Şimdi Ara

En Sıcak Ramazan Kampanyası: CardFinans'tan Ramazan'da 75 TL ParaPuan! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
9
Favori
13.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psykopat81

müşteri hizmetlerini aradım:

1-bim,a101, migrosdan vs çek olmaz diyo,gıda alışverişi olcak diyo
    2-gıda alışverişi derken, aldığınız markete aldığınız ürünü sorun,onlar hangi kategoriye koyuyorsa o gruptadır diyo (örenğin temizlik malzemesi gıda olmayabilir)
    3-bir günde 4 farklı marketten 75 ve üzeri sayılır diyo

Mok yemiş MH...
  • bursa için şaypadan ilk alışverişimi yaptım :)
  • quote:

2-gıda alışverişi derken, aldığınız markete aldığınız ürünü sorun,onlar hangi kategoriye koyuyorsa o gruptadır diyo (örenğin temizlik malzemesi gıda olmayabilir)

pes valla MH bilgilendirmek lazım haberleri yok :))
  • quote:

müşteri temsilcisine mi inanacaksın yoksa forumdaşlarına mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim toptan gıda magazalarindan yapilan alisveris dahil olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bore

quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

arkadaşlar az önce markafoniden puan ile alışveriş gerçekleştirdim,

telefonuma mesaj geldi "13.07.2013 e kadar 50 tL ve üzeri ilk market alışverişinize 10 tL parapuan. kayıt için MARKET yaz 2273 e gönder" diye mesaj geldi

daha bu kampanyaya kayıt olmamıştım, zaten kayıt olup 4x75 i yapacaktım ilave bu 10 tL geldi.. belki sizinde olur işinize yarar bilgilendireyim dedim

edit: kampanyaya kayıt olanlar gsm operatörünün işlem geçmişlerinde 2273 numarası 0532 li şeklinde yazıyor mu?, yada varmı numarası 0532..li cardfinansın

Çok güzel konulara parmak basmışsınız

Deneyen varsa yazabilirse sevinirim ben 4 gün sonra başlıcam alışverişe

Bana da marketten alışveriş yaptıktan sonra bu mesaj geldi, gönderdim, kampanyaya katıldım.Yalnız alışverişten önce de göndermiştim, onu kabul etmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 7 Temmuz 2013; 22:36:13 >

• sıcak fırsat budur. yanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2008_008

quote:

Orijinalden alıntı: Bore

quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

arkadaşlar az önce markafoniden puan ile alışveriş gerçekleştirdim,

telefonuma mesaj geldi "13.07.2013 e kadar 50 tL ve üzeri ilk market alışverişinize 10 tL parapuan. kayıt için MARKET yaz 2273 e gönder" diye mesaj geldi

daha bu kampanyaya kayıt olmamıştım, zaten kayıt olup 4x75 i yapacaktım ilave bu 10 tL geldi.. belki sizinde olur işinize yarar bilgilendireyim dedim

edit: kampanyaya kayıt olanlar gsm operatörünün işlem geçmişlerinde 2273 numarası 0532 li şeklinde yazıyor mu?, yada varmı numarası 0532..li cardfinansın

Çok güzel konulara parmak basmışsınız

Deneyen varsa yazabilirse sevinirim ben 4 gün sonra başlıcam alışverişe

Bana da marketten alışveriş yaptıktan sonra bu mesaj geldi, gönderdim, kampanyaya katıldım.Yalnız alışverişten önce de göndermiştim, onu kabul etmedi.

belirttiğim gibi önce 3-5 liralık alışveriş yapicaksin, ben markafoniden yaptım sonra mesaj geldi, kayit sonra oldum ve market alışverişini bugün yaptim ilk,

burdan bankayı arayan kişiye; bizim geçen seneki eleman yine rahat durmuyor mh ile arayı düzüyor o olurmu bu olurmu, marketten normal alışveriş yaparken örnek tansaş ve migros kasadaki poslar gıdadir hediye kartlara yüklerkende aynı alışveriş gibi geçer, bir kipadan kasadan ödeme almazlar musteri temsilcisi masasından çekleri verirler o pos ise elektronik olabilir istenirse gıda gösterilebilir, normalde banka senin ne aldığını anlayamaz gıda possu yada elektronik possuyla alakalı, bunuda bankayı uyandırmak için bankaya değil, markete sormak akıllıcasi

