yok denecek kadar ince bir atmosfere sahip olan Merkür‘de gündüzleri 473 santigrat dereceye kadar çıkan sıcaklık geceleri - 173 santigrat dereceye kadar iniyor öğlenleri solar uydu basar akşamları da deu depolarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canus -- 31 Ağustos 2006; 18:11:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: selecter

ben geçen termomotre koydum 567 derece geldi

Sen magmaya inmişsin birader, o ne öyle
  • geyik için gereksizler bölümü var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Eagle®

geyik için gereksizler bölümü var

Napsın çocuk orda post artmıyor burda artıyor
  • 20°C ile 60°C arasi idi solar 28 ci kademe 7180 solarla açtım gravitsayonu
  • Çap 12800 km (162 /163 Alanlar)
    Sicaklik -28°C ile 12°C arasi
    Pozisyon 2:94:10

ben burda bastım valla

söm atmak istemedim hem savunma tek burda vardı 13 k solar bastım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozbayram

Çap 12800 km (162 /163 Alanlar)
    Sicaklik -28°C ile 12°C arasi
    Pozisyon 2:94:10

ben burda bastım valla

söm atmak istemedim hem savunma tek burda vardı 13 k solar bastım

peki daha sonra solarları patlatmadın mı , patlattıysan savunma zarar görmedi mi

• Bende ana gezegende bastım solarları valla, kasamadım yeni gezegen yapmaya 1lerden 2lerden. 8406 solara bitirdim işi Bu arada savunma hayvan gibi olduğunda kimse patlatamazda onları. Artık büyük bi saldırı yediğimde patlar, o zaman gezegen patlar zaten o savunmaya bilmiyom kaçbin filo gerekir
  • benimkileri daha patlatan çıkmadı :) biri patlatsada çöpü çalsam :) ama riplerle saldırmaları lazım yoksa kar edemezler. riple saldırırlarsada önüne filo çekerim
  • gerek yok ana gezegeninde yaparak en iyisini apmışsın ben 6m luk savunmayla birazda filoyla bamaya kalkmıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.