Şimdi Ara

En son karar kıldığım sistem düşünceleriniz? (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa biliyorum dandik gözüküyor ama benim öyle kalite gibi sorunum yok yani sonuçta parçalarımı taşısın yeter gözüyle bakıyorum. Çok işte tuşları sertmiş kasa çabuk çiziliyormuş gibi dertlerim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: dersimg03

Kasa biliyorum dandik gözüküyor ama benim öyle kalite gibi sorunum yok yani sonuçta parçalarımı taşısın yeter gözüyle bakıyorum. Çok işte tuşları sertmiş kasa çabuk çiziliyormuş gibi dertlerim yok.

Gayet iyi bir sistem gule gule kullanin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kullandığın siteyi yazabilir misin ekran kartı çok uygun fiyata
  • Fotoğrafın orijinaline -tam çözünürlükte- ulaşamadım. HDD yerine SSD tercih edin isterseniz performansı oldukça etkileyen faktörlerden birisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fds14 F kullanıcısına yanıt
    http://i.hizliresim.com/Y5D5y6.png

Daha sonradan ssd de ekleyeceğim
  • dersimg03 D kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel gözüküyor. Bana sorarsanız kasayı değiştirin. Sonradan kalitesiz ürüne verdiğiniz paraya üzülürsünüz. Yenisine ihtiyaç duyduğunuzda onu yok etmeniz gerekecek haliyle çöpe para atmış olduğunuzun farkına varacaksınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateykan0

kullandığın siteyi yazabilir misin ekran kartı çok uygun fiyata

Eksen Bilgisayarda. Bayram nedeniyle dolar 1.99 yapılmış yine.

@dersimg03 Bu arada o ramler Vatan'da 10 TL daha ucuz. İsterseniz oradan alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 3 Ekim 2014; 13:06:05 >
  • Valla sayenizde eksen'de doların sabitlendiğini öğrendiğim iyi oldu Keşke Vatan'da bu tür şeyler yapsa da alsak... Sırf bir monitör ürününde bile 200-300 lira fark yaratıyor.
  • Bütçeniz varsa işlemci soğutucu ve ssd eklerseniz çok daha iyi olur bence,onun dışında güzel sistem,güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sisteminiz güzel gözüküyor, hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.