Şimdi Ara

En Sıcak Ramazan Kampanyası: CardFinans'tan Ramazan'da 75 TL ParaPuan! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
9
Favori
13.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: polyo

En iyisi bu olmuş.

arkadaş, finansı iptal ettik, iptal ederken de sağlam posta koyduk, adamlar beni mi baz aldılar, pişman ettiler iptale
  • quote:

Orijinalden alıntı: arşil_batuhan

bende msj attım dönüş olmadı,enteresan

Bu aveadanmıdır nedir şahin sucuğada göndermiştim mesaj ondanda cevap gelmemişti...
  • farklı günlerde 4 karton winston sigara alsak 300 lira çekecez karttan 75 tl puanla 1 karton daha aldın mı 5 karton almış olacaz toplamda sigaranın paketi 7.5 tl den 6 tl ye geliyo hesap doğrumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telsimden attım mesaj dönüşü yok.
  • quote:

Telsimden attım mesaj dönüşü yok.

Telsim diye birşeymi kaldı? :) [Gerçi Kıbrısta var ama]
  • marketlerden yapılan alışverişler dahil mi kampanyaya ? gıda olarak mı geçiyor market alışverişleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: datox

quote:

Telsimden attım mesaj dönüşü yok.

Telsim diye birşeymi kaldı? :) [Gerçi Kıbrısta var ama]

Uğurlu geldin 1 saat sonra geldi onay mesajı...Vadofondan
  • xantorus X kullanıcısına yanıt
    ''Kampanyaya gıda sektöründe hizmet veren market, bakkal, kasap, şarküteri ve benzeri Finansbank üye kuruluşu olan veya olmayan tüm işyerleri dahildir. ''

Kampanya şartlarında böyle yazdığına göre tabiki dahil
  • mesaj gonderımıne ucret alıyorlarmı
  • puanları kullanacak yerleride liste halinde verselerde kullanabilsek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

puanları kullanacak yerleride liste halinde verselerde kullanabilsek...

Geçen sene bim den alışveriş yapmıştım, kabul edilmişti

Ekleme: Gönderdiğim katılım mesajına cevap gelmedi ama online işlemlerden kampanyaya katıldığım görünüyor. Mesaj gelmeyen arkadaşlar online işlemlerden bakabilirsiniz.

En Sıcak Ramazan Kampanyası: CardFinans'tan Ramazan'da 75 TL ParaPuan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 6 Temmuz 2013; 11:11:53 >

• -Kampanyaya gıda sektöründe hizmet veren market, bakkal, kasap, şarküteri ve benzeri Finansbank üye kuruluşu olan veya olmayan tüm işyerleri dahildir. Restoran harcamaları kampanya kapsamında değildir.
    -İnternetten ve mail order ile gıda sektöründen yapılacak harcamalar kampanyaya dahildir.

• facebook ta card finas sitesinde
    carrefour un da 3 x 75 tl lik alışverişe 25 tl kampanyası var bu kampanya ile ramazan kampanyası birleşir mi sorusunda verilen cevap kampanyalardan ayrı ayrı faydalanabilirsiniz birleştirilememektedir şeklinde olmuş burdan benim anladığım carrafour kampanyası ile bu kampanya birleşmiyor.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

-Kampanyaya gıda sektöründe hizmet veren market, bakkal, kasap, şarküteri ve benzeri Finansbank üye kuruluşu olan veya olmayan tüm işyerleri dahildir. Restoran harcamaları kampanya kapsamında değildir.
    -İnternetten ve mail order ile gıda sektöründen yapılacak harcamalar kampanyaya dahildir.

yazmış olduğum mesajı yanlış anladınız sanırım puanların kullanılacağı yerler çok kısıtlı finasnbankın..
  • Aynen öyle, ben sadece Afyon'da PO'dan mazot almak için kullanıyorum.

• Tam paraf kampanyası için SMS göndermiştim ki iyi gördüm bunu. Olmuyor Paraf!
  • Sırf alışveriş yapmış olmak için alışveriş yapmayın arkadaşalar. Migroslar dan 4 farklı günde hediyem kartlara 75 er lira yükletin. Sonra indirimler de ihtiyacınız olduğu kadarını kullanın. 1 Yıl süresi var. İstediğin zaman istediğin miktarda alışveriş yaparsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

Sırf alışveriş yapmış olmak için alışveriş yapmayın arkadaşalar. Migroslar dan 4 farklı günde hediyem kartlara 75 er lira yükletin. Sonra indirimler de ihtiyacınız olduğu kadarını kullanın. 1 Yıl süresi var. İstediğin zaman istediğin miktarda alışveriş yaparsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

Sırf alışveriş yapmış olmak için alışveriş yapmayın arkadaşalar. Migroslar dan 4 farklı günde hediyem kartlara 75 er lira yükletin. Sonra indirimler de ihtiyacınız olduğu kadarını kullanın. 1 Yıl süresi var. İstediğin zaman istediğin miktarda alışveriş yaparsınız..

Kart ile kart alabilirmiyiz. Suyunu çıkaralım.

Neyse zaten benim işim iyi. Çektiririm markete 4 ayrı gün 75TL. Alırım paramı geri. Puanlar da yanında. İyi güzel valla.
  • Kart ile kart alabilirsin. Migrostan yapılan her alışveriş market alışverişi olarak görünüyor zaten. Ben daha önce yapmıştım. Bu sefer yine yapacağım. En güzel tarafı sırf o 75 liralık puanı alabilmek için saçma sapan alışverişler yapmıyorsun. Gerekli olduğunda yapıyorsun harika oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.