Şimdi Ara

En Sıcak Ramazan Kampanyası: CardFinans'tan Ramazan'da 75 TL ParaPuan! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
9
Favori
13.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: harun45

05327540900 Numara doğru teşekkür ederim.Kampanyaya katıldınız mesajı geldi.

bu numaraya mesaj gönderince 50 tl ye 10 tl mi geliyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

Hayır bu numara ücretsiz sms hakkınız varsa onun için diğer numarada mesaj ücreti var.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır bu numara ücretsiz sms hakkınız varsa onun için diğer numarada mesaj ücreti var.

yani 75*4 kampanyası için mi bu numara?
  • Finans enteresan bir banka. Normalde hiç koklatmaz bişi. Ama ramazda en yüksek oran veren banka oldu.
  • mesaj atım cevap gelmedi katılmış olabilirmiyim yoksa mesaj gelmesimi gerek
  • carrefour deneyen yok mu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

bi de bunla birleştirilir süppper olur

CarrefourSA Mağazalarında ParaPuan Yağmuru!

Kampanya Detayları
    Carrefoursa’da CardFinans’a özel 02 Temmuz–09 Ağustos 2013 tarihleri arasında Finansbank POS’larından farklı günlerde yapacağınız 3 adet 75 TL ve üzeri tek çekim alışverişinize 16-23 Ağustos 2013 tarihleri arasında geçerli 25 TL değerinde ParaPuan!

02 Temmuz–09 Ağustos 2013 tarihleri arasında Carrefoursa’larda Finansbank kredi kartları ve bireysel banka kartları ile Finansbank POS’larından farklı günlerde gerçekleştirilecek 3 adet 75 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 25 TL değerinde ParaPuan verilecektir.
    Bir müşteri kampanyadan yalnızca tek bir kredi kartıyla yararlanabilir ve en fazla 25 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
    Ek kartlarla yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan'lar asıl karta yüklenecektir.
    ParaPuan'lar, harcama yapılan banka/kredi kartlarından birisine 16 Ağustos tarihinde yüklenecek olup, 16-23 Ağustos tarihleri arasında kullanılabilecektir.
    Kullanılmayan ParaPuan'lar 24 Ağustos 2013 tarihinde geri alınacaktır.
    Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuan'lar değerli ParaPuan kapsamında kullanılamayacaktır.
    Ticari banka kartları, Tütün ve içki alışverişleri, TL/dakika yükleme işlemleri, iade işlemleri ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    Üye marka taksit ve kampanya içeriklerinden meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.
    Carrefoursa’nın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Carrefoursa’dan alınabilir.
    Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
    Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Aayip sormak lazim birlesirse guzel olur

Birleşiyor mu sordunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

bi de bunla birleştirilir süppper olur

CarrefourSA Mağazalarında ParaPuan Yağmuru!

Kampanya Detayları
    Carrefoursa’da CardFinans’a özel 02 Temmuz–09 Ağustos 2013 tarihleri arasında Finansbank POS’larından farklı günlerde yapacağınız 3 adet 75 TL ve üzeri tek çekim alışverişinize 16-23 Ağustos 2013 tarihleri arasında geçerli 25 TL değerinde ParaPuan!

02 Temmuz–09 Ağustos 2013 tarihleri arasında Carrefoursa’larda Finansbank kredi kartları ve bireysel banka kartları ile Finansbank POS’larından farklı günlerde gerçekleştirilecek 3 adet 75 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 25 TL değerinde ParaPuan verilecektir.
    Bir müşteri kampanyadan yalnızca tek bir kredi kartıyla yararlanabilir ve en fazla 25 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.
    Ek kartlarla yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan'lar asıl karta yüklenecektir.
    ParaPuan'lar, harcama yapılan banka/kredi kartlarından birisine 16 Ağustos tarihinde yüklenecek olup, 16-23 Ağustos tarihleri arasında kullanılabilecektir.
    Kullanılmayan ParaPuan'lar 24 Ağustos 2013 tarihinde geri alınacaktır.
    Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuan'lar değerli ParaPuan kapsamında kullanılamayacaktır.
    Ticari banka kartları, Tütün ve içki alışverişleri, TL/dakika yükleme işlemleri, iade işlemleri ve ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    Üye marka taksit ve kampanya içeriklerinden meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.
    Carrefoursa’nın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Carrefoursa’dan alınabilir.
    Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
    Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Aayip sormak lazim birlesirse guzel olur

Birleşiyor mu sordunuz mu?

hocam, mh birleşiyor demiyor hiçbir kampanya için,,, birleşmemesi için de bir engel yok,,, ben alışverişimi yapacağım ve vermezlerse puanı, kafalarında boza pişireceğim,,,

• quote:

Orijinalden alıntı: cloves

quote:

quote:

post cihazı ne adığınızı ayırt etmez kredi kartındaki harcama dağılımı post cihazının mc kodu ile alakalı.Süpermarket olarak geçen bir yerde post makinası ilgili mc kodu ile tanımlanmışsa ekstredeki harcama dağılımınıza gıda olarak yansır.

yani pos cihazının MC kodu ''gıda'' mı olması lazım?

