Şimdi Ara

En Sıcak Ramazan Kampanyası: CardFinans'tan Ramazan'da 75 TL ParaPuan! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
9
Favori
13.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ParaPuan'ları linkteki market ve benzin üye işyerlerinde kullanabilirsiniz arkadaşlar.

http://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-ile-tanisin/popup/benzin-market-yuzde-5.aspx
  • izmir ve çevresi için:
    Pehlivanoğlu marketler 10-20-25-50tl lik alışveriş çekleri satıyor.
  • 4 gün üst üste bim den 75 tl lik çek almayı planlıyorum.
    Puan yatıyor mu acaba?
  • geçen sene katıldım ama harcayacak yer bulamadım diasa ve carrefourSa da geçerli demişti m.hizmetleri gittim finanbank posları kabul etmıyor felan dedi son 2 gun kala kullanabıldım .. veriyor puanı ama kullandırmamak ıcın elınden gelenı yapıyor yahudi bankası
  • dün 4. alışverişimide migrostan yaptım.Telefona herhangi bir mesaj gelmedi ama bugun internet bankacılığından baktığımda puanlar yatmış görünüyor..
  • aynen puan ı kontrol ettim nette gözüküyor

mesaj falan gelmedi bana da
  • parapuan olarak değilde kampanya parapuan olarak yatıyor haliyle çoğu yerde kullanılamıyor. puanları kullananlar nerelerde kullandılar acaba?

Evet bu akşam şok markette pos cihazında puanlar görünmese bile puanla ödemekte ısrar ettim ve puanla ödeme yaptım Parapuanlar görünmese bile puanla ödemek istediğinizi söyleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheProphet -- 26 Temmuz 2013; 22:03:58 >
  • Ankara Rize Gross, Nev Gross ve Bim marketlerinden 4 alışveriş yaptım, puanlar yüklendi ve telefona puanların yüklendiğine dair mesaj geldi. Mesaj alamayanlar muhtemelen farklı bir tel numarası girdikleri için veya bilgilendirme şeçeneklerini mesajla bilgilendirmeyi seçmedikleri için mesaj alamıyor olabilirler.

Diğer konu ise pos cihazında bu puanların gözükmüyor olması. Bugün şok marketten puan ile ödeme yapmak istediğimde kasiyer kartımda sadece 10 krs puan olduğunu söyledi. Bende ısrarla alışveriş tutarını puan olarak çekmesini istedim ve pos cihazı ödemeyi puan ile yapınca çok şaşırdı. Sorgulama esnasında puanlar gözükmese bile, kasiyerden ısrarla puan kullanmasını isteyin, ödeme onaylanınca da kasiyerin yüz ifadesini izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 26 Temmuz 2013; 20:15:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm1983

quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Arkadaşlar geçen sene bu kampanyada her alışveriş sonrası mesaj geliyordu diye hatırlıyorum.

Dün bir marketten 85tl alışveriş yapmıştım. Finans posu yoktu. Yapikredi posundan geçtik. Baktım msj gelmedi fise baktım. Basgimpa gıda Ltd falan yazıyor.

Bugün msj geldi işte 50tl lik tek çekim gıda kampanyasından 10tl puan yüklendi diye.

Şimdi madem bunu market ve gıda olarak gördü. . İlk 75e de saymis mıdır?

Bende aynı durumdayım sonuc nedir bilen varmı acaba

aynı durum bende de oldu geçerli oluyor bana yüklendi 10 tl ve 75 tl

Benim hiç ümidim yoktu ama benim de yüklendi bugün. Mesaj geldi.

Alışverişlerin sonuncusunu carefour dan yaptım ondan önceki 3 tane bilinmedik klasik marketti. Sıkıntı olmadı.

75tl puanla da mazot alıcam. İyi maşallah:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 carrefour yaptım, yatmadı.
    Bahsedilen olmuş, biri gıda posu değilmiş.
    Hangisi tarihteki öğrendim, bu sefer de slip, fişi bulamadım.
    Gidip bi alışveriş daha yapıcam. :(
  • 3 defa Migros hediye ceki yüklemesi yaptım 1 kez bim hediye ceki aldım son alışveriş sonrası anında mesaj geldi yüklendi sorunsuz benzin alırken kullanacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Ankara Rize Gross, Nev Gross ve Bim marketlerinden 4 alışveriş yaptım, puanlar yüklendi ve telefona puanların yüklendiğine dair mesaj geldi. Mesaj alamayanlar muhtemelen farklı bir tel numarası girdikleri için veya bilgilendirme şeçeneklerini mesajla bilgilendirmeyi seçmedikleri için mesaj alamıyor olabilirler.

Diğer konu ise pos cihazında bu puanların gözükmüyor olması. Bugün şok marketten puan ile ödeme yapmak istediğimde kasiyer kartımda sadece 10 krs puan olduğunu söyledi. Bende ısrarla alışveriş tutarını puan olarak çekmesini istedim ve pos cihazı ödemeyi puan ile yapınca çok şaşırdı. Sorgulama esnasında puanlar gözükmese bile, kasiyerden ısrarla puan kullanmasını isteyin, ödeme onaylanınca da kasiyerin yüz ifadesini izleyin

Hocam aynı durum benim de başıma geldi. Puanlarımı Maltepe Park Carrefour'da kullanmak istedim, ama puanlarım gözükmedi maalesef. Ben de LCW'dan çektirmiştim puanları. Bir de sizin yaptığınız gibi deneyeyim bakalım.

• finansbankın kampanyası mesela real marketten alınacak alkollü içeceklerde geçerli midir acaba?
  • kampanyaya katıldık , 75 tl bitti bile sefası kısa sürdü. finans bazen işe yarıyor, önce kart aidatımı geri ödediler şimdi de 75 tl iyi oldu. aynen devam
  • 1 adet miros hediyem karta 75 tl yükleme yaptım. Burda okuduğum kadarıyla geçerli.
    1 adet carrefour 100 TL hediye kartı aldım. 2 tane daha almayı planlıyordum ama kararsız kaldım. Pek alan da olmamış. Bilgisi olan var mı acaba?

Not: Carrefour 100 TL hediye kartı aldıktan sonra 10 TL puan kazandınız mesajı geldi.
  • Carrefourdan gida ile birlikte tabak canakta alsak gida olarak gecmez degilmi gida disi olanlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Carrefourdan gida ile birlikte tabak canakta alsak gida olarak gecmez degilmi gida disi olanlar?

Carrefour, migros gibi marketlerde herşeyi alabilirsiniz. Önemli olan sadece 75 lira ve üstü harcama yapmanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Carrefourdan gida ile birlikte tabak canakta alsak gida olarak gecmez degilmi gida disi olanlar?

Carrefour, migros gibi marketlerde herşeyi alabilirsiniz. Önemli olan sadece 75 lira ve üstü harcama yapmanız.

Cekte gecerli degil demislerdi...

• Metro Toptan Merkette harcamada 75 TL geçerli mi
  • 3 Adet 100 TL Carrefour Hediye Kartı
    1 Adet 75 TL Migros Hediyem Karta yükleme

10 TL Puan yattı, 75 TL puan yattı, 25 TL puan yatacak bekliyor.

Hala tamamlamayan varsa duyurulur.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.