Şimdi Ara

En Sıcak Ramazan Kampanyası: CardFinans'tan Ramazan'da 75 TL ParaPuan! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
9
Favori
13.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tcmb

Vakıfbank kredi kartı ekstresinde alışverişlerin dağılımı yapılıyor. Yani; gıda, temizlik, akaryakıt vs. diye. Dolayısıyla misal ŞOK tan alınan deterjanı ayırt edebilirler herhalde diye düşünüyorum.

o zaman iş değişir , en iyisi simsiyah1978'u beklemek
  • arkadaşlar istanbul avrupa yakasında bahçelievlere yakın olan hangi akaryakıt istasyonunda yatan puanları kullanabiliriz? bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
  • quote:

Vakıfbank kredi kartı ekstresinde alışverişlerin dağılımı yapılıyor. Yani; gıda, temizlik, akaryakıt vs. diye. Dolayısıyla misal ŞOK tan alınan deterjanı ayırt edebilirler herhalde diye düşünüyorum.

Vakıfbank ve bir çok banka pos cinsine göre o ayrımı yapıyor.gıda posundan yapılan deterjan alışverişini banka nasıl ayırt edecek?fişi mi inceleyecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 8 Temmuz 2013; 12:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

quote:

Vakıfbank ve bir çok banka pos cinsine göre o ayrımı yapıyor.gıda posundan yapılan deterjan alışverişini banka nasıl ayırt edecek?fişi mi inceleyecek?

Pos cihazları bankasına göre ayrılıyor. Yani gıda alışverişleri ayrı cihazdan, akaryakıt ayrı cihazdan diye olmuyor. Ancak kendi pos cihazından geçerse mi ayırt ediyor yoksa herhangi birinden geçse olur mu bilmiyorum. Dolayısıyla misal BİM den alınan tüm alışverişler geçerli olabilir.

• post cihazı ne adığınızı ayırt etmez kredi kartındaki harcama dağılımı post cihazının mc kodu ile alakalı.Süpermarket olarak geçen bir yerde post makinası ilgili mc kodu ile tanımlanmışsa ekstredeki harcama dağılımınıza gıda olarak yansır.
  • Arkadaşlar haklı, öyle bir ayrım yok. Çek alabilirsiniz, ya da deterjan alabilirsiniz istediğiniz gibi. Marketten geçmesi yeterli yapılan işlemin..
  • money visayla migrosta olmuştu, hediyem kart almıştım yatmıştı moneyler, bundada olması lazım,300 tl yükletirim hediye karttıma ,75 tl iyi puan ,sonra bu 300 tlyle alkol al sigara al ne alırsan al
  • kaptan69 kullanıcısına yanıt
    Ben bugün önce alışverişi yapıp sonra kayıt oldum (unutmuşum da)acaba yine geçerli olur mu? yoksa güme mi gitti bizim birinci 75 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swing -- 8 Temmuz 2013; 22:28:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

post cihazı ne adığınızı ayırt etmez kredi kartındaki harcama dağılımı post cihazının mc kodu ile alakalı.Süpermarket olarak geçen bir yerde post makinası ilgili mc kodu ile tanımlanmışsa ekstredeki harcama dağılımınıza gıda olarak yansır.

yani pos cihazının MC kodu ''gıda'' mı olması lazım?

@kaptan69, tek seferde 300 yükletmemek lazım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 9 Temmuz 2013; 10:06:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

arkadaşlar az önce markafoniden puan ile alışveriş gerçekleştirdim,

telefonuma mesaj geldi "13.07.2013 e kadar 50 tL ve üzeri ilk market alışverişinize 10 tL parapuan. kayıt için MARKET yaz 2273 e gönder" diye mesaj geldi

daha bu kampanyaya kayıt olmamıştım, zaten kayıt olup 4x75 i yapacaktım ilave bu 10 tL geldi.. belki sizinde olur işinize yarar bilgilendireyim dedim

edit: kampanyaya kayıt olanlar gsm operatörünün işlem geçmişlerinde 2273 numarası 0532 li şeklinde yazıyor mu?, yada varmı numarası 0532..li cardfinansın

bu kampanya kişiye özelmi?mesaj attım ama mesajınızı kontrol edin diye yanıt geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAYAN

bu kampanya kişiye özelmi?mesaj attım ama mesajınızı kontrol edin diye yanıt geldi

mesaj telefona gelmeden yapılan başvurular kabul edilmiyor, bende de aynı durum oldu.

ilk alışverişimi bim kartları alarak yaptım dün bu mesaj gelmedi hala ama, bakalım bekliyorum..
  • quote:

quote:

telefonuma mesaj geldi "13.07.2013 e kadar 50 tL ve üzeri ilk market alışverişinize 10 tL parapuan. kayıt için MARKET yaz 2273 e gönder" diye mesaj geldi

daha bu kampanyaya kayıt olmamıştım, zaten kayıt olup 4x75 i yapacaktım ilave bu 10 tL geldi.. belki sizinde olur işinize yarar bilgilendireyim dedim

edit: kampanyaya kayıt olanlar gsm operatörünün işlem geçmişlerinde 2273 numarası 0532 li şeklinde yazıyor mu?, yada varmı numarası 0532..li cardfinansın

öncelikle 05327540900 mesaj hakkınız varsa bu numarayı kullanın mesaj ücreti vermeyin,

ben mesajımda belirtmiştim çoğu kişide yararlanıyor bu kampanyadan.. ama ilk önce ufakta olsa kartınızla bir alışveriş yapıyorsunuz sonra belirttiği şekilde mesaj geliyor... (cardfinans kartınızı çok sık kullanıyorsanız belki sizi dahil etmeyebilirler).. kampanyadan yararlandığınızı öğrenmek içinde internet şubesinden bir arkadaş paylaşmış resmide ekliyorum arkadaşında yararlandığı "market kazan" kampanyası olarak gözüküyor

En Sıcak Ramazan Kampanyası: CardFinans'tan Ramazan'da 75 TL ParaPuan!

• quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

Orijinalden alıntı: cloves

post cihazı ne adığınızı ayırt etmez kredi kartındaki harcama dağılımı post cihazının mc kodu ile alakalı.Süpermarket olarak geçen bir yerde post makinası ilgili mc kodu ile tanımlanmışsa ekstredeki harcama dağılımınıza gıda olarak yansır.

yani pos cihazının MC kodu ''gıda'' mı olması lazım?

@kaptan69, tek seferde 300 yükletmemek lazım sanırım

kampnaya gıda olarak geçtiği için mcc kodu gıda olması lazım.
    Kampanya kurgusu gıda sektöründeki alışverişe puan ve üye işyeri veya finansbank postu olmasına gerek yok banka bunu alışveriş yaptığınız post makinasının tanımlı mcc kodundan anlıyor ve ona göre işlem yapıyor.
    Örnek halkbank sevgililer günü yemeği,yada vakıfbank gıda alışverişinden sonra kazan yaz gönder kampanyası

• quote:

Orijinalden alıntı: ASiLKaN88

quote:

mesaj telefona gelmeden yapılan başvurular kabul edilmiyor, bende de aynı durum oldu.

ilk alışverişimi bim kartları alarak yaptım dün bu mesaj gelmedi hala ama, bakalım bekliyorum..

-önce mesaj gönderip ''kampanya katılımınız alınmıştır'' benzeri mesajı gelmeden mi bim kart aldınız?

-3 tane 25 tl lik bim kart mı alıp tek çekim olarak mı ödemesini yaptınız?
  • quote:

-önce mesaj gönderip ''kampanya katılımınız alınmıştır'' benzeri mesajı gelmeden mi bim kart aldınız?

benim kasdettiğim bu 50 liralık harcamaya 10 lira puan veren kampanyaydı. biraz kişiye özel gibi, dün alışveriş yapmış olmama rağmen mesaj gelmedi bugün de bana katışamadık gitti..

diğer 75lik kampanyaya katılım sağladım, katılım onayı mesajı geldi, ardından dün akşam 3 tane 25lik kart aldım bimden ve tek çekim ödedim evet.
  • quote:

quote:

benim kasdettiğim bu 50 liralık harcamaya 10 lira puan veren kampanyaydı. biraz kişiye özel gibi, dün alışveriş yapmış olmama rağmen mesaj gelmedi bugün de bana katışamadık gitti..

diğer 75lik kampanyaya katılım sağladım, katılım onayı mesajı geldi, ardından dün akşam 3 tane 25lik kart aldım bimden ve tek çekim ödedim evet.

300 tl olunca parapuanınızın yüklenip yüklenmediğini yazarsanız buraya sevinirim

• quote:

quote:

quote:

öncelikle 05327540900 mesaj hakkınız varsa bu numarayı kullanın mesaj ücreti vermeyin,

ben mesajımda belirtmiştim çoğu kişide yararlanıyor bu kampanyadan.. ama ilk önce ufakta olsa kartınızla bir alışveriş yapıyorsunuz sonra belirttiği şekilde mesaj geliyor... (cardfinans kartınızı çok sık kullanıyorsanız belki sizi dahil etmeyebilirler).. kampanyadan yararlandığınızı öğrenmek içinde internet şubesinden bir arkadaş paylaşmış resmide ekliyorum arkadaşında yararlandığı "market kazan" kampanyası olarak gözüküyor

En Sıcak Ramazan Kampanyası: CardFinans'tan Ramazan'da 75 TL ParaPuan!

çok teşekkürler.benim dünkü 110 TL lik migros alışverişimden sonra şöyle bir mesaj geldi 15/07/2013 Tarihine kadar card finan.la farklı günlerde tek seferde 3 kere daha 30 TL ve üzeri alışverişe 15 TL para puan katılım için İŞLEM yaz 2273 e gönder.Sizde bir deneyin isterseniz belki buda geçerli olur.Ama bu durumda ben market 10 TL indiriminden yararlanamayıyorum.

• quote:

300 tl olunca parapuanınızın yüklenip yüklenmediğini yazarsanız buraya sevinirim

bim migros karışık yapmayı düşünüyorum, migrosta da yine hediye karta para yükleyerek.. 300 liraya bim'i tümden mağaza olarak alıp gidebilirsiniz herhalde:)

yüklenip yüklenmeme durumunu buradan bildireceğim..
  • quote:

quote:

cevap için teşekkürler.Bana 50 TL harcamaya 10 TL mesajı gelmedi.yukarda mesajımda bahsediğim farklı bir kampanya mesajı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

quote:

Orijinalden alıntı: Bore

quote:

Çok güzel konulara parmak basmışsınız

Deneyen varsa yazabilirse sevinirim ben 4 gün sonra başlıcam alışverişe

05327540900.

05327540900 Numara doğru teşekkür ederim.Kampanyaya katıldınız mesajı geldi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.