Şimdi Ara

En Son Aldığınız Kitap veya Kitaplar? (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.905
Cevap
39
Favori
114.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otostopçunun Galaksi Rehberi (5 Cilt Birarada - Ciltli). Normalde fiyatı 50 TL civarındaydı 37,5 TL ve 15 TL enpara iadesi olunca düşünmeden aldım. Halbuki daha okuyacağım kitaplar vardı bundan önce.
  •  En Son Aldığınız Kitap veya Kitaplar?
  • Kurbağa güncesi- günter grass

Devlet-platon.

Maddi durum nedeniyle şimdilik kütüphaneden alıyorum. Elime biraz para geçseydi TÜM STEPHEN KİNG KİTAPLARINI ALIRDIM. emin olun alırdım... Bu arada ikinci el kitap satanlara- değiş tokuş edeceklere duyurulur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnkYgT

Kralların Yolu - Fırtınaışığı Arşivi Cilt 1
    Parlayan Sözler - Fırtınaışığı Arşivi Cilt 2
    Vakıf
    Vakıf ve İmparatorluk
    İkinci Vakıf-Vakıf Serisi
    Fahrenheit 451
    Kırlangıç Çığlığı
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk
    Hocam vakıf serisini yeniden basıyorlar mıydı?

• İthaki ilk 3 kitabı bastı. İmparatorluk serisinin de ilk kitabı çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papaz Yahnisi

Hocam vakıf serisini yeniden basıyorlar mıydı?

Alıntıları Göster
    3 kitabı yeniden bastı diğer şimdi imparatorluk serisini basıyorlar sırada robot serisi var , daha sonra vakıfın son 4 kitabını basmaya geri dönecekler
  • Okuoku'da kampanya varmış. Robert Jackson Bennett - Merdivenler Kenti'nin 12 TL'ye, Patrick Ness - Umut Bıçağı'nın 14 TL'ye düştüğünü görünce aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 3 Ağustos 2018; 13:15:51 >
  • kidega'nın 30 liraya 15 lira indirimden faydalanmak için yaptığım alışveriş. Bilhassa tam 30 civarı tutmasına dikkat ettim.

En Son Aldığınız Kitap veya Kitaplar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

kidega'nın 30 liraya 15 lira indirimden faydalanmak için yaptığım alışveriş. Bilhassa tam 30 civarı tutmasına dikkat ettim.

Azizim sen bu işlerden anlıyorsun, mutlu okumalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Azizim sen bu işlerden anlıyorsun, mutlu okumalar.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler azizim. Sana da iyi okumalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 5 Ağustos 2018; 9:4:40 >

• Silmarillion avm'de alışverişdeyken aldım. Şuan D&R de 25 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

https://www.kitapyurdu.com/kitap/ortacag--barbarlarhiristiyanlarmuslumanlar/332783.html&filter_name=orta%C3%A7a%C4%9F%20umberto

Kitapyurdu'nda bana özel 56 gözüküyor. Herkese 59 gözükür büyük ihtimalle ama söylemeden edemeyeceğim, ilk açıldığında ben de denemiştim n11'i de, çoğu satıcı kitapyurdu ve hatta hepsiburada'dan bile pahalıya satıyordu. Demek ki hala da öyle.

• Yolculuğumda belki bir ihtimal çektiklerimizi Youtube'a koyarız diye adam akıllı bir selfi çubuğu almak istedim ama sonra genelde şu yutubırların kullandığı tripodun 20 lira olduğunu görünce atıldım. 30 lirayı geçince kargo bedavaydı. Ama kartımda 30 lira yoktu. Sonuçta ben de 20 lira olan kartıma 20 lira daha yükleyeyim amacıyla çıktım ama 50 lira yükledim Eeee sonuçta bize seyahatte okuyacak bolca hikaye lazım değil mi ama . Neticetü'l vukuat 4 tane Sait Faik aldım, bir de Hippi'yi. Paulo Coelho'yu aslında hiç sevmem çünkü Latin Amerika Edebiyatından tiksinirim ama yıllardır o kadar kitabı çıktı bir tek bunu merak ettim. Yolculukta da iyi gider diye aldım. Gerçi Sait Faik'i de sevmem ama okuyacak soft bir şeyler lazım, sonuçta gece otelimde vesairede oturduğumda İnalcık'ın Devlet-i Aliyye'sini ya da Marx'ın Fransız Üçlemesini okuyacak değilim. Böyleyken böyle.

• E-Nazmi E kullanıcısına yanıt
    bu baskısı hiçbir yerde bulunmuyor. 5-6 lira fazla vermeyi göze aldım. Sizin linkini verdiğiniz kitap 5.baskı. Onu istemiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 8 Ağustos 2018; 1:30:5 >
  • Hayvanlardan Tanrılara Sapiens & İnsan Türünün Kısa Bir Tarihi

Anna Karenina

Hacı Murat

Sevme Sanatı

Savaş Sanatı

Savaş ve Barış 2 Cilt

yakın zamanda başlamam lazım bunlara diğerleri 1 haftada biter ama anna karenina ve savaş barış zorlayacak
  • Savaş ve Barış'ı İŞ Bankası tercih ettiniz muhtemelen. Bir sorum olacak. Ben Savaş ve Barış'ı İletişim Yayınlarından almıştım. Sayfaların yarısı Fransızca idi. Durum böyle olunca çeviirileri dipnot olarak koymuşlar. İş'te durum nasıl? Ona göre tekrar okuyacağım da alıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggreyhame

Savaş ve Barış'ı İŞ Bankası tercih ettiniz muhtemelen. Bir sorum olacak. Ben Savaş ve Barış'ı İletişim Yayınlarından almıştım. Sayfaların yarısı Fransızca idi. Durum böyle olunca çeviirileri dipnot olarak koymuşlar. İş'te durum nasıl? Ona göre tekrar okuyacağım da alıp.

Evet hocam iş bankası.Bunda da dediğiniz gibi yapmışlar,Fransızca yazıp dipnot olarak Türkçelerini koymuşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canımı sıkmıştı bu durum. Durmadan dipnot okumak bezdirmişti. Neyse sağlık olsun, mecbur kaldık

Turin'in çektikleri gibi acı çekiyorsun okurken. (Ah ulan Nienor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 8 Ağustos 2018; 21:7:10 >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.