Şimdi Ara

En Sıcak Ramazan Kampanyası: CardFinans'tan Ramazan'da 75 TL ParaPuan! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
9
Favori
13.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sp@wn

Arkadaşlar bu hediye kartları sonra nasıl kullanıyorsunuz?
    İhtiyacınız olduğunda mı bu kartlarla alışveriş yapıyorsunuz?
    Eşimde var Finansbak kartı. 75 TL iyi puan.

Son kullanma tarihi gelmeden önce istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
  • kolay gelsin herkese :-) bende bugün bimden kart tan 3 adt hediyem kart aldım 75 lira tutdu ondan öncede 26 liralıkm alışveriş yaptım ikisini ayrı ayrı kart tan gecdi tele mesaj geldi 2 adt 30 tl üzeri alışlveriş yapın 15 tl parapuankazanın diye şimdi ilk 75 yapmış oldum gecen sene her 75 alışverişimde mesaj geliyordu ama bunda gelmedi daha bimden 3 adet 75 liralık hediyem kart alcam işlallah bir sorun cıkmaz bu hediyem kartların kullanım süresi nekadar ?
  • yaptıgınız alışverişlerden sonra mesaj geliyor mu telefonunuza?
  • dun 0850 numaradan kayit yaptim marketin icinden vw 5 dakka sonra alisveris yaptim. fakat ne katilim sms.i nede alusveristen sonra sms gelmedi. bilgilendirme sms'i geliyormu? yada 75 lik alisveris gume gitmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhantr26

dun 0850 numaradan kayit yaptim marketin icinden vw 5 dakka sonra alisveris yaptim. fakat ne katilim sms.i nede alusveristen sonra sms gelmedi. bilgilendirme sms'i geliyormu? yada 75 lik alisveris gume gitmesin.

Bana sadece son alisverisde mesaj geldi kazandiniz diye ve slipde de 75 puan kazandiniz diye yaziyor.

• BKM express ile yapılan ödemeler geçerli değilmiş.
  • 75 tl puan son alisvetisten sonra hemen yatiyor mu yoksa kazandiniz yaziyor sonra mi yatacak
  • Ben iki mopaştan birde mahallenin kasabından yaptım alışverişi hiçte sormadım gıda olarakmı geçiyor diye, şimdi son 75'lik alışveriş kaldı ama daha zaman var.
    Müşteri hizmetlerini arasam öğrenebilirmiyim?
  • @hurshitBKM express ile yapılan ödemeler geçerli değilmiş. Hayır geçerli ben migros sanal market yaptım yattı 75 tl
    @megtry;75 tl puan son alisveristen sonra hemen yatıyor mu evet yatıyor
    @furlaka ;Müşteri hizmetlerini arasam öğrenebilir miyim? öğrenemezsiniz dünyadan haberleri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polyo

@hurshitBKM express ile yapılan ödemeler geçerli değilmiş. Hayır geçerli ben migros sanal market yaptım yattı 75 tl
    @megtry;75 tl puan son alisveristen sonra hemen yatıyor mu evet yatıyor
    @furlaka ;Müşteri hizmetlerini arasam öğrenebilir miyim? öğrenemezsiniz dünyadan haberleri yok.

Tesekkurler kısa net cevaplar için
  • arkadaşlar, makromarketten alışverş yapan var mı içinizde, markete gittim sordum posları nedir ne değildir diye doğru düzgün bilgi alamadım.

bir sorun olur mu acaba bilgisi olan var mıdır?
  • yav bunlar nasıl iş yapıyor anlamıyorum

yatmayan parapuan için aradım müşteri hizmetlerini, kadın demez mi finansbank dışındaki pos cihazlarından yaptığınız için yatmayacak...

ne diyosun ya sen dedim, kampanya koşullarından yazıyo , önümde duruyo , okuyorum şu an, yok öyle bişey nasıl iş bu??

her alışverişimden sonra arayıp müşteri hizmetlerini arayıp teyit aldım, konuşmaları telefona kaydettim, ses kaydı bile var..

bağırdım çağırdım, çocuk kandırıyo sanki

• arkadaşlar bu kampanya ile beraber 90 tl parapuanım oldu ama nette harcayacak yer 2 tane,markafoni ve collezione,onlarda giyim üzerine.altın,kontör vb gibi puan ile alabileceğimiz site var mi ?

• bu arada alışverişlerim şöyle 3 kez carrefour,1 kez bimden alışveriş yaptım,75 tl parapuan geldi,3 kez 30 tl üzeri yaptığım için 15 tl parapuan geldi,16 ağustosda da carrefourdan alışveriş yaptığım için 25 tl parapuan gelicek.umarım yardımcı olmuşumdur

• quote:

Orijinalden alıntı: arşil_batuhan

bu arada alışverişlerim şöyle 3 kez carrefour,1 kez bimden alışveriş yaptım,75 tl parapuan geldi,3 kez 30 tl üzeri yaptığım için 15 tl parapuan geldi,16 ağustosda da carrefourdan alışveriş yaptığım için 25 tl parapuan gelicek.umarım yardımcı olmuşumdur

bunu finansbankın gözüne sokmam lazım heralde bana da yatırmaları için..
  • puan yüklenen arkadaşlar, internet şubesinde puanlarınız havuzda mı gözüküyor yoksa kullanılabilir para puan kısmında mı,lütfen acil cevap..
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

puan yüklenen arkadaşlar, internet şubesinde puanlarınız havuzda mı gözüküyor yoksa kullanılabilir para puan kısmında mı,lütfen acil cevap..

ben internet bankacılığından baktıımda 2 tl parapuanım vardı;kampanya puanı olarak 90 tl gözüküyor.yani ayrı ayrı gözüküyor
  • Peki bu carefourdan gidip 4 kez sigara alsak karsimiza cikarmi tekel urunleri gecersizdir vs.. Ayrica 15 para puan icin ekstra bisi yapmamiz gereklimi tskler simdiden

• arkadaşlar bana da parapuan yattı o zaman (internet şubesinde kampanya havuzundaki parapuan : 75 bin gözüküyor). sanırım kullanılabilir parapuanların içine katılmamasının sebebi 21 ağustosa kadar kullanmazsak direk havuzdaki parapuanları geri alacaklar.

alışverişlerim : 4 farklı günde bim mağazaları ve yerel bir kasaptan alışveriş

not: yatmayan parapuanlar vs için mutlaka müşteri hizmetlerini arayın..
  • arkadaşlar benim yattı hemen..bu puanları marketlerde kullanabiliyormuyuz..örnegın; migros-kipa-bim gibi..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.