Şimdi Ara

En Sıcak Ramazan Kampanyası: CardFinans'tan Ramazan'da 75 TL ParaPuan! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
9
Favori
13.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün puanımla shellden benzin aldım, en iyi kampanya buydu sanırım ilaç gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 100 tl carrefour a 10 tl puan mi geliyor

• Yahu bugun carrefourdan 4. alısverısımı tamamladım. Mesaj falan gelmedı. Sımdı onlıne ıslemlere gırdım. Puan gozukmuyor. Ama ısın daha garıbı bugunku harcamamda gozukmuyor. Provızyonda bıle yok:) 3X75'e 75 gibi mi oldu acaba:) Ya da bayram nedeni ile yine mi sapıttı bu banka.. Gecen senede bayramın ılk gunu hatalı puanlar yatırmıs kullananların hesabına yansıtmıstı. Velhasıl kelam bugun saat 4^de yaptıgım alısverıs neden gozukmez.
  • Kipa 4x75 alışveriş yaptım puan yok henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulut4003

Kipa 4x75 alışveriş yaptım puan yok henüz.

Arayıp sorun, 2 kartla 4*75 e hemen sonrasında msj ve puan geldi.
  • kullanılabilir parapuanda hala gözükmüyor aynı durumda olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXUBERT

kullanılabilir parapuanda hala gözükmüyor aynı durumda olan var mı

Kullanılabilir olarak değil kampanya parapuanı olarak gözükmekte..

• puanları Bursa'da hangi benzin istasyonlarında kullanabiliriz?
  • 5 adet 75 tl yaptım, ancak 2sini Carrefour'da gıda dışı olarak göstermişler.. bilemiyorum itiraz ettim.. çok kötü bir durum..
  • Ramazan kampanyasında 3 adet carrefour 1 adette başka bir marketten alışveriş yapmıştım ramazan kampanyası puanları anında yatmıştı ve kullanmıştım dünde carrefor 3 alışverise 25 TL parapuan kampanyasının puanları yatmış yani iki kampanya birleşmiş oldu
  • Merhaba,

Son alış verişimi yaptığım 11 Ağustos 2013 Pazar günü anında 75 TL para puan kazandınız mesajı geldi.Bende perşembe günü kuyumcudan para puan ile 22 ayar 1 gr altın aldım 82 tl karşılığında aldım.Cuma günü 80 tl'ye bozdurdum.

seviyorum bankalardan puan alıp kullanmayı....
  • 4 alışverişimden biri market değilmiş. Ankarada herkesin bildiği Alnıaçıklar market, market değil konfeksiyon şirketi imiş. İtiraz ettim market olduğuna dair fatura getirin diyorlar. Bende kartı kapattırdım. Bu hafta sözünü tutmadığından kapattırdığım ikinci kredi kartı oldu. Asya dıt kart da aidat yok diye 3 yıl önce kaktırdığı karttan aidat aldı. Allah belalarını versin. Haram zıkkım olsun...
  • ozger06 O kullanıcısına yanıt
    Amin. Aidat için ilçenizdeki hakem heyetine dilekçe ile başvurup geri alabilirsiniz.
    Puanların son kullanma tarihi bugün. Hatırlatalım.
  • 3 KARFUR 1 METRO MARKET YAPTIM
    METRO MARKET DEĞİLMİŞ TOPTANCIYMIŞ DEDİLER
    GİTTİ 75 TL
  • Böyle yüksek puan verilen kampanyalarda acımayın, telefon ile kampanyaya katılan işlemlerinizi doğrulatın arkadaşlar.
  • ben 1 yerel market ve 3 carrefour yapmıştım 75+25 Tl aldım ve puanlarımı yine carrefourda kullandım
  • iki ayrı kredi kartıyla 1 bim+ 4 migros +3 gıda market yaptığım alışverişlerden 75+75=150 tl puan aldım onada gidip shell den yakıt aldım. son zamanların en iyi kampanyasıydı..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.