@kaptan69, tek seferde 300 yükletmemek lazım sanırım

kampnaya gıda olarak geçtiği için mcc kodu gıda olması lazım.
    Kampanya kurgusu gıda sektöründeki alışverişe puan ve üye işyeri veya finansbank postu olmasına gerek yok banka bunu alışveriş yaptığınız post makinasının tanımlı mcc kodundan anlıyor ve ona göre işlem yapıyor.
    Örnek halkbank sevgililer günü yemeği,yada vakıfbank gıda alışverişinden sonra kazan yaz gönder kampanyası

Mesela bazı kampanyalarda sigara kontör dahil değil deniyor. Onu post cihazında nasıl ayırt edebiliyorlar diye düşündüm bir cevap bulamadım

• quote:

quote:

post cihazı ne adığınızı ayırt etmez kredi kartındaki harcama dağılımı post cihazının mc kodu ile alakalı.Süpermarket olarak geçen bir yerde post makinası ilgili mc kodu ile tanımlanmışsa ekstredeki harcama dağılımınıza gıda olarak yansır.

toplam 300 tl demek istedim 4 x75 tl ,artık uzmanı olduk bu olayların
  • quote:

Orijinalden alıntı: m45maco

quote:

quote:

quote:

kampnaya gıda olarak geçtiği için mcc kodu gıda olması lazım.
    Kampanya kurgusu gıda sektöründeki alışverişe puan ve üye işyeri veya finansbank postu olmasına gerek yok banka bunu alışveriş yaptığınız post makinasının tanımlı mcc kodundan anlıyor ve ona göre işlem yapıyor.
    Örnek halkbank sevgililer günü yemeği,yada vakıfbank gıda alışverişinden sonra kazan yaz gönder kampanyası

Mesela bazı kampanyalarda sigara kontör dahil değil deniyor. Onu post cihazında nasıl ayırt edebiliyorlar diye düşündüm bir cevap bulamadım

post makinası hiç bir ürünü ayırt etmez biraz mantık lütfen.Sigara dahil denmesinin sebei yüklü miktarda sigara alırsınız bunu kasadan geçirmeye bilirler büüyk marketlerde tekel postu olur ondan geçirirler ve kampanyaya dahil olmaz ama 3-5 sigaraya kasada bir şey denmez büyük marketlerde kasadaki post gıda postudur ancak kasa görevlisi müdahale ederse sizi tekel postuna yönlendiri o zaman kampanya dışı olur yoksa kasa görevlisi bir şey demesede 2lt alkol al 3 karton sigara o alışveriş gıda olarak geçer.

• Makro Marketlerde aldıklarımdan hangisi gıda ben nereden bileceğim ki ? Zaten genellikle gıda üzerine ama ciddi ciddi nasıl ayırt edebilecek bu banka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambinan

Makro Marketlerde aldıklarımdan hangisi gıda ben nereden bileceğim ki ? Zaten genellikle gıda üzerine ama ciddi ciddi nasıl ayırt edebilecek bu banka.

Aldıklarını sen bilemezsin zaten değilmi?
    Musteri hizmetlerini arayarak fiş numaranı veriyorsun Makro market kasa geçmişine bağlanıyor ve alışverişi kontrol ediyor aldıkların kampanyaya uygunsa alışverişine onay veriyor . Ufak tefek uymayan varsa rica edersen onlarida kampanyaya dahil ederler.
  • Bana mesaj falan gelmeden mesaj yolladim.kampanya kaydim alındı.Mesaj falan gelme zorunluğu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Makro Marketlerde aldıklarımdan hangisi gıda ben nereden bileceğim ki ? Zaten genellikle gıda üzerine ama ciddi ciddi nasıl ayırt edebilecek bu banka.

Musteri hizmetlerini arayarak fiş numaranı veriyorsun Makro market kasa geçmişine bağlanıyor ve alışverişi kontrol ediyor aldıkların kampanyaya uygunsa alışverişine onay veriyor . Ufak tefek uymayan varsa rica edersen onlarida kampanyaya dahil ederler.

''...alışverişi kontrol ediyor aldıkların kampanyaya uygunsa alışverişine onay veriyor..''

bu ne demek hocam?
  • PUANI yüklenen oldumu ?
  • quote:

quote:

quote:

''...alışverişi kontrol ediyor aldıkların kampanyaya uygunsa alışverişine onay veriyor..''

bu ne demek hocam?

Aldıklarında gıda dışı var mı diye bakıyor banka müşteri temsilcisi ona göre 1-2-3-4 alışverişine onay veriyor.
    arada oyuncak gibi gıda dışı ürün olursa görmeden çocuk atmış sepete kasada geri bırakamadık diye rica edersiniz yardımcı olur bankanın müşteri temsilcisi.

• memlekettengelsin.com dan yapılan alışverişler gıda alışverişi olarak gecerlimi? deneyen oldumu?
  • Migros sanal market BKM ödemesi geçerli değil sanırım.Dönem içine baktım. Kangurum.com olarak gözüküyor. Gelde adamlara anlat.1 alışveriş boşa gitti.
  • cuma günü carrefourdan 75 üzeri alışveriş yaptım. dünde migrostan 75 tl alışveriş yaptıktan hemen sonra 16 temmuza kadar 50 tl market alışverişine 10 tl puan mesajı geldi. bugun alışveriş yapmadan 10 tl market kampanyasından puan yüklendi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.