Şimdi Ara

En son hangi kitabı okudunuz? (478. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: dikistutmazsabri
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.760
Cevap
95
Favori
360.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazarin tek kitabiymis,harika bir donem romani.yazarin uslubuna bayildim dolu dolu bir turk edebiyati ornegi,siddetle tavsiye ederim.

Üç istanbul

En son hangi kitabı okudunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  En son hangi kitabı okudunuz?

Fakir Baykurt'un kitaplarını şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mülkiyeli06 -- 12 Temmuz 2021; 9:1:41 >
  • Bülbülü öldurmek 4/10

Bu sene okudugum kitaplar icinde okudugum en abartilmis romandi,abartisiz 150-180 civari kitap ölü resmen,diyaloglar cok kotu ve olay hic ilgi cekici degil maalesef.
    Bazi kitaplar zamaninin otesine dokunabiliyor ya da ne zaman okunsa etkileyici olabiliyor ama bazi kitaplarsa sadece yazildigu donemlerde okunmali,bu da tam da oyle bir roman.

• Çocuk gelişimi ve psikolojisiyle ilgilenen, çocuk yetiştiren ya da yetiştirecek olanlar hiç düşünmeden okuyabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Isaac Asimov'dan İşte Tanrılar'ı okudum. Asimov'un en iyi tekil eseri falan demişler ama ben beğenmedim pek, tekil eser olarak Sonsuzluğun Sonu kat kat iyiydi. Asimov'dan alışık olduğumuz plot twistler yoktu, yavan bir hikayeydi genel olarak. Özellikle kitabın 2. bölümü epey farklı, seveni çok olmuş ama ben sıkıcı buldum.

Bu ikinci okuyuşum. İşgal İstanbul'unu anlatıyor. Tavsiye ederim. Kurtuluş Savaşı sırasında dahi İstanbul'un karmaşık bir şehir olduğunu gösteren bir eser. Yalnız dünya edebiyatı için favorim değil, keza Türk edebiyatı için de favorim değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A681DC35 -- 22 Temmuz 2021; 23:26:53 >
  • Temmuz ayını kapatıyorum.

• Övünmek gibi olmasın ama kendi kitabımı okudum  En son hangi kitabı okudunuz?  (Gizem - Gerilim) türündeki romanımı özellikle türe ilgisi olan arkadaşlarıma tavsiye ederim herkese iyi okumalar.

• Yüzüklerin Efendisi Tek cilt versiyonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

John Verdon.Yanılmıyorsam 6.kitabı ve de son kitabı an itibariyle.Yazar yine döktürmüş.Polisiye severnlerin mutlaka okuması gereken bir eser.Bu adam hep yazsa dediğim yazarlardan.Kitabın bittiğine üzüldüm,boşluktayım resmen.10/10

Az önce bitirdim. Çok güzel tavsiye ederim

• Lev grossman - Büyücüler

Harry potter + Narnia günlükleri + Argo + Cinsellik + Amerikan kolej gençliği = Büyücüler

Sıkıcı değil fantastik sevenler değerlendirebilir, 3 kitaplık bir seri

• Zülfü Livaneli serenad

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ağustos ayı okumam bitti.

Bir günde su gibi aktı gitti.

• dikistutmazsabri D kullanıcısına yanıt

Bu kitabın mahiyeti esprilerle dolu diyorlar. Siz ne diyorsunuz?

• Ferhan Şensoy'un anlatımına ve esprilerine aşina iseniz bunu da sevebilirsiniz diye düşünüyorum. Ben okurken çok eğlendim.

• dikistutmazsabri D kullanıcısına yanıt

Kitap sitelerinde bulamıyorum.

• 20 yıl önce okuduğum Harry Potter ve Azkaban Tutsağı'nı okudum İngilizce olarak. Sonra bir de filmini izledim tekrar.

İlk 2 filmde de kitaptaki bazı önemli detaylar atlanmış, bazı olayların da sırası değiştirilmiş ya da tek sahnede birleştirilmişti. Ama 3. film tam bir skandalmış. Kitabın özünü, seriye dair çok önemli detayları kesmiş atmış yönetmen. İlk 2 filmde bazı olayların sırası değiştirilmiş diyordum ya, 3. filmde kitapla uygun tek bir sahne bile yok neredeyse. Baştan aşağı her şey sıfırdan yapılmış, muhteşem detaylar biçilmiş. Kitabı okurken kadın ilmek gibi nasıl işlemiş, nasıl hazırlamış her şeyi diyorsun, filmi izliyorsun tek kelimeyle berbat.

• 
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.