Şimdi Ara

En Sıcak Ramazan Kampanyası: CardFinans'tan Ramazan'da 75 TL ParaPuan! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
9
Favori
13.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az önce markafoniden puan ile alışveriş gerçekleştirdim,

telefonuma mesaj geldi "13.07.2013 e kadar 50 tL ve üzeri ilk market alışverişinize 10 tL parapuan. kayıt için MARKET yaz 2273 e gönder" diye mesaj geldi

daha bu kampanyaya kayıt olmamıştım, zaten kayıt olup 4x75 i yapacaktım ilave bu 10 tL geldi.. belki sizinde olur işinize yarar bilgilendireyim dedim

edit: kampanyaya kayıt olanlar gsm operatörünün işlem geçmişlerinde 2273 numarası 0532 li şeklinde yazıyor mu?, yada varmı numarası 0532..li cardfinansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steinbeck0635 -- 6 Temmuz 2013; 16:51:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

arkadaşlar az önce markafoniden puan ile alışveriş gerçekleştirdim,

telefonuma mesaj geldi "13.07.2013 e kadar 50 tL ve üzeri ilk market alışverişinize 10 tL parapuan. kayıt için MARKET yaz 2273 e gönder" diye mesaj geldi

daha bu kampanyaya kayıt olmamıştım, zaten kayıt olup 4x75 i yapacaktım ilave bu 10 tL geldi.. belki sizinde olur işinize yarar bilgilendireyim dedim

edit: kampanyaya kayıt olanlar gsm operatörünün işlem geçmişlerinde 2273 numarası 0532 li şeklinde yazıyor mu?, yada varmı numarası 0532..li cardfinansın

Çok güzel konulara parmak basmışsınız

Deneyen varsa yazabilirse sevinirim ben 4 gün sonra başlıcam alışverişe

• ilk alışveriş migros'dan 75 TL'lik hediye çeki alınarak yapıldı
  • Arkadaşlar ;

Carrefour dan alışveriş yaparken , hediye kartı alırsanız gıda posundan geçirseniz bile MCC kodu gıda olarak gözükmüyor ve sıkıntı çıkabilir ...

Ama Migross da bu durum yok , lütfen dikkatli olun ...

Çağrı merkezindeki temsilci ile görüştüğüm de direk bana ; gıda alışverişi ve gıda posundan ödeme yapın dedi ve Fix Cardımı hemen kampanyaya dahil etti ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bore

quote:

Orijinalden alıntı: steinbeck0635

arkadaşlar az önce markafoniden puan ile alışveriş gerçekleştirdim,

Çok güzel konulara parmak basmışsınız

Deneyen varsa yazabilirse sevinirim ben 4 gün sonra başlıcam alışverişe

05327540900.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar migros sanal mağaza da geçerlimi bu kampanya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarantino47

arkadaşlar migros sanal mağaza da geçerlimi bu kampanya...

ödemeyi online yerine kapıda yaparsanız dahil olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

sanal migros'un BKM kampanyası vardı hay aksi :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

sanal migros'un BKM kampanyası vardı hay aksi :(

migros BKM geçerli .açıklamaları iyi okuyunuz.
  • restaurant geçerli değil dimi bu kampanyada?
  • Evet fevkalade olmuş. %25 cepte.
  • Neden market alışverşi değilde özellikle gıda yazmışlar. Marketten sigara alsam sayılmayacak o zaman. Ben mi yanlış anlıyorum. Diğer kampanyalarda market diyordu bunda gıda diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

Arkadaşlar ;

Carrefour dan alışveriş yaparken , hediye kartı alırsanız gıda posundan geçirseniz bile MCC kodu gıda olarak gözükmüyor ve sıkıntı çıkabilir ...

Çağrı merkezindeki temsilci ile görüştüğüm de direk bana ; gıda alışverişi ve gıda posundan ödeme yapın dedi ve Fix Cardımı hemen kampanyaya dahil etti ...

Bim marketten çek alsak gecerli mi?

• tesekkurler
  • migrostan alışveriş yapıp Money club kart ile 300 liraya 30 tl puan kazanmayı düşünüyorum ben
    finansbanktanda 75 lira geldimi 300 liralık alışverişten 105 lira kazanmış olucam.
    BP den 75liralık mazot alırım.
    gıda alışverişine ihtiyarcım olmaz ise migrostan hediye çeki alırım 75lik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsiyah1978

quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

Arkadaşlar ;

Bim marketten çek alsak gecerli mi?

Ben gecen yilki ramazan kampanyasinda bimden cek almistim puanim yuklenmisti.ustelik bim in hediye kartlari 25 er tl lik oldugundan alisveris yapmak da kolay oldu sonra o hediye kartlariyla.

• 75 tl yüklendi diye msj aldım. 2 adet carrefour 1 adet migros 1 adet gıda marketi alışverişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canciger

75 tl yüklendi diye msj aldım. 2 adet carrefour 1 adet migros 1 adet gıda marketi alışverişi.

Bu ne hız

• bu bimden kart aldığımızda oluyor mu?? %25 iyi bi oran paslanan cardfinansımızı kullanalım...
  • müşteri hizmetlerini aradım:

1-bim,a101, migrosdan vs çek olmaz diyo,gıda alışverişi olcak diyo
    2-gıda alışverişi derken, aldığınız markete aldığınız ürünü sorun,onlar hangi kategoriye koyuyorsa o gruptadır diyo (örenğin temizlik malzemesi gıda olmayabilir)
    3-bir günde 4 farklı marketten 75 ve üzeri sayılır diyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.