Şimdi Ara

En Sıcak Ramazan Kampanyası: CardFinans'tan Ramazan'da 75 TL ParaPuan! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
9
Favori
13.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mmm1983

cuma günü carrefourdan 75 üzeri alışveriş yaptım. dünde migrostan 75 tl alışveriş yaptıktan hemen sonra 16 temmuza kadar 50 tl market alışverişine 10 tl puan mesajı geldi. bugun alışveriş yapmadan 10 tl market kampanyasından puan yüklendi.

şimdi 2 tane daha 75 yapacak mısınız?

sonucu yazarsanız sevinirim
  • üstad ne yaptın..migrod hedıye kart oluyormu sımdı.. @ASiLKaN88
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kambinan

Makro Marketlerde aldıklarımdan hangisi gıda ben nereden bileceğim ki ? Zaten genellikle gıda üzerine ama ciddi ciddi nasıl ayırt edebilecek bu banka.

Aldıklarını sen bilemezsin zaten değilmi?
    Musteri hizmetlerini arayarak fiş numaranı veriyorsun Makro market kasa geçmişine bağlanıyor ve alışverişi kontrol ediyor aldıkların kampanyaya uygunsa alışverişine onay veriyor . Ufak tefek uymayan varsa rica edersen onlarida kampanyaya dahil ederler.

''...alışverişi kontrol ediyor aldıkların kampanyaya uygunsa alışverişine onay veriyor..''

bu ne demek hocam?

Aldıklarında gıda dışı var mı diye bakıyor banka müşteri temsilcisi ona göre 1-2-3-4 alışverişine onay veriyor.
    arada oyuncak gibi gıda dışı ürün olursa görmeden çocuk atmış sepete kasada geri bırakamadık diye rica edersiniz yardımcı olur bankanın müşteri temsilcisi.

Koptummm :-)))

• Bugün şuna tanık oldum.Evimizin altında alışveriş merkezi var. 3 kasa var en baştakinin posundan alışveriş yapınca ekstreye jestpa gıda a.ş yazıyor ancak diğer ortaki kasanın posundan geçirdiğimde jestpa elektronik a.ş vb. yazıyor. Aynı alışveriş merkezindeki Farklı kasalarda bile fark olabiliyor dikkat edin.
  • Daha önce belirtildi mi bilmiyorum ama market hediye çekleri de alabiliyorsunuz 75 TL'lik. Bilginize...
  • @aksaray1

Bugün 4.Şok alışverişini bitirince sms geldi ramazan kampanyadindan 75 TL kazandiniz diye.bskalim şok puanı Yatacak mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagun18

Daha önce belirtildi mi bilmiyorum ama market hediye çekleri de alabiliyorsunuz 75 TL'lik. Bilginize...

Hediye çeki olarak Carrefoursadan almayın ; Carrefoursa dan 50 TL yada 100 TL hediye çeki alınabiliyor. 100 TL hediye çekini gıda posundan dahi çekseniz , MCC kodu (garanti bankasında) beyaz eşya olarak görünüyordu ...

Bir de şu var bir bankaya göre MCC kodu elektronikken ; bir başka bankaya göre Bilgisayar , bilgisayar malzemeleri görülebiliyor . YAni her banka işyeri ile farklı anlaşma yapabiliyor ....

Nerden bu kanıya vardınız derseniz , tecrübe ile sabittir ;
    Hızlıaldan yada sanalpazardan au alımı yaptığınızda Akbank dan elektronik olarak gözükmekte iken yapıkredi ( yada world den) alışveriş yaptığınız da aynı alışveriş bilgisayar , bilgisayar MCC kodu görünmektedir ....

Ben bu MCC kodları ile garanti ve yapıkredi bankasının Pos merkezlerinde ki müşteri temsilcisi ile 1 sa kadar zaman görüşerek çok detaylı bilgi aldım ...

Bir de parafın hava limanlarında restaurant olan görünen yerlerde MCC kodu restaurant olan bir firma diyelim ki bir başka kişi ile devralındaığında firmanın yeni sahibi kendisi bir banka ile anlaşma yaparken kalkıp da restaurant yerine inşaat firması şirketi gibi çok değişik bir şirket olarak anlaşma yapar . Bu konuda lütfen çok dikkatli olun arkadaşlar ....

• cloves C kullanıcısına yanıt
    İçecekler ve alkollü içecekler gıdaya giriyor mudur ?
  • hocam müşteri hizmetleri ile konuşmandan dolayı bir açıklama yaparsan sevinirim:

örneğin farklı günlerde, 75 tl lik 2 tane migrosdan , 75 tl lik 2 tane bim den hediye kart aldım , yani 4 gün boyunca, art arda migros ve bim den 75 tl lik hediye kart aldım diyelim..

bu kartların ödemesini kredi kartımla yaparken, ''gıda pos'un dan çekim yapabilir misiniz'' diye mi sormak lazım ?
  • quote:

hocam müşteri hizmetleri ile konuşmandan dolayı bir açıklama yaparsan sevinirim:

örneğin farklı günlerde, 75 tl lik 2 tane migrosdan , 75 tl lik 2 tane bim den hediye kart aldım , yani 4 gün boyunca, art arda migros ve bim den 75 tl lik hediye kart aldım diyelim..

bu kartların ödemesini kredi kartımla yaparken, ''gıda pos'un dan çekim yapabilir misiniz'' diye mi sormak lazım ?