• arkadaşlar bu migros hediye kartı nasıl bişey ücretli bişey acaba bilgisi olan varmı
  • Bakınız: Sık Sorulan Sorular
    http://www.migros.com.tr/content/hediyem-kart/12/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mopaştan 78 liralık ilk alışverişi yaptım da aldıklarımın gıda kategorisinde olup olmadığı fişte yazmıyor.Kasiyerlere sordum kendilerinden haberleri yok.
  • bimde hediye çeki kampanyası devam edıyor mu;?
  • bazilari yine bankayi uyandiracak. Isguzarlik , sormayin yahu , uandirmayin adamlari

• quote:

Orijinalden alıntı: polyo

quote:

Mok yemiş MH...

eminsiniz değil mi hocam?

bimden kart alıcam ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 8 Temmuz 2013; 8:46:20 >
  • quote:

quote:

quote:

Mok yemiş MH...

Mantıklı olursak.Bir adet Pos cihazı var.Et , çek, deterjan,sigara aldığımızda ayırt etme yeteneği varmıdır sizce?

• quote:

quote:

quote:

Mok yemiş MH...

hocam Ben almaya basladım bekle istersen 4 gün içinde cevap dönerim tarafınıza

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mok yemiş MH...

Mantıklı olursak.Bir adet Pos cihazı var.Et , çek, deterjan,sigara aldığımızda ayırt etme yeteneği varmıdır sizce?

Alıntıları Göster
    polyo@ haklısınız hocam, mantıklı. umarım öyle olur
    @simsiyah1978 bimden 4 farklı günde , 75 tl lik 4 tane kart mı alcaksın ?

bimde 25 tl llik çek veriyolarmış, hiç kullanmazsak 3 yıl kullanım süresi varmış, 25 tl lik çeki bir alışverişte kullanmak lazımmış, yani 20 tl lik birşeyler aldık, 5 tl geri vermiyolar. ben bilmiyordum, b
    lmeyenler olur diye yazdım.

• quote:

polyo@ haklısınız hocam, mantıklı. umarım öyle olur
    @simsiyah1978 bimden 4 farklı günde , 75 tl lik 4 tane kart mı alcaksın ?

bimde 25 tl llik çek veriyolarmış, hiç kullanmazsak 3 yıl kullanım süresi varmış, 25 tl lik çeki bir alışverişte kullanmak lazımmış, yani 20 tl lik birşeyler aldık, 5 tl geri vermiyolar. ben bilmiyordum, b
    lmeyenler olur diye yazdım.

Evet . bimden 4 farklı günde , 75 tl lik 4 tane kart alacagım.bugun başladım perşembe günü sonuçlanır
  • Vakıfbank kredi kartı ekstresinde alışverişlerin dağılımı yapılıyor. Yani; gıda, temizlik, akaryakıt vs. diye. Dolayısıyla misal ŞOK tan alınan deterjanı ayırt edebilirler herhalde diye düşünüyorum.
  • post yaptığınız alışverişleri ayrım yapamaz saçma sapan düşünmeyin biraz mantıklı düşününün öyle bir teknoloji yok sadece kasa ayrım yapabilir oda barkod bilgileri girildiği için.Bnakaların ekstrelerde harcama dağılımı post makinalarının MC kodlarına göre olur alışveriş yaptığın yer hangi kategorideyse o kod verilir.
    Hala daha ısrarla kampanyalar birleşir mi diye MH. ararsanız söyleyecekleri birleşmez olacaktır bir zaman sonra dikkat çeker ve birleştiğini anlarlarsa o zaman kampanyaları birleştirmeme ayrımını bankalar yapabilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.