Şimdi Ara

En Sıcak Ramazan Kampanyası: CardFinans'tan Ramazan'da 75 TL ParaPuan! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
9
Favori
13.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceramicer43

arkadaşlar benim yattı hemen..bu puanları marketlerde kullanabiliyormuyuz..örnegın; migros-kipa-bim gibi..

Sanırım kipa ve carrefour'da kullanabiliyorsunuz market olarak sadece..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekstrede 75.000 puan yaziyor ama kart bilgilerimde 75 tl puan yok neden acaba? Basina boyle birsey gelen varmi hic?

• tansastanda hediye kart alsak oluyormu?
    bugun ikinci alisverisi migros kart alarak yaptim ama sms gene gelmedi. musteri hizmetlerini arasak gecerliligini soyleyebilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Arkadaşlar geçen sene bu kampanyada her alışveriş sonrası mesaj geliyordu diye hatırlıyorum.

Dün bir marketten 85tl alışveriş yapmıştım. Finans posu yoktu. Yapikredi posundan geçtik. Baktım msj gelmedi fise baktım. Basgimpa gıda Ltd falan yazıyor.

Bugün msj geldi işte 50tl lik tek çekim gıda kampanyasından 10tl puan yüklendi diye.

Şimdi madem bunu market ve gıda olarak gördü. . İlk 75e de saymis mıdır?

Bende aynı durumdayım sonuc nedir bilen varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Arkadaşlar geçen sene bu kampanyada her alışveriş sonrası mesaj geliyordu diye hatırlıyorum.

Dün bir marketten 85tl alışveriş yapmıştım. Finans posu yoktu. Yapikredi posundan geçtik. Baktım msj gelmedi fise baktım. Basgimpa gıda Ltd falan yazıyor.

Bugün msj geldi işte 50tl lik tek çekim gıda kampanyasından 10tl puan yüklendi diye.

Şimdi madem bunu market ve gıda olarak gördü. . İlk 75e de saymis mıdır?

Bende aynı durumdayım sonuc nedir bilen varmı acaba

aynı durum bende de oldu geçerli oluyor bana yüklendi 10 tl ve 75 tl

• müşteri hizmetlerini mutlaka arayın, teyit ettirin

kampanya havuzunda gözüküyor para puanlar
  • mmm1983 M kullanıcısına yanıt
    sagol hocam sımdı gonul rahatlıgı ıle alısverıs yapabılrım
  • Hiç kullanılmamış cardfinans kredi kartım var. Bu kampanya nedeniyle kullansam, hemen kart ücreti yansıtırlar mı?
  • 4 farklı günde Migros Hediyem Karta Cardfinas kartımla 75'şer TL yükledim . Son yüklemeden yarım saat sonra cep telefonuma mesaj geldi
    parapuanlar kartıma yüklenmiş 21 Ağustosa kadar kullanabilirsiniz diyor.
  • 75'lik bim, 75'lik migros, 2x75 de makromarket hediye kartları toplayarak tamamladım alışverişleri, 10dk sonra mesaj geldi puanınız yüklenmiştir diye..

bol bol kart var elimde artık parça parça harcarız bunları

güzel oldu sağolsun finansbank..
  • Bu "FİNANS PUAN"lar Şok ve Carrefoursa da geçiyo bilginize !!

Geçen sene Şok Marketlerinde yoktu 5 6 ay önce geçmeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Hiç kullanılmamış cardfinans kredi kartım var. Bu kampanya nedeniyle kullansam, hemen kart ücreti yansıtırlar mı?

ben bırak kullanmayı atm ye soktum 3 senelik kartı 1 ay sonra aldılar parayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASiLKaN88

75'lik bim, 75'lik migros, 2x75 de makromarket hediye kartları toplayarak tamamladım alışverişleri, 10dk sonra mesaj geldi puanınız yüklenmiştir diye..

bol bol kart var elimde artık parça parça harcarız bunları

güzel oldu sağolsun finansbank..

Aynen bende mıgrosdan hedıyem kart alarak 2*75 tl yuklettım 2 tanede normal alışveriş yaptım ancak cekılen pos cıhazının gıda olarak geçmesine dikkat edin mıgros farketmıyor. 10 dk sonra sms geldı yatan 75 tl yede sheel gıdıp yakıt aldım arabaya.sımdı hanımın kartına başladım.cok sıcak bır kampnaya gerçekten.
  • 75 TL ve üzeri harcamaların Finansbank POS’larından (yani üye işyerlerinden) yapılma zorunluluğu yoktur.

diye bir madde var finansbank ın sitesinde ve bana gelen dünkü çağrıda alışverişlerin 2 sinin finansbank posundan geçmediği için sayılmadığı söylendi.

Neden böyle bir tutarsızlık var :S üstelik sayılmayan alışverişler sayılanlarla aynı yerden alınmışken. Ne zannediyorlar pos makine uzmanı olupta analiz yapmamızı mı?
  • puanlarla yakıt akabileceğimiz yerler var mı
  • böyle bir zorunluluk yok dostum, benim alışverişlerin sanırım hepsi başka banka poslarından geçti..

tek zorunluluk pos cihazının mcc kodunun "gıda" olarak gözükmesi bankada..

sen müşteri hizmetlerine alışverişlerin gıda olarak görünüp görünmediğini sormalısın sadece..
  • Şartlarda yazmışsa en azından tüketici hakem heyetine ekstre ile başvurup puan yatması sağlanabilir problem olursa. Ancak, finansbank müşteri temsilcilerine herhalde full yetki verilmiş ki keyiflerine göre açıklama yapıyorlar. Benim de evimister sitesinde finansbanka özel indirim yansımayınca aradığımda, şikayetime "tek seferde 150 Tl harcamanız gerekiyordu, siz taksitli ödemişsiniz" dediler. Tek seferde ödemenin ne olduğunu kendisi de çok iyi biliyor da! Şartlarda zaten 12 taksit ve %XX indirim yapılacaktır yazıyordu. Teknik hata olmuş, 40 TL indirim için 40 takla atmışlardı. Olabilir yani. Siz ekran çıktılarınızı saklayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorus

memlekettengelsin.com dan yapılan alışverişler gıda alışverişi olarak gecerlimi? deneyen oldumu?

+1
  • ne farkeder ki hocam, altı üstü alışveriş yapıyoruz, pos makineleri konusunda uzmanlaşmamızı mı istiyorlar :) Gerçekten başka işlerim olmasa hakem keyeti ile uğraşır hakkımı alırdım, benim kızdığım nokta neden gerizekalı yerine koyuluyoruz. Müşteri hizmetlerindeki bayan bana neden diye sorduğumda "bir nedeni yok böyle" dedi. ...

@ASiLKaN88
  • bende tamamladım alişverişlerimi mesaj gelmedi 1 gün geçti aradan provizyonda işlemler hala bakalim eger yarinda gelmezse aramak zorunda kalicam sanırım müşteri hizmetleri ni...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.