Alıverişi yapacağın firmaya ne kadar da gıda posundan çek desen , barkod tanıma sisteminde barkodlar ; gıda ,deterjan , elektronik , beyaz eşya , bilgisayar sarf mazlzemeleri gibi olarak üye işyeri tarafından tanımlanmaktadır. Kasadaki kişinin yapacağı bir şey yoktur . Bunu ancak şu şekilde deneyebilirsin. İşlemi yaparsın , işyerinden çıkmadan çağrı merkezini ararsın yaptığın işlem muhasebeleşmediği halde eğer ekranlarından MCC kodunu görüntüleyebiliyorsa , gıda olarak geçiyorsa ordan çıkarsın. Ama diyelim ki aradın ;

1. O an ekranlarımızdan görüntüleyemiyoruz , ancak muhasebeleşsin , bizi yarın arayın . O zaman bakarız ve MCC kodunun geçerli olup olmadığını söyleriz derslerse . Ertesi gün ararsınız olumlu ise alışverişe devam ederseniz . Ama olumsuz ise firma yapmış olduğunuz işlemi iade alırmı bilemem .

2.O an ekranlarmızdan görüntüleyebilirse ; olumlu yada olumlu davranış durumuna göre de yolunuzu belirlersiniz ....

Ama benim bildiğim kadarıyla Migrosdan hediye kartı yüklemeleri yada Bim den hediye kartı alımlarında arkadaşların forumda yazdıklarına göre oluyor diye biliyorum . Ama ben denemedim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

Bugün şuna tanık oldum.Evimizin altında alışveriş merkezi var. 3 kasa var en baştakinin posundan alışveriş yapınca ekstreye jestpa gıda a.ş yazıyor ancak diğer ortaki kasanın posundan geçirdiğimde jestpa elektronik a.ş vb. yazıyor. Aynı alışveriş merkezindeki Farklı kasalarda bile fark olabiliyor dikkat edin.

Nerdeki Salıpazarı o? Ona göre dikkatli olayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak edenlere; hem BİM'den hem Migros'tan hediye kartlar alınarak kampanyaya katılınmış ve 75 TL puan alınmıştır.

• quote:

@aksaray1

Bugün 4.Şok alışverişini bitirince sms geldi ramazan kampanyadindan 75 TL kazandiniz diye.bskalim şok puanı Yatacak mi

hediye kart mı hocam, yoksa 75 tl harcama mı yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Merak edenlere; hem BİM'den hem Migros'tan hediye kartlar alınarak kampanyaya katılınmış ve 75 TL puan alınmıştır.

süpersin hocam, bizde başlayalım o zaman..

bu ara gereksiz harcama yapmamam lazım o yüzden kastık biraz bu konuda

1-2X75 bim ve 2X75 migros şeklinde ve farklı günlerde mi yaptın?

2-çekim yaptırırken pos vs sordun mu hocam?
  • Bir gün Migros ve Bim, başka bir gün de Bim ve bir yerel market alışverişi yaptım. Pos sormadım ama Bim'de birşey olmaz da, Migrosta elektronik eşya posu vardı bir ara galiba, dikkatli olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacenet -- 11 Temmuz 2013; 9:39:05 >
  • şimdi online işlemlerden kampanya bölümüne baktım :

''...aynı gün ve aynı işyerinden yapılan alışverişlerin sadece birisi dahil olup..''

yazıyor.puan yüklenen arkadaşlar farklı bimlerden mi yaptı acaba?

bulunduğum yerde sadece bir tane bim market var..
  • quote:

şimdi online işlemlerden kampanya bölümüne baktım :

''...aynı gün ve aynı işyerinden yapılan alışverişlerin sadece birisi dahil olup..''

yazıyor.puan yüklenen arkadaşlar farklı bimlerden mi yaptı acaba?

bulunduğum yerde sadece bir tane bim market var..

'...aynı gün ve aynı işyerinden yapılan alışverişlerin sadece birisi dahil olup..''

Aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan 2 alışveriş demiş hocam.günde 1 defa alabilirsiniz aynı işyerinden
  • Kazanılan parapuanları nerde harcayabiliyoruz.bilgisi olan arkadaslar paylasabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsiyah1978

Kazanılan parapuanları nerde harcayabiliyoruz.bilgisi olan arkadaslar paylasabilirmi?

hocam siz de kazandınız galiba hediye kartlar alarak, bugün belli olacaktı sizin yanlış hatırlamıyorsam

carrefourlarda ve birkaç benzinlik yanlış bilmiyorsam..

ekstrenizde 5M migros diye mi geçiyor kartlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 11 Temmuz 2013; 10:05:59 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: simsiyah1978

Kazanılan parapuanları nerde harcayabiliyoruz.bilgisi olan arkadaslar paylasabilirmi?

hocam siz de kazandınız galiba hediye kartlar alarak, bugün belli olacaktı sizin yanlış hatırlamıyorsam

carrefourlarda ve birkaç benzinlik yanlış bilmiyorsam..

ekstrenizde 5M migros diye mi geçiyor kartlar?

Evet 5m migros geciyor,zaten Kart alırken normal alışveriş yapıyormuş gibi kasadan geçiyor sorun cıkmaz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.